Microsoft Office 2021 Thuisgebruik & Student | Windows + Mac

Merk: Microsoft
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 
 

Office 2021 Thuisgebruik & Student: de allernieuwste versie van Microsoft Office voor Windows en voor Mac computers. Office 2021 is de opvolger van het populaire Office 2019 pakket voor thuisgebruik en studenten. De nieuwe 2021-editie van de software is de uitgebreidere versie van Office 2019. Office 2021 is onder andere uitgebreid met het populaire video-chatprogramma Teams. Het uiterlijk van de programma's is aangepast en is veel fraaier en logischer dan de Office 2019 voorganger. Ook is het nu mogelijk om met anderen samen te werken, het maakt daarbij niet uit of ze Microsoft 365 gebruiken of ook Office 2021. Met OneDrive wordt samenwerken eenvoudig, sneller en leuker. Ook erg handig: als je documenten opslaat in OneDrive dan worden die documenten automatisch opgeslagen terwijl je wijzigingen aanbrengt. Daarnaast is dit nieuwe softwarepakket gebouwd voor studenten, maar ook voor thuisgebruikers. Alle vormen van niet-zakelijk gebruik zijn toegestaan.

Office 2021 is een multi-device licentie; u kiest zelf of u de licentie wilt installeren op Windows of op Mac. De licentie is niet gebonden aan een gebruiker, maar aan de computer waarop deze geïnstalleerd wordt. Het gaat om een eenmalige aankoop (levenslange licentie). Het is toegestaan om de licentie over te zetten naar een andere computer (bijv. na een systeem-crash of wanneer u een nieuwe computer koopt).

Office 2021 Thuisgebruik en Studenten: de meestgebruikte verzameling Office-software

Office 2021 thuisgebruik & student bevat Microsoft Word, Excel, Powerpoint, OneNote en Teams voor Windows of Mac. Office 2021 thuisgebruik & student bevat geen Outlook. Alle programma’s zijn volledig geïnstalleerd op de computer (geen cloud-koppeling). Documenten kunt u veilig lokaal opslaan op uw computer, OneDrive of op een andere (cloud-) opslaglocatie naar keuze.

Voorkom problemen, koop legitieme software!

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner waarmee je de garantie hebt dat je software legitiem is. Altijd virusvrij met alle mogelijkheden voor her-installeren, delen met familie en vrienden en met recht op ondersteuning bij Licentie2GO én via Microsoft Nederland.

Als klant levert je dit veel voordeel op! Op deze pagina leggen we dat graag aan je uit:
De voordelen van ons partnership met Microsoft.

Microsoft Office 2021 Thuisgebruik & Studenten

Office 2021 voor thuisgebruik en studenten is de beste optie om de nieuwste editie van Office 2021 aan te kopen zonder maandelijks of jaarlijks te moeten betalen. Dit pakket is een eenmalige aanschaf. Dankzij tijdbesparende functies en een eenvoudig, modern design in alle Office-programma's is het werken met de nieuwste Office productiever en sneller. De nieuwe Office-software maakt het mogelijk om documenten snel een eenvoudig lokaal op de computer op te slaan of (optioneel) te bewaren in een cloud-oplossing naar keuze (bijv. OneDrive).

Wat is Office 2021 Thuisgebruik & Student?

Office 2021 voor Thuisgebruik en studenten is een verzameling van populaire Office-programma's. De onderstaande software is inbegrepen in dit verzamelpakket. Met een paar eenvoudige klikken installeer je deze software direct op je PC of Mac:

 1. Microsoft Word 2021
 2. Microsoft Excel 2021
 3. Microsoft Powerpoint 2021
 4. Microsoft OneNote 2021
 5. Microsoft Teams 2021

Tijdens de installatie volgt er een taalkeuze. Iedere Europese taal is toegestaan. Bijv. Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans etc.

Gegarandeerd legitieme, originele Office-software

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner. Door deze directe samenwerking met Microsoft bent u verzekerd van originele, legitieme Microsoft Office programma's. Naast het product zelf, levert Licentie2GO stap voor stap instructies voor het installeren en activeren van de software en geeft hierop een installatie- en activatie-garantie. We garanderen dat de software naar behoren geleverd wordt en lossen eventuele problemen altijd voor u op: 7 dagen per week zit onze eigen servicedesk voor u klaar! Office 2021 kan bijvoorbeeld - bij aanschaf via Licentie2GO - altijd over gezet worden naar een nieuwe computer. Neem geen risico met illegale software of software verkocht door verkopers die geen Microsoft-partner zijn, kies voor Licentie2GO.


Op zoek naar Office voor meer dan 1 computer?

Kies Microsoft 365 Family voor 6 gebruikers en profiteer van een aantrekkelijke korting.Office 2021 Home & Business

Productsamenvatting voor Office 2021 Thuisgebruik & Studenten

 • Up-to-Date: De nieuwste en meest complete uitvoering van de Office-programma's.
 • Eenmalige aankoop: U wordt eigenaar van de software (zonder terugkerende betalingen)
 • Alleen voor Niet-Zakelijk gebruik: Te installeren voor thuisgebruikers, studenten en andere niet-zakelijke toepassingen.
 • Windows of Mac: Geschikt voor 1 computer.
 • Licentie-transfer toegestaan: Bij aankoop via Licentie2GO mag u de licentie meenemen wanneer u een nieuwe computer koopt. Handig na een systeemcrash en dus nooit opnieuw betalen wanneer u een nieuwe computer koopt.

Voordelen van Licentie2GO

 • Microsoft Silver Partner: 100% originele en legitieme software gegarandeerd.
 • Op maat gemaakte handleidingen helpen u stap voor stap bij het installeren en activeren van de software.
 • Installatie-garantie helpt u bij eventuele problemen bij het eerste gebruik. De software zal altijd werken! Onze service-desk zit 7 dagen per week voor u klaar.
Licentie2GO - Office 2021 kopen


Systeemvereisten voor Office 2021:

Voor Windows-gebruikers: minimaal Windows 10 of Windows 11 is vereist (32/64-bit ondersteuning)
Voor Mac gebruikers: de huidige én de vorige 2 versies van Mac OS worden ondersteunt. Wanneer een nieuwe versie van Mac OS wordt gelanceerd, stijgen de systeemvereisten mee. Bijvoorbeeld; wanneer Mac OS 12.0 Monterey beschikbaar is, wordt deze versie ondersteund samen met Mac OS 11.0 Big Sur en Mac OS 10.15 Catalina.

Licentie2GO: legale software

De voordelen van bestellen bij Licentie2GO

Bij Licentie2GO staat het klantbelang voorop! We doen niet moeilijk over extra service voor u als klant, zo biedt Licentie2GO het volgende:

 • Installatiegarantie. Ondervindt u problemen bij de installatie of activatie van uw product? Geen nood! Onze helpdesk helpt u met het oplossen van het probleem, met onze installatiegarantie beloven we dat u een volledig werkend product op uw computer krijgt!
 • 100% origineel product tegen een scherpere prijs. Licentie2GO biedt u een zeer scherpe prijs (vele malen scherper dan de Microsoft Store) en u ontvangt hierbij gegarandeerd een origineel Microsoft-product!
 • Direct aan de slag! U hoeft niet te wachten, direct na de bestelling is uw product digitaal beschikbaar via onze website! Met eenvoudige aanwijzingen kunt u het product op uw apparaten installeren en activeren.


Microsoft Office 2021 Thuisgebruik & Studenten - koop altijd legale software

Koop altijd legitieme software. Ga niet in op aanbiedingen die te mooi lijken om waar te zijn, want er wordt nog steeds veel software op niet-legitieme wijze aangeboden. Licentie2GO is Microsoft Silver partner en wordt als partner vermeld op de Microsoft-website. Klik op het onderstaande logo om te controleren dat Microsoft onze kennis en kunde erkent en weet dat we originele legale Microsoft-software leveren.

Behalve dat we aan ruim 200.000 klanten legitieme software geleverd hebben, ondersteunen we ook zakelijke klanten met Microsoft 365 of Office 2021 voor bedrijven. Legitiem, met een focus op klanttevredenheid. Onze reviews van echte klanten liegen niet.


Bekijk volledige beschrijving
September actie:
27
€ 119, 95
Adviesprijs: € 163.90
Samengevat
 • Inbegrepen: Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Teams
 • Geschikt voor: Windows + Mac
 • Voor Windows gebruikers: Alleen geschikt i.c.m. Windows 10 en Windows 11
 • Eenmalige aanschaf (geen abonnement)
 • 1 gebruiker, 1 installatie
 • Taalkeuze: NL, EN, FR, DE, IT, SP
 • 5 GB OneDrive-cloudopslag
Licentie2GO relaxt software kopen
Microsoft kopen bij Licentie2GO
 • Microsoft Silver Partner: 100% legitiem
 • Erkende licenties met support via Microsoft Nederland
 • Opnieuw installeren / verhuizen van licentie altijd mogelijk
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van uw Microsoft product
 • Geen grijze import of buitenlandse licenties
 • Uitgebreide ondersteuning van onze Nederlandstalige klantenservice