Microsoft 365 Personal + Kaspersky Security | 1 Gebruiker | voordeelbundel

Merk: Licentie2GO
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Veilig & Efficient werken met Microsoft 365 & Kaspersky Internet Security 1 apparaat 1 jaar

Het meest efficiënte en meest complete Office-pakket voor thuisgebruik gecombineerd met Kaspersky Internet Security 1 apparaat voor 1 jaar beveiliging. Bespaar aanzienlijk door de producten tegelijk aan te kopen. Je krijgt alle Office tools op je PC, Mac en Mobiele apparaten. Daarnaast sla je veilig je documenten op in je beveiligde cloud-opslagruimte van OneDrive. Extra veilig maak je het door ook Kaspersky te installeren op je apparaat. Hiermee zorg je ervoor dat virussen, malware en andere bedreigingen buiten de deur gehouden worden!

Veilig en efficiënt werken is nu wel heel voordelig. Deze bundel bevat 2 losse licenties voor:
1. Microsoft 365 Personal - geschikt voor 1 Gebruiker, 5 installaties (adviesprijs € 69,00)
2. Kaspersky Internet Security - geschikt voor 3 installaties (adviesprijs € 69,95)

De pakketten kunnen los van elkaar geïnstalleerd worden. Uiteraard zijn beide pakketten te gebruiken voor een nieuwe installatie en voor een verlenging.

U kunt zelf beslissen wanneer u de licentie activeert. Hiermee kunnen de looptijden afwijken en is het niet noodzakelijk dat de pakketten op dezelfde dag geïnstalleerd, geactiveerd en/of verlengt worden.

Voorkom problemen, koop legitieme software!

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner waarmee je de garantie hebt dat je software legitiem is. Altijd virusvrij met alle mogelijkheden voor her-installeren, delen met familie en vrienden en met recht op ondersteuning bij Licentie2GO én via Microsoft Nederland.

Als klant levert je dit veel voordeel op! Op deze pagina leggen we dat graag aan je uit:
De voordelen van ons partnership met Microsoft.

Microsoft 365 Personal 1Gebruiker 1jaar

Met Microsoft 365 Personal geniet u 1 jaar van de nieuwste versie van alle Office programma's. Gedurende uw abonnement zijn updates naar een nieuwere versie inbegrepen. Deze licentie is geschikt voor 1 gebruiker. De gebruiker mag het pakket installeren op Windows en Mac computers, smartphones met Android of iOs en tablets (Android of iOs). Eén gebruiker mag tot 5 apparaten op het abonnement tegelijk activeren. Microsoft 365 Personal is alleen geschikt voor consumenten, gezinnen, studenten en thuisgebruikers. Niet geschikt voor zakelijk gebruik.

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner. Uw aankoop is hiermee gegarandeerd legaal en wordt behalve door Licentie2GO, ook ondersteund door de Microsoft helpdesk. Door aan te kopen bij Licentie2GO kunt u tijdens uw abonnement altijd opnieuw installeren of de software overzetten naar een andere computer. Door bij Microsoft partners te kopen geniet u van alle voordelen van legitieme software en krijgt u alle hierbij behorende updates.

De Microsoft 365 Personal versie geeft u de nieuwste uitvoering van de Premium-editie* van programma's Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote, Publisher (Alleen op Windows) en Access(Alleen op Windows). De premium-uitvoering heeft de programma's lokaal op uw computer geinstalleerd en vult de functionaliteit aan met opties uit de cloud (bijvoorbeeld realtime samenwerken in bestanden via OneDrive).

Het grote voordeel van Microsoft 365 t.o.v. Office 2019 is Onedrive. Iedere gebruiker krijgt 1000 GB (1 TB) opslagruimte in OneDrive bij aanschaf van dit pakket. Gebruik deze als backup, om bestanden te synchroniseren en om ze mee te nemen op uw toestel. Niets is zo mooi als even op de smartphone of tablet een bestand in Word of Excel te kunnen bekijken en bewerken. Verder krijgt iedere gebruiker 60 belminuten (per maand) op Skype om gratis te bellen naar vaste en mobiele nummers in heel Europa.

Office programma's inbegrepen bij Microsoft 365: Word, Excel, Outlook, Powerpoint, Access, Publisher, OneDrive, OneNote, Skype

Kaspersky Internet Security 3Apparaten 1jaar

Met intelligente technologieën wordt ervoor gezorgd dat uw PC altijd beschermd is en nooit geïnfecteerd raakt. Met bekroonde technologieën zoals Veilig Bankieren en Veilig toetsenbord, biedt Kaspersky Internet Security 2021 een veilige omgeving voor online bankieren, winkelen, werken en om sociale netwerken te bezoeken.

Kaspersky Internet Security 2021 beschermt 3 apparaten en heeft een looptijd van 1 jaar. Kaspersky Internet Security is geschikt voor Windows, Mac en Android. Kaspersky Internet Security is niet geschikt voor iOS (iPhone en iPad)

Bekijk volledige beschrijving
€ 68, 95

Samengevat

  • Abonnement: 1 jaar
  • Geschikt voor: Windows, Mac, Android, en iOS
  • Verlengen of Nieuwe installatie
  • Aankoop / Activatie staan los van elkaar. Abonnementen hoeven niet noodzakelijk gelijk te lopen.
Licentie2GO relaxt software kopen

Licentie2GO kopen bij Licentie2GO

  • Microsoft Silver Partner. 100% legitieme licentie.
  • Premium versies van Word, Excel, Powerpoint and Outlook
  • Verbind: blijf in contact met familie en vrienden
  • Organiseer met E-mail, agenda, contacten, taken, en meer
  • Gratis updates gedurende je abonnement
  • Maximale beveiliging om je bestanden en data te beveiligen