Microsoft 365 apps voor bedrijven | Jaarabonnement | 1Gebruiker | 15Apparaten

Merk: Microsoft
Levertijd Maatwerk. Gereed binnen 1 dag
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Microsoft 365 Apps voor Bedrijven

Microsoft 365 Apps voor bedrijven bevat alle vertrouwde Office applicaties. Onder andere Word, Excel, Powerpoint, Outlook en OneNote. Tevens inbegrepen voor Windows gebruikers ook de applicaties Acces en Publisher (alleen pc). Bewaar en deel bestanden met 1 TB aan cloudopslag in OneDrive per gebruiker.

Microsoft 365 Apps voor Bedrijven is het meest geschikt voor bedrijven die Office-apps op verschillende apparaten en bestandsopslag in de cloud nodig hebben. Microsoft 365 apps voor bedrijven is geschikt voor 1 gebruiker. Deze ene gebruiker mag Microsoft 365 apps voor bedrijven op 15 apparaten (5x desktop, 5x tablet en 5x smartphone) installeren.

Microsoft 365 apps voor bedrijven is uit te breiden met allerlei extra diensten en toepassingen. Bijvoorbeeld: U kunt eenvoudig uw email en contactpersonen synchroniseren over alle apparaten door toevoeging van Microsoft Exchange. Of wenst u graag gebruik te maken van Teams en Sharepoint? Dan is Microsoft 365 Business Standard een goede keuze.

De voordelen van Microsoft 365 apps voor bedrijven zitten in de flexibiliteit. U koopt per medewerker één licentie en heeft tegelijkertijd de voordelen van centraal beheer. In 1 zakelijke portal heeft u eenvoudig inzicht in uw gebruikers en de licentie per gebruiker. Licenties en gebruikers toevoegen of verwijderen is altijd mogelijk. Heeft u flexwerkers of tijdelijke collega's? Dan voegen we exact het juiste aantal extra licenties toe aan uw portal zodat u nooit teveel betaald.

Bestellen voor u en uw collega's? Voer in het het vak "aantal" (naast de winkelwagen) het totale aantal medewerkers toe die binnen uw bedrijf een licentie nodig hebben. Wij koppelen automatisch de centrale beheerportal.

Het eerste jaar met korting!

Voor alle nieuwe klanten bieden wij nu een introductiekorting aan voor het eerste jaar! U ontvangt automatisch een nieuwe factuur zodra uw abonnement afloopt.

Microsoft 365 apps voor bedrijven - Werk overal. Op ieder apparaat

Werken op uw smartphone of tablet is net zo eenvoudig als werken op uw computer of laptop. Je kunt op al je apparaten bestanden bekijken en bewerken met desktop- en mobiele apps voor Windows PCs, iOS, Android en Mac. Kortom; ook Office 365 installeer je (om offline te kunnen werken) op je computer en/of laptop. Door gebruik te maken met OneDrive (je eigen persoonlijke online bestandskluis) reizen al je documenten met je mee. Waar je ook gaat; je blijft altijd up-to-date.

Wilt u dat uw medewerkers kunnen samenwerken aan bestanden, kies dan voor de grotere versie Microsoft 365 Business Standard en biedt collega's op teamniveau toegang tot bestanden via SharePoint.

Liever geen abonnement? Koop dan Office 2019. Let op dat u Office 2019 niet per gebruiker aankoop, maar per computer.

Microsoft 365 apps voor bedrijven is altijd up-to-date. Updates worden iedere maand gepusht door Microsoft. Volautomatisch worden ze geïnstalleerd zodat je hier zelf een omkijken meer naar hebt. Een nieuwe versie kopen hoeft nooit meer! Je gebruikt namelijk altijd automatisch de nieuwste versie.

Doordat de licentie gekoppeld is aan een gebruiker in plaats van aan een computer kunt u overal werken. Koop je een nieuw apparaat, dan gaat de licentie gewoon mee.

De voordelen van zakelijke Microsoft 365 software bij Licentie2GO

 • 7 dagen per week bereikbaar
 • Technische ondersteuning
 • Installatieservice (optioneel)
 • Altijd up-to-date

We leveren alle licenties van uw bedrijf in 1 centrale portal om het beheer makkelijk te maken. U kunt zelf de licentie toewijzen aan een medewerker en op die manier een naam geven aan een licentie. Verlaat een medewerker uw bedrijf, dan verhuist u de licentie zonder kosten naar de nieuwe collega.

Voorkom problemen, koop legitieme software!

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner waarmee je de garantie hebt dat je software legitiem is. Altijd virusvrij met alle mogelijkheden voor her-installeren, delen met familie en vrienden en met recht op ondersteuning bij Licentie2GO én via Microsoft Nederland.

Als klant levert je dit veel voordeel op! Op deze pagina leggen we dat graag aan je uit:
De voordelen van ons partnership met Microsoft.

Bekijk volledige beschrijving
Oktober actie:
22
€ 99, 90
excl BTW
Adviesprijs: € 128.40

Samengevat

 • Abonnement voor 1 jaar
 • Automatische verlenging na 1 jaar
 • Centraal portaal en licentie-management voor het hele bedrijf.
 • 15 installaties per gebruiker. (5x Desktop + 5x Smartphone + 5x Tablet)
 • De nieuwste versie van Office zonder eenmalige investering.
 • Razendsnelle levering, op maat gemaakt voor uw bedrijf.
Licentie2GO relaxt software kopen

Microsoft kopen bij Licentie2GO

 • Legitieme software met installatie-garantie
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van je software
 • Nooit zonder Office door auto-renew van uw abonnement
 • Nederlandse en Engelse helpdesk: 7 dagen per week
 • Vertrouwd en veilig
 • Op ieder moment het abonnement wijzigen of opzeggen