Microsoft Exchange Online Abonnement 1 | 50 GB postvakopslag

Merk: Microsoft
Levertijd Maatwerk. Gereed binnen 1 dag
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Microsoft Exchange Online Abonnement - Plan 1

Je e-mail in de cloud: Altijd en overal toegang tot je mail voor verzenden en ontvangen. Online, maar ook offline op al je apparaten. Daarbij maak je slim gebruik van (gedeelde) agenda’s, actiepunten, takenlijsten, contactpersonen etc. Alles in de vertrouwde Outlook omgeving, op je smartphone of in de welbekende web-interface.

Exchange online is bedoeld voor zakelijke gebruikers. Of je nu enkele of honderden mailboxen hebt, met Exchange online werkt iedereen in dezelfde omgeving. Veiligheid staat voorop met 2-factor authentication, password policies en andere beveiligingsmaatregelen. Sterker nog; Licentie2GO kan Exchange online aanvullen met cloud-2-cloud back-up zodat ook direct de back-up van uw email volgens de geldende regelgeving veilig is gesteld.

Plan 1 biedt 50 GB opslagruimte per mailbox. Zit die ruimte vol? Dan is er altijd een upgrade mogelijk naar Exchange plan 2. Dit abonnement is te combineren met andere Microsoft producten voor bedrijven. Wil je bijv. ook Microsoft Teams? Kijk dan eens naar Microsoft 365 Business Basic.

Altijd up-to-date, inclusief updates

Licentie2GO zorgt ervoor dat u en uw medewerkers altijd kunnen blijven doorwerken. We leveren deze licenties daarom o.b.v. auto-renew waarbij u zelf op ieder moment licenties kunt bij- en afschalen. Na afloop van de introductieperiode wordt de licentie automatisch verlengt. U ontvangt van ons dan automatisch een nieuwe factuur. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw operatie nooit tot stilstand komt. Opzeggen kan na 1 jaar.

Het eerste jaar met korting!

Voor alle nieuwe klanten bieden wij nu een introductiekorting aan voor het eerste jaar! U ontvangt automatisch een nieuwe factuur zodra uw abonnement afloopt.

Voorkom problemen, koop legitieme software!

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner waarmee je de garantie hebt dat je software legitiem is. Altijd virusvrij met alle mogelijkheden voor her-installeren, delen met familie en vrienden en met recht op ondersteuning bij Licentie2GO én via Microsoft Nederland.

Als klant levert je dit veel voordeel op! Op deze pagina leggen we dat graag aan je uit:
De voordelen van ons partnership met Microsoft.

De uitgebreide functies van Microsoft Exchange Online Abonnement - Plan 1

Met Microsoft Exchange Online Abonnement Plan 1 behoudt u de controle over uw omgeving en blijven uw zakelijke e-mails veilig en betrouwbaar. Nu met 50GB opslagruimte per postvak, per gebruiker. Door de geavanceerde anti-spam en anti-malwarefilters blijven uw postvakken ook optimaal beveiligt. Ook is het nu gemakkelijker om uw berichten in uw Postvak te filteren. Het Postvak IN is nu verdeeld in twee tabbladen: Prioriteit en Overig. Al uw overige berichten komen in het andere tabblad te staan. Zo behoudt u het overzicht en u houdt uw Postvak IN nu nog meer opgeruimd door al uw oude berichten naar een In-place archief te verplaatsen. Daarnaast kunt u met het Microsoft Exchange Online Abonnement Plan 1 berichten tot 150 MB per keer versturen. Mocht u toch grotere berichten willen versturen, doe dit dan via OneDrive.

Door de krachtige functies en de verschillende mogelijkheden helpt Exchange Online om uw gegevens en informatie te beschermen. Ook worden uw postvakken beschermt door de nieuwste en verbeterde anti-spam en -malwarefilters. U hoeft ook niet bang te zijn dat uw gegevens of vertrouwelijke informatie wordt verstuurd naar personen waar dit niet voor bestemd is. Microsoft Exchange Online beschikt over legio functies om gegevensverlies te voorkomen en daarnaast worden uw gegevens nog beschermd door de noodherstelmogelijkheden en een groot team van experts die Exchange Online dag en nacht bewaken.

De voordelen van zakelijke Microsoft 365 software bij Licentie2GO

 • 7 dagen per week bereikbaar
 • Technische ondersteuning
 • Installatieservice (optioneel)
 • Altijd up-to-date

Het grote voordeel is: Dit betreft een gebruikerslicentie, geen per PC licentie. Koop je een nieuw apparaat, dan gaat de licentie gewoon mee. Opnieuw kopen hoeft nooit meer, je bent altijd up-to-date en licentie gaat mee naar je nieuwe device.

We leveren alle licenties van uw bedrijf in 1 centrale portal om het beheer makkelijk te maken. U kunt zelf de licentie toewijzen aan een medewerker en op die manier een naam geven aan een licentie. Verlaat een medewerker uw bedrijf, dan verhuist u de licentie zonder kosten naar de nieuwe collega.

Bekijk volledige beschrijving
34
€ 40, 80
excl BTW
Adviesprijs: € 61.94

Samengevat

 • Abonnement voor 1 jaar
 • Automatische verlenging na 1 jaar
 • Geschikt voor alle online browsers
 • Met 50GB opslagruimte
 • Zakelijke e-mailhosting
 • Beschikbaar in elke taal
Licentie2GO relaxt software kopen

Microsoft kopen bij Licentie2GO

 • Legitieme software met installatie-garantie
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van je software
 • Nooit zonder Office door auto-renew van uw abonnement
 • Nederlandse en Engelse helpdesk: 7 dagen per week
 • Vertrouwd en veilig
 • Op ieder moment het abonnement wijzigen of opzeggen