Microsoft Office 2019 Thuisgebruik & Zelfstandigen Windows + Mac

Merk: Microsoft
Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar
 

Office 2019 Thuisgebruik & Zelfstandigen: de populaire versie van Microsoft Office voor Windows en voor Mac computers. Office 2019 is de opvolger van het populaire Office 2016 pakket voor thuisgebruik en zelfstandigen. De nieuwe 2019-editie van de software is niet alleen up-to-date, maar ook sneller en veiliger. Het pakket is gemaakt voor bedrijven en voor thuisgebruikers die zoeken naar een eenmalige aanschaf van Office incl. Microsoft Outlook. Zakelijk gebruik van deze licentie is toegestaan.

TIP: Koop Office in abonnementsvorm en gebruik altijd de nieuwste versie. Voor thuisgebruik kiest u Microsoft 365 Personal en Microsoft 365 Business is voor zakelijke gebruikers. Bij Microsoft 365 zijn alle updates gratis inbegrepen.

Office 2019 is een multi-device licentie; u kiest zelf of u de licentie wilt installeren op Windows of op Mac. De licentie is niet gebonden aan een gebruiker, maar aan de computer waarop deze geïnstalleerd wordt. Het gaat om een eenmalige aankoop (levenslange licentie). Het is toegestaan om de licentie over te zetten naar een andere computer (bijv. na een systeem-crash of wanneer u een nieuwe computer koopt).

Office 2019 Thuisgebruik en Zelfstandigen: de meest gebruikte verzameling Office-software

Office 2019 thuisgebruik & Zelfstandigen bevat Microsoft Outlook, Word, Excel, Powerpoint en OneNote voor Windows of Mac. Alle programma’s zijn volledig geïnstalleerd op de computer (geen cloud-koppeling). Documenten kunt u veilig lokaal opslaan op uw computer of op een andere (cloud-) opslaglocatie of bedrijfsserver of NAS naar keuze.

Voorkom problemen, koop legitieme software!

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner waarmee je de garantie hebt dat je software legitiem is. Altijd virusvrij met alle mogelijkheden voor her-installeren, delen met familie en vrienden en met recht op ondersteuning bij Licentie2GO én via Microsoft Nederland.

Als klant levert je dit veel voordeel op! Op deze pagina leggen we dat graag aan je uit:
De voordelen van ons partnership met Microsoft.

Microsoft Office 2019 Thuisgebruik & Zelfstandigen

Office 2019 voor thuisgebruik en Zelfstandigen is de beste optie om de nieuwste editie van Office 2019 aan te kopen zonder maandelijks of jaarlijks te moeten betalen. Dit pakket is een eenmalige aanschaf. Dankzij tijdsbesparende functies en een eenvoudig, modern design in alle Office-programma's is het werken met de nieuwste Office productiever en sneller. De nieuwe Office-software maakt het mogelijk om documenten snel een eenvoudig lokaal op de computer op te slaan of (optioneel) te bewaren in een cloud-oplossing naar keuze (bijv. OneDrive).

Wat is Office 2019 Thuisgebruik & Zelfstandigen ?

Office 2019 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen is een verzameling van populaire Office-programma's. De onderstaande software is inbegrepen in dit verzamelpakket. Met een paar eenvoudige klikken installeer je deze software direct op je PC of Mac:

 1. Microsoft Outlook 2019
 2. Microsoft Word 2019
 3. Microsoft Excel 2019
 4. Microsoft Powerpoint 2019
 5. Microsoft OneNote

Tijdens de installatie volgt er een taalkeuze. Iedere Europese taal is toegestaan. Bijv. Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans etc.

Gegarandeerd legitieme, originele Office-software

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner. Door deze directe samenwerking met Microsoft bent u verzekerd van originele, legitieme Microsoft Office programma's. Naast het product zelf, levert Licentie2GO stap voor stap instructies voor het installeren en activeren van de software en geeft hierop een installatie- en activatie-garantie. We garanderen dat de software naar behoren geleverd wordt en lossen eventuele problemen altijd voor u op: 7 dagen per week zit onze eigen servicedesk voor u klaar! Office 2019 kan bijvoorbeeld - bij aanschaf via Licentie2GO - altijd over gezet worden naar een nieuwe computer. Neem geen risico met illegale software of software verkocht door verkopers die geen Microsoft-partner zijn, kies voor Licentie2GO.


Op zoek naar Office voor meer dan 1 computer?

Kies Office 365 Home voor 6 gebruikers en profiteer van een aantrekkelijke korting.

Office 2019 vergelijken kan onderaan op deze pagina.
De unieke functies van McAfee Internet Security verder toegelicht;

 • Up-to-Date: De nieuwste en meest complete uitvoering van de Office-programma's.
 • Eenmalige aankoop: U wordt eigenaar van de software (zonder terugkerende betalingen)
 • Geschikt voor zakelijk gebruik: Te installeren voor thuisgebruikers en zakelijke omgevingen.
 • Windows of Mac: Geschikt voor 1 computer.
 • Licentie-transfer toegestaan: Bij aankoop via Licentie2GO mag u de licentie meenemen wanneer u een nieuwe computer koopt. Handig na een systeemcrash en dus nooit opnieuw betalen wanneer u een nieuwe computer koopt.

De voordelen van Licentie2GO;

 • Microsoft Silver Partner: 100% originele en legitieme software gegarandeerd.
 • Op maat gemaakte handleidingen helpen u stap voor stap bij het installeren en activeren van de software.
 • Installatie-garantie helpt u bij eventuele problemen bij het eerste gebruik. De software zal altijd werken! Onze service-desk zit 7 dagen per week voor u klaar.


Systeemvereisten voor Office 2019:

Voor Windows-gebruikers: minimaal Windows 10 is vereist (32/64-bit ondersteuning)
Voor Mac gebruikers: de huidige én de vorige 2 versies van Mac OS worden ondersteunt. Wanneer een nieuwe versie van Mac OS wordt gelanceerd, stijgen de systeemvereisten mee. Bijvoorbeeld; wanneer Mac OS 10.14 Mojave beschikbaar is, wordt deze versie ondersteund samen met Mac OS 10.13 en Mac OS 10.12.

Licentie2GO: legale software

De voordelen van bestellen bij Licentie2GO

Bij Licentie2GO staat het klantbelang voorop! We doen niet moeilijk over extra service voor u als klant, zo biedt Licentie2GO het volgende:

 • Installatiegarantie. Ondervindt u problemen bij de installatie of activatie van uw product? Geen nood! Onze helpdesk helpt u met het oplossen van het probleem, met onze installatiegarantie beloven we dat u een volledig werkend product op uw computer krijgt!
 • 100% origineel product tegen een scherpere prijs. Licentie2GO biedt u een zeer scherpe prijs (vele malen scherper dan de Microsoft Store) en u ontvangt hierbij gegarandeerd een origineel Microsoft-product!
 • Direct aan de slag! U hoeft niet te wachten, direct na de bestelling is uw product digitaal beschikbaar via onze website! Met eenvoudige aanwijzingen kunt u het product op uw apparaten installeren en activeren.


Microsoft Office 2019 Thuisgebruik & Zelfstandigen - koop altijd legale software

Koop altijd legitieme software. Ga niet in op aanbiedingen die temooilijken om waar te zijn, want er wordt nog steeds veel software op niet-legitieme wijze aangeboden. Licentie2GOisMicrosoft Silver partner en wordt als partner vermeld op de Microsoft-website. Klik op het onderstaande logo omtecontroleren dat Microsoft onze kennis en kunde erkent en weet dat we originele legale Microsoft-software leveren.
Behalve dat we aan ruim 200.000 klanten legitieme software geleverd hebben, ondersteunen we ook zakelijke klanten met Office 365 of Office 2019 voor bedrijven. Legitiem, met een focus op klanttevredenheid. Onze reviews van echte klanten liegen niet.

Bekijk volledige beschrijving

Onze alternatieven:

Samengevat

 • Inclusief Outlook, Word, Excel, Powerpoint, OneNote 2019
 • Geschikt voor: Windows + Mac
 • Eenmalige aankoop (geen abonnement)
 • 1 gebruiker, 1 installatie
 • Taalkeuze: NL, EN, FR, DE
 • Voor Windows gebruikers: Alleen geldig i.c.m. Windows 10
Licentie2GO relaxt software kopen

Microsoft kopen bij Licentie2GO

 • Legitieme software met installatie-garantie
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van je software
 • Nooit zonder Office door auto-renew van uw abonnement
 • Nederlandse en Engelse helpdesk: 7 dagen per week
 • Vertrouwd en veilig
 • Op ieder moment het abonnement wijzigen of opzeggen