Naam
Prijs
Min Max
-
Licentieduur
Besturingssysteem
Beschikbare talen
Bekijk producten

Meer informatie over Office voor bedrijven

Met 1000 GB opslagruimte in Onedrive (per gebruiker) en Sharepoint is samenwerken met collega's makkelijker dan ooit. Volledig in de cloud werken met alle mogelijkheden voor additionele back-up, videoconferencing en meer. Wilt u ook e-mail en contactpersonen synchroniseren en agenda's in de cloud? Kies dan voor een pakket incl. hosted Exchange (Inbegrepen bij Business Standard en Business Premium).

Advies nodig? Onze klantenservice staat 7 dagen per week klaar om te adviseren. Zowel over het juiste pakket alsook m.b.t. het inrichten en beveiligen van jouw bedrijfskritische data.

Op zoek naar Office voor bedrijven, waar weet je niet zo goed welk pakket je moet kiezen? Wij kunnen jou op weg helpen! Als je op de onderstaande link klikt verschijnt er een vergelijkingstabel. Deze tabel laat de belangrijkste verschillen zien tussen de 4 Microsoft 365 licenties voor bedrijven.


Android

Al deze producten zijn geschikt voor Android of hebben een app beschikbaar in de Google Play Store. Ook uw telefoon en tablet beveiligen tegen dreigingen van buitenaf? Dankzij deze producten is ook dat mogelijk. Download simpelweg de beveiligingsapp in de Play Store en meldt u aan met uw account. Klaar! Ook uw mobiele apparaat is nu beveiligd.