Microsoft 365 apps voor ondernemingen

Merk: Microsoft
Levertijd Maatwerk. Gereed binnen 1 dag
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Microsoft 365 apps voor ondernemingen

Microsoft 365 apps voor ondernemingen biedt u een flexibel abonnement op de vertrouwde office-software van Microsoft. Het bevat onder andere de programma's Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Verder zijn voor Windows gebruikers ook de programma's Access en Publisher inbegrepen. Door het afsluiten van een jaarcontract krijgt u een aanzienlijke korting ten opzichte van het maandelijkse contract. Microsoft 365 apps voor ondernemingen is geschikt voor 1 gebruiker. Deze ene gebruiker mag Microsoft 365 apps voor ondernemingen op 15 apparaten (5x desktop, 5x tablet en 5x smartphone) installeren. Microsoft 365 apps voor ondernemingen werkt op basis van een automatische verlenging.

De voordelen van Microsoft 365 apps voor ondernemingen zitten in de flexibiliteit. U koopt per medewerker één licentie en heeft tegelijkertijd de voordelen van centraal beheer. In 1 zakelijke portal heeft u eenvoudig inzicht in uw gebruikers en de licentie per gebruiker. Licenties en gebruikers toevoegen of verwijderen is altijd mogelijk.

Microsoft 365 apps voor ondernemingen uitbreidbaar met allerlei extra diensten en toepassingen. Bijvoorbeeld: U kunt eenvoudig uw email en contactpersonen synchroniseren over alle apparaten door toevoeging van Microsoft Exchange. Heeft u flexwerkers of tijdelijke collega's? Dan voegen we exact het juiste aantal extra licenties toe aan uw portal zodat u nooit teveel betaald.

Bestellen voor u en uw collega's? Voer in het het vak "aantal" (naast de winkelwagen) het totale aantal medewerkers toe die binnen uw bedrijf een licentie nodig hebben. Wij koppelen automatisch de centrale beheerportal.

Vergeet back-ups: Gebruik de OneDrive van Microsoft 365 apps voor ondernemingen

Gemaakt om samen te werken

Stel je teams in staat vanaf verschillende locaties naadloos samen te werken met Microsoft 365 apps voor ondernemingen. Geef mensen de hulpmiddelen om in realtime samen te werken, veilig bestanden te delen en gemakkelijk met teamleden te communiceren. Krijg meer gedaan met programma's die je kent, mogelijk gemaakt door de intelligente cloud. Microsoft 365 apps voor ondernemingen helpt je beter te schrijven in Word en Outlook, inzichten te vinden in Excel en opvallende presentaties te maken in PowerPoint.

Unieke functies van Microsoft 365 apps voor ondernemingen

Microsoft 365 Business bevat altijd de nieuwste versies van uw vertrouwde Office-programma’s:

 1. Outlook
 2. Word
 3. Excel
 4. Powerpoint
 5. OneNote
 6. Publisher
 7. Access

Liever geen abonnement? Koop dan Office 2019. Let op dat u Office 2019 niet per gebruiker aankoop, maar per computer.

Microsoft 365 apps voor ondernemingen - Werk overal. Op ieder apparaat

Doordat de licentie gekoppeld is aan een gebruiker in plaats van aan een computer kunt u overal werken. Werken op uw smartphone of tablet is net zo eenvoudig als werken op uw computer of laptop. Je kunt op al je apparaten bestanden bekijken en bewerken met desktop- en mobiele apps voor Windows PCs, iOS, Android en Mac. Kortom; ook Office 365 installeer je (om offline te kunnen werken) op je computer en/of laptop.

Door gebruik te maken met OneDrive (je eigen persoonlijke online bestandskluis) reizen al je documenten met je mee. Waar je ook gaat; je blijft altijd up-to-date.

Heb je een Chromebook? Dan kun je geen apps installeren. Op een Chromebook maak je gebruik van Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneDrive en Teams via je Microsoft account op www.office.com. De programma’s staan daar allemaal tot je beschikking. Dat heeft als voordeel dat je vanaf iedere Chromebook gebruik kunt maken van deze programma’s en je altijd bij je data kunt.

Nooit meer handmatig updates installeren

Microsoft 365 apps voor ondernemingen is altijd up-to-date. Updates worden iedere maand gepusht door Microsoft. Volautomatisch worden ze geïnstalleerd zodat je hier zelf een omkijken meer naar hebt. Een nieuwe versie kopen hoeft nooit meer! Je gebruikt namelijk altijd automatisch de nieuwste versie.

1 Licentie per gebruiker - 3x5 installaties met Microsoft 365 apps voor ondernemingen

Microsoft 365 apps voor ondernemingen is een gebruikerslicentie, geen per PC licentie. Koop je een nieuw apparaat, dan gaat de licentie gewoon mee. Opnieuw kopen hoeft nooit meer, je bent altijd up-to-date en licentie gaat mee naar je nieuwe device.

Iedere gebruiker voorziet AL zijn apparaten van Office met 1 simpele licentie. Een gebruiker mag maximaal 5 PC's of laptops gebruiken. Daar bovenop mag 1 gebruiker installeren op max. 5 smartphones EN 5 tablets. Kortom; iedere gebruiker heeft max. 15 installaties tot zijn beschikking.

We leveren alle licenties van uw bedrijf in 1 centrale portal om het beheer makkelijk te maken. U kunt zelf de licentie toewijzen aan een medewerker en op die manier een naam geven aan een licentie. Verlaat een medewerker uw bedrijf, dan verhuist u de licentie zonder kosten naar de nieuwe collega.

Kortom; iedere medewerker krijgt zijn eigen licentie. Licentie2GO zorgt i.s.m. Microsoft voor eenvoudig beheer.

Microsoft Silver Partner - Microsoft 365 solutions for Small and Midmarket cloud

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner. We hebben hiermee aangetoond dat we de kennis en kunde hebben om u te kunnen ondersteunen. Tevens werken we direct samen met Microsoft waarmee we gegarandeerd legitieme software kunnen leveren. Natuurlijk kunt u het installeren gewoon zelf met behulp van onze stap voor stap instructie. Natuurlijk kunnen we u ook ontzorgen, kies hiervoor onze Business Set-up pakket zodat u nog dezelfde werkdag up-and-running bent.

Bekijk volledige beschrijving
20
€ 180, 29
Adviesprijs: € 226.64
Samengevat
 • De nieuwste versie van Microsoft 365 zonder eenmalige investering.
 • Centraal portaal en licentie-management voor het hele bedrijf.
 • 1 TB cloud-opslag per gebruiker inbegrepen.
 • 15 installaties per gebruiker. (5x Desktop + 5x Smartphone + 5x Tablet)
 • Razendsnelle levering, op maat gemaakt voor uw bedrijf.
 • Microsoft 365 apps voor ondernemingen werkt op basis van automatische verlenging.
Licentie2GO relaxt software kopen
Microsoft kopen bij Licentie2GO
 • Legitieme software met installatie-garantie
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van je software
 • Nooit zonder Office door auto-renew van uw abonnement
 • Nederlandse en Engelse helpdesk: 7 dagen per week
 • Vertrouwd en veilig
 • Op ieder moment het abonnement wijzigen of opzeggen