Voordeelbundel: NordVPN | 6 apparaten | 1 Jaar + Acronis Cyber Protect Home Office Advanced | 250 GB | 1 PC | 1 jaar

Merk: NordVPN
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 
 

Een beveiligde verbinding, je kunt echt niet zonder.

Anoniem het internet op, niet te volgen, onzichtbaar zodat je nergens sporen en gevoelige informatie achterlaat. Het kan je veel ellende besparen. Serieus; niemand wil zijn of haar internetgedrag en gevoelige informatie zomaar weggeven aan onbekenden. Wat jij doet op het internet is helemaal jouw zaak en daar heeft verder niemand iets mee te maken.

En toch gaat het regelmatig fout: websites die je bezoekt, adresgegevens die je achterlaat bij het maken van een account in een webwinkel, betaalgegevens die je invult... zonder een beveiligde verbinding is het voor criminelen vrij eenvoudig om die informatie te pakken te krijgen. Daarom is NordVPN ook zo belangrijk. NordVPN zorgt voor een versleutelde verbinding die ervoor zorgt dat alles wat jij doet niet te achterhalen is. Via streng beveiligde servers wereldwijd zorgt NordVPN ervoor dat jij anoniem en niet traceerbaar het internet op kunt. Je gaat een stuk veiliger het internet op dankzij NordVPN. En dat is een hele zorg minder!

Een veilige verbinding EN veilige bestanden

Zo zuinig als je bent op alle gevoelige informatie die je het liefst voor jezelf wilt houden, zo zuinig ben je vast ook op de bestanden op je computer en mobiel. Daar zitten, zeker weten, bestanden tussen die je nooit kwijt wil raken. Acronis Cyber Protect Home Office Advanced 2021 helpt je om op een eenvoudige manier back-ups te maken van je hele systeem. Dat kan op een lokale harde schijf maar Acronis Advanced zorgt voor een extra zekerheid; 250GB cloudopslagruimte. Je bestanden gaan (via de beveiligde en versleutelde verbinding van NordVPN) 100% veilig richting de cloud. Dát is een back-up die je nooit kwijt kunt raken door brand, diefstal of pech.

Acronis biedt als enige back-up oplossing de tools voor veiligheid en privacy. Kies bijvoorbeeld voor lokale encryptie en wachtwoordbeveiliging voordat je je files naar de cloud stuurt. Denk aan de duizenden Acronis cyberspecialisten die de zwaar beveiligde cloudomgeving beveiligen tegen indringers van buitenaf. En de antimalware en anti-ransomware tools in de Acronis software. Allen gebouwd voor jouw privacy en voor jouw veilige back-up.

NordVPN - Met een gerust hart overal online!

NordVPN biedt u anoniem toegang tot het Internet. Via één van de 5000+ servers over de hele wereld maak u een veilige VPN-verbinding naar het Internet zodat niemand u meer kan volgen, zodat add-trackers geblokkeerd worden en zelfs uw Internetprovider niet meer kan zien wat u online bekijkt of doet.

Uniek bij NordVPN is de no log policy; Er wordt werkelijk op geen enkele plek opgeslagen welk verkeer via NordVPN loopt. Doordat NordVPN zijn servers verspreid heeft over 60+ landen, kiest u zelf waar en hoe u online wilt. Juist hiermee behaalt NordVPN een enorm snelle verbinding. Tests wijzen uit dat NordVPN behoort tot de snelste VPN verbindingen die nu op de markt beschikbaar zijn.

Wil je meer dan de standaard Military Grade Encryption? Kies dan voor de instelling Double-VPN waarmee de verbinding niet via 1 server, maar via 2 servers van NordVPN loopt.

Een VPN in het kort:

 1. VPN maake een beveiligde verbinding tussen uw apparaat (computer / mobiel apparaat) en het Internet
 2. VPN beveiligt uw online verbinding met encryptie en beschermt uw privacy
 3. VPN houdt u anoniem online en beschermt ook bij het gebruik van openbare Wifi verbindingen

De voordelen van NordVPN op een rijtje

 • Uw online gegevens zijn versleuteld: internetproviders volgen uw verkeer niet en verkopen uw gegevens niet aan derden, hackers kunnen geen verbinding tot uw smartphones of computers krijgen en overheidsinstanties kunnen geen overzichten van uw online-activiteiten opvragen.
 • Maak gebruik van NordVPN CyberSec: blokkeert verdachte websites en zorgt ervoor dat malware uw apparaten niet kan besmetten. Ook worden hiermee vervelende advertenties geblokkeerd.
 • Double VPN: verberg uw online-activiteiten niet achter één, maar twee servers voor volledige privacy.
 • VPN Kill Switch: NordVPN versleutelt uw internetverkeer en leidt het door een VPN-tunnel, maar de Kill Switch is uw laatste verdedigingslinie die uw gegevens beveiligt tegen blootstelling. Uw internetverbinding blijft geblokkeerd totdat de VPN-tunnel is hersteld of wanneer u de Kill Switch besluit uit te schakelen.
 • SmartPlay: zorgt ervoor dat u een veilige toegang heeft tot inhoud die anders niet beschikbaar zou zijn. Voor deze functie hoeft u echter geen andere stappen uit te voeren of instellingen te wijzigen omdat deze in de NordVPN apps geïmplementeerd is. U hoeft dus alles maar verbinding te maken met de juiste server en er hoeft niets handmatig geconfigureerd te worden.

Wat doet een VPN?

VPN staat voor Virtueel Particulier Netwerk. Een VPN-verbinding is een beveiligde verbinding tussen jou en het internet. Al het internetverkeer wordt door een versleutelde virtuele tunnel gestuurd. Dit zorgt ervoor dat u anoniemer op het internet kunt surfen, daarnaast bent u veiliger op het internet omdat het hackers en cybercriminelen tegenhoudt en u heeft meer vrijheid.

Door het gebruik van andere IP-adressen kunt u toegang krijgen tot websites en online diensten die anders niet gebruikt konden worden doordat deze anders geblokkeerd zouden zijn. NordVPN kan worden geïnstalleerd op al uw Windows, Mac, Linux en smartphone apparaten. Er zijn zelfs versleutelde proxy-extensies beschikbaar voor Chrome en Firefox. Daarnaast kunt u met één enkel NordVPN account maar liefst 6 apparaten beveiligen! Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Als u Chrome of Edge of iets dergelijks start dan maakt u eerst verbinding met uw eigen internetserviceprovider (ISP). Deze ISP leidt u dan naar de website die u wilt bezoeken. Omdat al uw verkeer via de ISP-servers wordt geleid kan de ISP meekijken met wat u online doet en dit vastleggen en soms zelfs uw geschiedenis doorgeven aan adverteerders of andere derden.

Voor deze acties is de VPN bedoelt. Al uw verkeer wordt omgeleid naar een speciale, externe server. De VPN verbergt uw IP-adres en zorgt ervoor dat alle gegevens die u verstuurt of ontvangt worden versleuteld. Als een cybercrimineel of hacker toch de versleutelde data zou onderscheppen dan wordt dit teruggegeven als wartaal en is het onmogelijk voor hen om het te ontcijferen en te lezen.

Wat doet NordVPN precies?

Met NordVPN bent u altijd verzekerd van deze beveiligde toegang tot het internet. NordVPN is één van de beste providers van VPN van dit moment. NordVPN maakt gebruik van een gespecialiseerde technologie gericht op de versleuteling van uw beveiliging en is daarom dus erg veilig. Bovenop een Security-product is dit de perfecte aanvulling om alle aspecten van de online-wereld van de beste software te voorzien.

Met NordVPN kunt u nu met een gerust hart een openbare wifiverbinding gebruiken, uw persoonlijke en werkaccounts checken of gewoon uw browsegeschiedenis verbergen. Ook geniet u overal van een stabiele en snelle verbinding en wordt het streamen of het downloaden van een bestand geen enkel probleem. Met meer dan 5100 NordVPN-servers in maar liefst 59 landen ervaart u de snelste VPN en juist door deze hoeveelheid servers wordt uw apparaat minder belast. Doordat het aantal locaties zo uitgebreid is vindt u altijd wel een NordVPN-server bij u in de buurt waardoor ook streamen en downloaden leuk blijft.

Een lijst van NordVPN-servers kunt u hier vinden: https://nordvpn.com/nl/servers/

Acronis Cyber Protect Home Office Advanced

Acronis Cyber Protect Home Office 2021 is de allernieuwste versie van het populairste back up programma Acronis Cyber Protect Home Office. Acronis Cyber Protect Home Office 2021 bevat voor het eerst een active anti-malware beveiligingsmodule die ervoor zorgt dat je apparaat gecontroleerd wordt op virussen. Deze module biedt constant actieve bescherming tegen ransomware en cryptomining en zorgt ervoor dat je backups nog nooit zo goed beveiligd en beschermd waren tegen allerlei verschillende dreigingen. Hiermee is Acronis een back-up met ingebouwde virusscanner in 1 pakket.

Altijd een betrouwbaar exemplaar van uw gegevens beschikbaar door de volledige cyberbescherming van Acronis. Uitgebreid met nieuwe en verbeterde functies die de privacy, toegankelijkheid en onder andere de veiligheid van uw gegevens garanderen. Bent u ondernemer of ZZP-er? Acronis is GDPR / AVG proof en mag dus ook zakelijk gebruikt worden.

Deze licentie is geschikt voor 1 computer (+onbeperkt mobiele apparaten) en mag altijd bijgewerkt worden naar de nieuwste versie van de software. Daarbij bevat het 250GB online opslag in de cloud voor het maken van een double-backup. 1 variant van de back-up bewaar je in de cloud en een 2e versie bewaar je lokaal op je apparaat. Allemaal naar wens in te stellen. Ook bij een defect apparaat, diefstal, brand etc. kun je dus direct je back-up terugplaatsen en weer verder werken!

De meest gebruiksvriendelijke & de allersnelste back-up tool die bestaat

Er is trouwens nog een reden waarom Acronis Cyber Protect Home Office zo populair is; het is ontzettend gebruiksvriendelijk. Backups maken is niet meer iets dat alleen voorbehouden is aan systeembeheerders en doorgewinterde IT-bedrijven. Bij Acronis Cyber Protect Home Office geldt: een kind kan de back-up doen!

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Acronis Cyber Protect Home Office 2021 | Windows, Mac

Bescherm alles met de full image back-up op Windows en Mac; het besturingssysteem, programma's, instellingen, bestanden en bootinformatie. Back-up naar externe schijven, NAS-apparaten, netwerk shares en cloud met slechts twee klikken. Back-up telefoons en tablets: iPhone, iPad en Android-apparaten. Beheer daarnaast de aard van uw back-ups. U kunt afzonderlijke mappen en bestanden selecteren en daar een specifieke replica van maken.

Logo

De unieke functies van Acronis Cyber Protect Home Office verder toegelicht;

 • Verrijkte anti-ransomware: Terwijl cyberdreigingen zich blijven ontwikkelen, verbeteren we Acronis Active Protection voortdurend om hen voor te blijven. U wordt geïnformeerd over de reden waarom een bepaald proces wordt gemonitord of geblokkeerd als schadelijk.
 • Notification Center: Om gegevens te beschermen, moet u op de hoogte blijven van uw systeem, uw bestanden en uw bescherming. Met Acronis Cyber Protect Home Office 2021 kunt u berichten naar uw desktop vak laten pushen waarmee u eenvoudig de status van uw back-ups kunt controleren.
 • Aangepast energiebeheer: Back-ups zijn geweldig, maar het maken ervan kost elektriciteit. Beheer uw back-ups zodat ze de batterij niet ontladen, zodat uw laptop werkt wanneer u deze nodig hebt.
 • Verbeterde back-up technologie: Om controle over hun gegevens te behouden, hebben gebruikers gemakkelijke, efficiënte toegang tot hun back-up inhoud nodig. Onze nieuwe back-up indeling levert betere algehele prestaties, waardoor sneller bladeren door cloud back-ups en verbeterde back-up / herstelsnelheden mogelijk zijn.
 • Flexibele controle: Kies alleen wat u wilt herstellen. U kunt bijvoorbeeld uw gehele systeem herstellen of slechts één bestand of map selecteren die u nodig hebt.

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme softwareinclusief installatie- en activeringsgarantie.
 • Geen automatische verlengingen of kleine lettertjes.
 • 7 dagen per week beschikbaar via chat en mail.
 • Unieke, volledig aangepaste handleidingen die u stap voor stap helpen.
Licentie2GO the Software-specialist of Europe

De allerbeste back-up en beveiligingssoftware voor al uw bestanden

Dit pakket betreft een abonnement voor 1 jaar en is geschikt voor 1 apparaat. Voor het maken van volledige back-ups en het herstel van uw systeem, slechts enkele muisklikken verwijderd van een volledige schijfimageback-up en u kiest zelf of u de gegevens lokaal of in de cloud wilt opslaan.

Nieuwe en verbeterde functies bij Acronis Cyber Protect Home Office 2021

Voor Mac

Uitgebreide back-ups voor Mac:

Macs zijn geweldige apparaten en de gebruikers hiervan zijn loyaal naar hun apparaat, echter is het ook nog steeds een apparaat die gegevens verliest als elke andere. Maakt u zich daarom geen zorgen meer! Acronis Cyber Protect Home Office 2021 maakt de back-up van uw gegevens nu nog eenvoudiger en de privacy en veiligheid worden nog meer gegarandeerd door de Time Machine van Apple.

Actieve schijf klonen:

Zelfs wanneer u uw Mac systeem aan het gebruiken bent is het mogelijk om een exacte replica te maken, zonder dat u hoeft te stoppen of uw systeem opnieuw op hoeft te starten.

Power Nap back-ups:

Selecteer de gegevens die u wilt back-uppen als uw machine in Power Nap modus gaat. Al deze gegevens zullen worden bijgewerkt tijdens Power Nap, maar ook deze zullen worden meegenomen in de back-ups.


Voor Windows

Verrijkte anti-ransomware:

Voorkom dat ransomware uw bestanden codeert, uw netwerk infecteert of uw systeem verlamt met Acronis Active Protection, onze kunstmatige intelligentie en op machine learning gebaseerde technologie die ransomware detecteert en stopt en automatisch de effecten ervan.

Cryptomining Blocker:

Detecteer en stop het soort cryptomining-malware waarmee online boeven pc's kunnen infecteren om systeembronnen te kapen om crypto-currencies op te sporen en uw machine bloot te stellen aan extra cyberdreigingen. Stop met realtime cryptojacking en behoud uw systeemintegriteit.

Mobiele kenmerken

 • Back up your mobile device content: Mobiele telefoon besturingssystemen zorgen voor applicaties en instellingen. Acronis beschermt foto's, video's, contacten, herinneringen en kalender afspraken.
 • Wireless backup to local router: Als een mobiel apparaat op hetzelfde netwerk zit als je PC, kan de back-up automatisch gestart worden.
 • Multiple device backup: U kunt dezelfde computer of cloud account gebruiken om meerdere iOS en Android apparaten naar één plaats te back-uppen.
 • Restore a single file: U kunt nu ook 1 bestand per keer herstellen zonder dat u daarvoor een compleet herstel hoeft uit te voeren.

Onze top 3 van nieuwe functies:

 1. Office 365 Back-up:
  Maak directe cloud-to-cloud back-ups van uw Office 365 account, inclusief de e-mails en bijlagen vanuit uw Outlook.com-mailbox en alle bestanden en mappen in uw OneDrive.
 2. Incrementele en differentiële back-ups:
  Update back-ups tot drie keer sneller met onze Change-Block Tracker-technologie die wijzigingen in een afbeelding in real-time volgt.
 3. Non-stop back-ups:
  Blijf werken, gamen of surfen: de prestaties van uw computer worden niet beïnvloedt omdat back-ups op de achtergrond worden uitgevoerd. Maak zo vaak u wilt een lokale of cloud back-up en leg wijzigingen elke 5 minuten vast.

Verschillende functies voor verder uitgelegd:

 • Acronis Survival Kit:
  Herstel door eenvoudig een externe schijf aan te sluiten. Onze alles-in-één tool die alles heeft wat nodig is, van opstartmedia tot back-ups.
 • Gemakkelijke gegevensmigratie:
  Herstel uw gegevens gemakkelijker naar een nieuwe Mac-machine, zelfs als die gegevens zijn verspreid over APFS-volumes op uw huidige systeem.
 • End-to-end-encryptie:
  Beveilig uw gegevens privacy met enterprise-grade encryptie, of het bestand nu on-site, onderweg of in de cloud is.
Bekijk volledige beschrijving
53
€ 89, 99
Adviesprijs: € 189.94
Samengevat
 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor 6 installaties
 • Taalkeuze: EN, DE, FR, ES
 • Geschikt voor: Windows, Mac, Android, iOS, Linux
 • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
Licentie2GO relaxt software kopen