Naam
Prijs
Min Max
-
Aantal gebruikers
Besturingssysteem
Beschikbare talen
Inbegrepen Office-software
Microsoft Office
Bekijk producten

Microsoft 365 abonnementen

Microsoft 365 kopen? Er zijn 2 varianten: Microsoft 365 Personal en Microsoft 365 Family. De laatste is de meest verkochte variant: maak met het hele gezin gebruik van deze licentie (tot 6 gezinsleden). Het mooiste is nog; de family safety app biedt digitale beveiliging voor je gezinsleden.

Daarnaast wordt Microsoft Teams toegevoegd om in contact te blijven. Deel eenvoudig wachtwoorden (bijv. voor de wifi), maak samen boodschappenlijstjes en geniet van het leven! Ook beschik je met deze abonnementen over Word, Excel, Powerpoint en Outlook.

Vrijblijvend verlengaanbod

Door Microsoft 365 te kopen kun je een jaar lang genieten van alle functies die de software jou aanbiedt. Na een jaar loopt jouw licentie af, maar je bent niet verplicht om de licentie te verlengen. Wij sturen een vrijblijvend verlengaanbod, wat je met dat aanbod doet is aan jou. Je kunt altijd bij ons terecht voor een nieuw abonnement of een verlenging.

Licentie2GO is Microsoft Partner. Koop jouw Microsoft 365 abonnement bij ons: legitieme software, veilig, vertrouwd en gegarandeerd virusvrij. Direct downloaden en installeren.

Heb je verder hulp nodig? Onze klantenservice staat voor jou klaar! Stuur gerust een mail of bericht in de chat.