Microsoft 365 Personal | 1 Gebruiker - 1 jaar | Inclusief updates

Merk: Microsoft
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 
 

Microsoft 365 Personal jaarlicentie

Microsoft 365 Personal biedt de programma's Word, Excel, Powerpoint, Outlook in 1 licentie. Je koopt met Microsoft 365 daarnaast ook opslagruimte voor Onedrive waarmee je je bestanden veilig overal mee naartoe kunt nemen. Je krijgt een abonnement voor 1 jaar, met altijd het recht om te updaten naar de nieuwste versie. Deze licentie mag je 5x installeren, verspreid over Windows of Mac computers en mobiele apparaten (smartphones / tablets).

Gratis Norton-beveiliging erbij?

ACTIE! Licentie2GO heeft in samenwerking met Norton een extra veilige Microsoft 365 omgeving gebouwd. Combineer Microsoft 365 Personal met Norton Security en beveilig al je documenten (ook op je Mobiel, Laptop, PC en tablets). Claim je gratis Norton door aan te kopen via de Microsoft 365 veiligheidsbundel

Microsoft 365 Personal: Mooier, beter en sneller

De bekende programma's Word, Powerpoint en Excel zijn uitgebreid met extra functionaliteit. Zo kun je met Microsoft Editor jouw verslag of verhaal tot een nog hoger niveau tillen. En de Presenter Coach helpt jou de mooie presentatie die je in Powerpoint heeft gemaakt effectief in te zetten. Money in Excel is dè uitkomst als je jouw inkomsten en uitgaven overzichtelijk wil houden. Microsoft 365 Personal is mooier, beter en sneller.

Koop Microsoft 365 Personal en geniet 1 jaar van de nieuwste versie van alle Office programma's. Gedurende jouw abonnement zijn updates naar een nieuwere versie inbegrepen. Deze licentie is geschikt voor 1 gebruiker.

De gebruiker mag het pakket installeren op Windows en Mac computers, smartphones met Android of iOs en tablets (Android of iOs). Eén gebruiker mag tot 5 apparaten op het abonnement tegelijk activeren. Microsoft 365 Personal is alleen geschikt voor consumenten, gezinnen, studenten en thuisgebruikers. Niet geschikt voor zakelijk gebruik, alleen persoonlijk gebruik.

Voorkom problemen, koop legitieme software!

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner waarmee je de garantie hebt dat je software legitiem is. Altijd virusvrij met alle mogelijkheden voor her-installeren, delen met familie en vrienden en met recht op ondersteuning bij Licentie2GO én via Microsoft Nederland. Ontdek het nu: De voordelen van ons partnership met Microsoft.

Het grote voordeel van Microsoft 365 Personal t.o.v. Office 2021 is Onedrive. Iedere gebruiker krijgt 1000 GB (1 TB) opslagruimte in OneDrive bij aanschaf van dit pakket. Gebruik deze als backup, om bestanden te synchroniseren en om ze mee te nemen op jouw toestel.

Niets is zo mooi als een bestand in Word of Excel te kunnen bekijken en bewerken op de smartphone of tablet. Verder krijgt iedere gebruiker 60 belminuten (per maand) op Skype om gratis te bellen naar vaste en mobiele nummers in heel Europa.

Microsoft 365 Personal. 1 Gebruiker, 1 jaar, licentie kopen.

Welkom bij de nieuwe Microsoft 365 Personal, waarin de nieuwste versies van jouw vertrouwde Office-toepassingen worden gecombineerd met aanvullende mogelijkheden zoals extra OneDrive-opslag en belminuten voor Skype. Meld je aan bij jouw persoonlijke Microsoft 365 account voor toegang tot bijgewerkte toepassingen, documenten en aangepaste instellingen. Dit is een ideale oplossing voor individuen die alle Microsoft 365-programma's willen gebruiken en daarnaast gebruik willen maken van OneDrive en Skype. Met het jaarabonnement beschik je altijd over de laatste, volledig geïnstalleerde versies van:

 1. Microsoft Word
 2. Microsoft Excel
 3. Microsoft Powerpoint
 4. Microsoft Outlook
 5. Microsoft Publisher (Alleen op Windows)
 6. Microsoft Access (Alleen op Windows)

Heb je een Chromebook? Dan kun je geen apps installeren. Op een Chromebook maak je gebruik van Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneDrive en Teams via je Microsoft account op www.office.com. De programma’s staan daar allemaal tot je beschikking. Dat heeft als voordeel dat je vanaf iedere Chromebook gebruik kunt maken van deze programma’s en je altijd bij je data kunt.

Liever geen abonnement?

Koop dan Office 2021.

Naast de bovenstaande software krijg je 1000GB opslagruimte op OneDrive voor het opslaan en delen van bestanden. Ook zijn er 60 Skype-belminuten per maand om gratis mee te bellen!

Microsoft 365 Personal is ook geldig als verlenging van jouw huidige Microsoft 365 abonnement, met behoud van jouw resterende abonnementsdagen!

Licentie2GO: legale software

Gepersonaliseerde ervaring

Jouw toepassingen, aangepaste instellingen en documenten zijn overal waar je ze nodig hebt toegankelijk. Je hebt gemakkelijke toegang tot en bewerking van je documenten met mobiele Office-apps voor iPhones en Android- en Windows-telefoons. Zowel op je PC of Mac, maar ook onderweg op je mobiele apparaten met Office mobile apps.

Gemakkelijk jaarabonnement

Inclusief doorlopende toegang tot versie-upgrades, installaties op meervoudige apparaten en toegang tot meerdere talen. Deze licentie is te gebruiken voor 1 jaar. Het abonnement stopt vanzelf zonder dat je hoeft op te zeggen. Je zit dus nergens aan vast en je hebt zeker geen verplichte verlenging.

We zullen je vrijblijvend een verlengingsaanbod opsturen, maar je bent vrij om over een jaar elders jouw abonnement te verlengen.

OneDrive

1000 GB OneDrive-opslagruimte - Sla je documenten online op in je OneDrive, zodat je ze overal gemakkelijk kunt openen en delen. Skype-wereldminuten - ontdek nieuwe manieren om in contact te blijven met elke maand 60 minuten aan Skype-oproepen naar telefoons in 60+ landen.

De voordelen van bestellen bij Licentie2GO

Bij Licentie2GO staat het klantbelang voorop! We doen niet moeilijk over extra service voor jou als klant, zo biedt Licentie2GO het volgende:

 • Installatiegarantie. Ondervind je problemen bij de installatie of activatie van jouw product? Geen nood! Onze helpdesk helpt jou met het oplossen van het probleem, met onze installatiegarantie beloven we dat je een volledig werkend product op jouw computer krijgt!
 • Géén automatische verlenging of kleine lettertjes. In tegenstelling tot de meeste aanbieders (waaronder Microsoft) bestaat automatische verlenging bij ons niet, er worden dus nooit zomaar extra kosten in rekening gebracht voor jouw verlenging! Je krijgt t.z.t. een aanbod van ons om jouw product te verlengen, je zit dus nergens aan vast.
 • 100% origineel product tegen een scherpere prijs. Licentie2GO bied jou een zeer scherpe prijs (vele malen scherper dan de Microsoft Store) en je ontvangt hierbij gegarandeerd een origineel Microsoft-product!
 • Direct aan de slag! Je hoeft niet te wachten, direct na de bestelling is jouw product digitaal beschikbaar via onze website! Met eenvoudige aanwijzingen kun je het product op jouw apparaten installeren en activeren.

Microsoft 365 Personal - koop altijd legale software

Koop altijd legitieme software. Ga niet in op aanbiedingen die te mooi lijken om waar te zijn. Licentie2GO is Microsoft Silver partner en wordt als partner vermeld op de Microsoft-website. Klik op het onderstaande logo om te controleren dat Microsoft onze kennis en kunde erkent en weet dat we originele legale Microsoft-software leveren.

Bekijk volledige beschrijving
Februari actie:
13
€ 59, 99
Adviesprijs: € 69.00
Samengevat
 • Opvolger van "Office 365 Personal"
 • Abonnement: 1 jaar
 • 1 Gebruiker, 5 activatiesIedere gebruiker mag het pakket installeren max. 5 apparaten.
 • Verlengen zonder verlies van dagenLicentie2GO laat uw verlenging altijd aansluiten op uw oude Office 365 pakket. U verliest hiermee nooit dagen uit uw oude abonnement.
 • Taalkeuze: NL, EN, DU, FR, ES, PT, IT
 • Windows, Mac, Android, en iOS
 • 1000 GB cloudopslag (OneDrive) en 60 Belminuten op Skype inbegrepen.
Licentie2GO relaxt software kopen
Microsoft kopen bij Licentie2GO
 • Microsoft Silver Partner: 100% legitiem
 • Erkende licenties met support via Microsoft Nederland
 • Opnieuw installeren / verhuizen van licentie altijd mogelijk
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van uw Microsoft product
 • Geen grijze import of buitenlandse licenties
 • Uitgebreide ondersteuning van onze Nederlandstalige klantenservice