Betalingsmogelijkheden en levertijden

Levertijd: die hebben we niet!

Bij Licentie2GO leveren we digitaal: je krijgt van ons de software als download geleverd. De software is 100% origineel, direct afkomstig van de fabrikant. Al onze software is per direct leverbaar, zonder vertraging*. Virusvrij geleverd via een beveiligde verbinding.

Behalve het leveren van de software, bieden we zoveel mogelijk ondersteunende materialen. Dat is uniek van Licentie2GO! Wij zorgen ervoor dat jij het maximale uit je software kunt halen. Wat je altijd van ons mag verwachten is een installatie- en activatiehandleiding en een instructie om de software te verlengen (indien van toepassing). Op zoek naar meer zekerheid en gemak? Kies dan voor installatieservice en laat onze softwarespecialisten het werk doen. 

Operationeel Manager

Nooit meer wachten, direct aan de slag.
Hulp nodig? Wij staan klaar.

Harmen - Manager klantenservice


Veilig betalen zoals jij wilt.

Betalen doe je veilig en snel. Jij bepaalt welke betaalmethode je gebruikt. Een betaling is altijd gratis, we rekenen hiervoor nooit extra kosten. Ook geen addertjes onder het gras; bij ons zul je nooit administratiekosten of betaalkosten vinden. Betalen doe je met de bekende betaalmethodes, bijv. iDeal, Bancontact, Paypal of bijv. een creditcard.

Wil je achteraf betalen aan Licentie2GO? Dat kan! We werken hiervoor samen met Klarna. Je hebt hiermee de mogelijkheid om je software te kopen bij Licentie2GO. Je betaalt binnen 2 weken na aankoop aan Klarna. 

Afhandeling via betaalproviders.

Zoals iedere andere webshop werkt ook Licentie2GO met een betaalprovider voor het afhandelen van betalingen. Wij werken samen met de providers: Mollie, Adyen, Klarna en Paypal. We bieden legio betaalmethoden, maar deze zullen altijd afgehandeld worden door een van de voorgenoemde providers. Op je betaalafschrift zie je bijvoorbeeld staan: Licentie2GO via Mollie of 2GO Software BV via Mollie. Door gebruik te maken van betaalproviders kunnen we garanderen dat de transactie snel en veilig verloopt.

Levertijden voor consumentensoftware.

Op de productpagina kun je verschillende levertijden tegenkomen. Op alle consumentensoftware zul je zien dat op de productpagina vermeld staat: Direct te downloaden.
*Zie je een andere levertijd staan, dan heb je te maken met een product met levertijd omdat de fabrikant niet in staat is om automatische inkoop door ons mogelijk te maken.

  • Pre-order - De software voor dit product is nog niet officieel beschikbaar. Je kunt alvast kopen. Zodra de fabrikant de software officieel beschikbaar stelt, krijg je van ons bericht.
  • Beschikbaar binnen 24 uur - Wij kopen de licentie voor je in zodra jij ons betaald hebt. Wij ontvangen de licentie binnen 24 uur en maken hem voor je beschikbaar via Mijn Licentie2GO.
  • Beschikbaar binnen 24-48 uur - Wij kopen de licentie voor je in zodra jij ons betaald hebt. De fabrikant beloofd ons te leveren binnen 24-48 uur en maken hem voor je beschikbaar via Mijn Licentie2GO.
  • Lange levertijd (>48 uur) - Wij kopen de licentie voor je in zodra jij ons betaald hebt. In de meeste gevallen is er een levertijd van 1 dag, maar soms duurt dit langer. Bijv. omdat de licentie op naam gezet moet worden. Je krijgt van ons bericht zodra de licentie beschikbaar is via Mijn Licentie2GO.
  • Maak direct een afspraak - van toepassing op onze services. Je kunt direct een afspraak inplannen. Jij kiest wanneer wij aan het werk gaan. Ons doel is om op werkdagen altijd binnen 48 uur een afspraakmogelijkheid te bieden.
Veilig betalen. Via je eigen bank. Op de manier die jij prettig vindt.
Bij ons winkel je veilig en vertrouwd.

De #1 Software-Specialist!

logo

Betaalmethoden.

Betalen is altijd gratis. Bij Licentie2GO heb je geen last van administratiekosten of betaalkosten. Kleine lettertjes, daar doen we niet aan. Betalen gaat eenvoudig en snel via de onderstaande betaalmethoden:


Levertijd
iDealZonder vertraging
Klarna - veilig achteraf betalenZonder vertraging
BancontactZonder vertraging
Mastercard - 3D Secure (met pincode / verificatie)Zonder vertraging
VISA creditcard - 3D Secure (met pincode / verificatie)Zonder vertraging
Maestro Debitcard - 3D Secure (met pincode / verificatie)Zonder vertraging
PaypalZonder vertraging
Bankoverschrijving **Licentiecode beschikbaar na ontvangst betaling

** De betaling kun je voldoen op onze bankrekening onder vermelding van je klant- en bestelnummer. De bankrekening staat vermeld in de e-mail die we je sturen met betaalinstructie en kun je controleren via de pagina bedrijfsgegevens.