Naam
Prijs
Min Max
-
Aantal installaties
Min Max
-
Licentieduur
Besturingssysteem
Bekijk producten

Je beschikt dan over een veilige verbinding.

Het VPN-programma zorgt voor een gecodeerde verbinding van jouw computer of mobiel met de website die je bezoekt. Daardoor wordt het onmogelijk voor anderen om te zien wat je doet.

Films en series bekijken die anders voor je verborgen blijven.

Online streamingdiensten, zoals bijvoorbeeld Netflix, bieden in verschillende landen andere films en series aan. Het aanbod kan per land heel verschillend zijn. Met sommige VPN-programma 's kun je verbinding maken met een server in bijvoorbeeld Amerika waardoor je de films en series kunt bekijken die daar aangeboden worden. Ook als je op vakantie bent in het buitenland is een VPN-verbinding erg handig. Nederlandse streamingdiensten als Uitzendinggemist en NPO Start werken alleen in Nederland. Dankzij het VPN-programma kun je toch in het buitenland gebruik maken van deze diensten. NordVPN is zo'n programma.

Anonimiteit.

Aangezien de gecodeerde verbinding loopt via servers van het VPN-programma, en niet via de servers van jouw internet-provider, is er niet meer te achterhalen wie je bent. Daardoor is het ook onmogelijk om persoonlijke gegevens van jou te verkrijgen. De betere VPN-programma's houden ook geen log-bestanden bij, waardoor jouw anonimiteit nog meer gewaarborgd is. Wederom; Nord-VPN is zo'n programma.

Openbare wifi hotspots gebruiken zonder risico's.

In grote steden vind je al snel een openbaar wifi-punt waar je gratis verbinding mee kunt maken. Erg handig als je niet te snel door je databundel heen wil zijn. Helaas zijn veel van die hotspots verre van veilig en is het voor een kwaadwillende vrij eenvoudig om met jou 'mee te lezen' en persoonlijke informatie over jou te weten te komen. Als je een VPN-programma gebruikt dan is dit niet meer mogelijk. Terwijl jij verbonden bent met een onveilige hotspot beveiligt je VPN-programma die verbinding door alles wat je doet te versleutelen en alles via hun eigen betrouwbare servers te laten lopen.

Goedkoper online winkelen

Veel webwinkels hanteren verschillende prijzen in de landen waar ze hun spullen aanbieden. Zo kan het gebeuren dat jij voor een hotelkamer in Madrid meer moet betalen dan iemand in Hongarije. Als jij dan het VPN-programma zo instelt dat die verbinding maakt met een server in Hongarije dan kun jij die hotelkamer ook voor die lagere prijs boeken.
Het werkt niet altijd en overal maar het kan zeker de moeite lonen om het te proberen.

Er zijn verschillende programma's waar je uit kunt kiezen. NordVPN is op alle fronten het beste, daar kan niks tegenop. Maar als je een kleinere portemonnee hebt is er nog steeds keus genoeg, zoals je hier onder kunt zien.
We helpen je graag bij het maken van de keus die het best bij jou past. Dus; heb je vragen, stel ze gerust!