Licentie2GO – De universele software-garage voor alle merken!

Wie zijn wij?

Licentie2GO is software specialist. We adviseren en verkopen software van alle merken. Hiermee zijn we een van de grotere softwarebedrijven in Europa.

We werken direct samen met de fabrikant en kunnen hierdoor software leveren én je op weg helpen met de software middels onze op maat gemaakte handleidingen en instructie.

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar topkwaliteit. Aankopen kan vaak ook bij de fabrikant of elders op Internet, maar wij gaan een stapje verder.

Alleen daarom kunnen we topkwaliteit bieden en mogen we dit doen voor inmiddels meer dan 500.000 klanten!

Wanneer je niet bij ons moet kopen.

Ons model is niet voor iedereen weg gelegd. Koop niet bij ons als je op zoek bent naar een groep snelle jongens met een scherp verkooppraatje. Wel als je zoekt naar een eerlijk verhaal; we adviseren alleen het allerbeste en vragen hiervoor een nette, maar toch zeer scherpe prijs. We leveren nooit illegale of grijze software: alleen software die we direct bij de fabrikant kunnen inkopen om kwaliteit te kunnen garanderen.


Vergelijk het maar met een autogarage:

Software vs. Autogarage

about image

Je gaat voor het eerst een auto kopen. Of je wilt het leasecontract voor je huidige auto verlengen. Wat doe je dan? Je gaat naar een autogarage en je hoopt op goed advies. De garage helpt je met alle informatie over de beschikbare auto’s en om te zoeken naar de auto die het beste voldoet aan jouw specifieke wensen.  

Bij Licentie2GO hebben we dan wel geen verstand van auto’s, maar wél van software. We hebben hoogopgeleide medewerkers en onze medewerkers kunnen adviseren over de software die we verkopen. Dat betekent; we informeren naar de situatie en we adviseren het juiste product voor jouw situatie. Zo weet je zeker dat je altijd de beste software koopt voor jouw specifieke situatie die met zekerheid past bij wat je zoekt en wat je nodig hebt!

Als je de juiste auto van je dromen hebt gevonden, maakt je de koop rond en neem je de auto mee naar huis! De meeste garages controleren niet of je een rijbewijs hebt, maar wensen je, nadat je betaald hebt, heel veel veilige kilometers toe.

Bij Licentie2GO doen we dit iets anders; natuurlijk wensen we je veel plezier bij het gebruiken van de software. Daarnaast helpen we al onze klanten graag op weg. We houden als het ware de deur van de auto voor je open om te helpen met instappen. Daarnaast vertellen we van A tot Z hoe je de auto moet starten. Kortom; we leggen van A tot Z uit hoe de software geïnstalleerd moet worden. We hebben hiervoor – in samenwerking met de fabrikant – zeer uitgebreide (video-)handleidingen gemaakt. Deze handleidingen zijn uniek bij Licentie2GO: niet verkrijgbaar bij andere aanbieders, alleen bij Licentie2GO.

Ontdek ook: 5 redenen om aan te kopen bij Licentie2GO.

Over de rijschool en rijbewijzen.

about image Bij een garage kunt je auto’s kopen, maar je krijgt er geen rijles bij. De autoverkoper kan veel vertellen over de auto en kan uitleggen hoe te handelen in bepaalde situaties, maar een rijbewijs is nooit standaard inbegrepen bij de aankoop van een auto.

Bij Licentie2GO adviseren we je graag over het werken met de software, maar we zijn geen rijschool. Alleen Licentie2GO; de nummer 1 software specialist, is in staat om te adviseren over alle software van alle merken, dus start gerust een chat of stuur een bericht als er vragen zijn, maar helaas kunnen we niet beginnen met het geven van rijlessen om de software te gaan installeren/gebruiken/instellen.

Lukt het niet om met onze handleidingen de software in gebruik te nemen? Geen probleem, neem een privéchauffeur! Als je niet zelf wilt, of kunt, rijden is een chauffeur of een taxibedrijf de oplossing om tóch van A naar B te komen. Ook die service bieden we bij Licentie2GO!

Optioneel: een privéchauffeur!

Het genot van een privéchauffeur is vaak niet weggelegd voor “gewone” mensen. Toch hebben we bij Licentie2GO een oplossing gevonden! Met onze installatiepakketten heb je het genot van een privéchauffeur voor je software. Onze specialisten maken verbinding met jouw computer en installeren de software op jouw apparaat. En dat voor een ongelooflijk, eerlijk, vooraf afgesproken tarief.

De installatiepakketten brengen je van A naar B, kortom we installeren- en activeren je software en verwijderen alle software, die in de weg kan zitten, om dit mogelijk te maken. Onze specialisten kennen de meest betrouwbare route en die nemen we ook. Daaruit ontstaat onze scherpe prijs en ben je verzekerd van topkwaliteit! Dat betekent; de software zal gegarandeerd werken zoals deze hoort te werken! Alle instellingen zetten we goed en we kijken of de software veilig is en werkt zoals dit door de fabrikant bedoeld is. Daarna geven we het stuur over en mag je zelf de weg vervolgen.

Op afspraak voeren we onze werkzaamheden uit. Dat betekent; we stellen onze agenda open om te laten zien wanneer er een specialist beschikbaar is om te helpen.

Ontdek onze installatieservice