Officiële licenties en garanties

Officiële licenties. Altijd.

Bekijk onze partnerships met fabrikanten.

Bij Licentie2GO leveren we alleen officiële licenties: altijd officiële software met een legaal licentiecertificaat. We kopen deze producten alleen direct bij de fabrikant. Zo weten we zeker dat het goed zit.

We garanderen dat de software blijft werken voor de periode van uw licentie. Geen half-legale of 2e hands software die blokkeert tijdens het gebruik. Bij ons alleen nieuwe, legale licenties! Licentie2GO belooft dat de software blijft werken zolang de licentie duurt.

Doordat we software-specialist zijn hebben we alle kennis in huis om je te voorzien van de beste software tegen scherpe prijzen. 

Operationeel Manager

Een vraag over onze software? Stel hem!
Direct contact

Onze klantenservice staat voor je klaar.


Installatie-garantie

Licentie2GO is pas tevreden als jij 100% tevreden bent. Wij beloven daarom werkende software en geven installatie-garantie. Met onze installatie-garantie weet je zeker dat het pakket werkend op jouw apparaat komt te staan. Is er toch een technisch probleem? Dan adviseren wij hoe het probleem op te lossen. Dat is pas zekerheid! Daarom koopt je bij Licentie2GO.

Garantie: Ondersteuning & looptijd

Wat anderen niet kunnen, kan Licentie2GO wel. Wij garanderen dat de licentie blijft werken zolang het abonnement dat u kocht geldig is. Ofwel, kocht u een pakket voor 2 jaren dan garanderen wij een 2-jaarslicentie. Door de betrouwbaarheid van ons inkoopkanaal is dit voor ons vanzelfspreken. Echter, collega's nemen het niet zo nauw en verkopen grijze of illegale software. We zien steeds vaker dat dergelijke licenties geblokkeerd worden waarmee u als klant gedupeerd bent. U moet dan namelijk een nieuw pakket kopen nog tijdens de looptijd. Bij Licentie2GO heeft u de garantie dat dat niet het geval is.

Fabrieks-garantie

Bij iedere aankoop heeft u het recht om gebruik te maken van de helpdesk van de fabrikant. Iedere garantie die de fabrikant van de software u zou geven bij een directe aankoop of de aankoop in een fysieke winkel, geldt ook bij aankoop van de software via Licentie2GO. Tevens kunt u 7 dagen per week terecht bij de helpdesk van Licentie2GO.

Gratis uitproberen & Recht op retour

Over retourneren doen we niet moeilijk, we willen er alleen maar voor zorgen dat jij blij bent. We hebben gratis probeerversies van onze software beschikbaar zodat je precies weet wat je koopt. Bevalt het niet dan kun je kiezen voor je geld terug of voor het omruilen naar een ander product. Lees alles over retourneren & uitproberen.

100% klanttevredenheid

Tevreden klanten is ons einddoel. We zullen er alles aan doen om een scores van 100% klanttevredenheid te behalen. Leest u gerust onze beoordelingen op de onafhankelijke websites, dat zegt genoeg. Onze gemiddelde beoordeling is het rapportcijfer 9 of 5 van de 5 sterren.

We zijn trots lid van de Stichting webshop Keurmerk waarmee u zeker bent van een veilige aankoop.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
Gegarandeerd officiele licenties
Bij ons winkel je veilig en vertrouwd.
logo

De Nr. 1 Software Specialist!