Officiële licenties. Altijd.

Bij Licentie2GO leveren we alleen officiële licenties. Geen grijze import, geen half legale of 2e hands software en zeker geen rare constructies met telefonische activatie. Licentie2GO levert altijd officiële software met een legaal licentiecertificaat.

We garanderen dat de software blijft werken voor de periode van uw licentie. Geen half-legale of 2e hands software die blokkeert tijdens het gebruik. Gewoon nieuwe, legale licenties! Licentie2GO belooft u nieuwe en legale software die blijft werken zolang uw licentie duurt.

Licentie2GO: Doordat we software-specialist zijn hebben we alle kennis in huis om u te voorzien van de beste software tegen scherpe prijzen. Lees meer over Hoe wij werken.

Licentie2GO Klantenservice

Een vraag over onze software? Stel hem!
Direct contact

Onze klantenservice staat voor u klaar.


Installatie-garantie

Licentie2GO is pas tevreden wanneer u 100% tevreden bent. Wij beloven u daarom werkende software en geven installatie-garantie. Met onze installatie-garantie weet u zeker dat het pakket werkend op uw computer komt te staan. Is er toch een technisch probleem? Wij lossen het voor u op. Dat is zekerheid. Daarom koopt u bij Licentie2GO.

Altijd direct aan de slag!

Direct downloaden en installeren; dat is waar we voor staan. Op al onze producten staat daarom de levertijd aangegeven. Bij Licentie2GO heeft u de meeste keus. We zeggen daarom met enige trots dat we 99,9% van onze software uit voorraad leveren. Een digitale levering uit voorraad betekent downloaden, installeren en activeren direct na uw aankoop. Voor bezorgingen geldt; op werkdagen voor 17:00 uur besteld is de volgende werkdag thuis bezorgd. We bezorgen in uw brievenbus, dus u hoeft nooit thuis te blijven voor het ontvangen van onze verzending. Het mooie is; al voordat we bij u thuis bezorgen, mag u onze software installeren. Onze handleiding helpt u - ook bij een bezorging - direct na aanschaf verder met de installatie van uw software.

Fabrieks-garantie

Bij iedere aankoop heeft u het recht om gebruik te maken van de helpdesk van de fabrikant. Iedere garantie die de fabrikant van de software u zou geven bij een directe aankoop of de aankoop in een fysieke winkel, geldt ook bij aankoop van de software via Licentie2GO. Tevens kunt u 7 dagen per week terecht bij de helpdesk van Licentie2GO.

Alleen bij Licentie2GO: 30 dagen retourrecht op software

Over retourneren doen we niet moeilijk, dit kan altijd zolang u uw licentiecode nog niet heeft opgehaald en binnen 30 dagen na uw aankoop. 30 dagen na uw aankoop vervalt uw recht op retour. Ook op het moment dat u de verzegeling op uw licentie verbreekt vervalt uw wettelijke recht op retour.

Retourneren kan via het formulier “retourneren” dat we hiervoor op onze site hebben geplaatst. De kosten van het retour zenden van een fysieke levering zijn voor uw eigen rekening.

100% klanttevredenheid

Tevreden klanten is ons einddoel. We zullen er alles aan doen om een scores van 100% klanttevredenheid te behalen. Leest u gerust onze beoordelingen op de onafhankelijke websites, dat zegt genoeg. Onze gemiddelde beoordeling is het rapportcijfer 9 of 5 van de 5 sterren.

We zijn trots lid van de Stichting webshop Keurmerk waarmee u zeker bent van een veilige aankoop.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
Gegarandeerd officiele licenties
Bij ons winkel je veilig en vertrouwd.
logo

De #1 Software-Specialist!