Partnerships

Licentie2GO is trotse partner van de beste merken. 

Al jaren staat Licentie2GO op goede voet met de grootste en beste softwarefabrikanten. Als je jarenlang laat zien dat je de beste service biedt, in het bezit bent van gedegen vakkennis en je winkel tot in de puntjes verzorgt is dan ontstaat er na verloop van tijd een waardevolle relatie tussen ons, de klant en de fabrikant. De fabrikant is blij met ons en wij zijn blij met de fabrikant. Omdat we met veel merken bijna dagelijks contact hebben over hun nieuwste producten en acties kunnen we onze klanten regelmatig blij maken met mooie aanbiedingen en stevige kortingen. Zo'n partnerschap is niet zomaar een leuke titel: alleen een webwinkel die het volledige vertrouwen geniet van een groot merk verdient de status Partner. Wij werken er hard voor om zo'n status te verdienen en te behouden. Hieronder zie je met wie we al jarenlang fijn samenwerken.

Norton


Wil je al je apparaten optimaal beveiligen maar niet te veel betalen? Dan is Norton de beste keus. Norton staat al jaren aan de top van beveiligingsprogramma's.
Bekijk hier ons complete aanbod: Norton

Microsoft


Microsoft is misschien wel het bekendste merk in softwareland. Ze zijn de makers van de bekende Office software en natuurlijk Windows 10. Al jaren zijn wij trotse partner van Microsoft.
Bekijk hier ons complete aanbod: Microsoft

McAfee


De programma's van McAfee staan al jaren bekend om hun eenvoud en degelijke beveiliging. Je hebt veel keus waardoor er altijd wel een programma precies past bij jouw situatie.
Bekijk hier ons complete aanbod: McAfee

Adobe


Als je foto's en video's wil bewerken kun je niet om Adobe heen. Adobe levert de beste grafische programma's voor professionals, freelancers en thuisgebruikers.
Bekijk hier ons complete aanbod: Adobe

Acronis


Wees zuinig op je bestanden en maak regelmatig een back-up met Acronis True Image. Acronis zorgt voor een betrouwbare backup van al je bestanden inclusief het hele systeem.
Bekijk hier ons complete aanbod: Acronis

Bitdefender


Bitdefender scoort de laatste jaren hoge cijfers in tests. De Consumentenbond riep in februari 2021 Bitdefender uit 'als beste getest'. Dit maakt Bitdefender één van de populairste merken.
Bekijk hier ons complete aanbod: Bitdefender

NordVPN


Totaal anoniem het internet op? Wil je niet te traceren zijn dankzij een VPN verbinding? Dan is NordVPN wat je zoekt. Als jaren marktleider met meer dan 5000 servers wereldwijd.
Bekijk hier ons complete aanbod: NordVPN

Kaspersky


Kaspersky heeft in hun jarenlange bestaan de reputatie opgebouwd als leverancier van antivirusprogramma's die de meest agressieve bedreigingen kunnen weerstaan. 
Bekijk hier ons complete aanbod: Kaspersky

Corel


Wil je alles uit je creativiteit halen zonder dat je een maandenlange cursus moet volgen? Kijk dan eens bij de programma's van Corel. Je kunt er heel veel mee. Wel compleet maar niet complex. 
Bekijk hier ons complete aanbod: Corel