Naam
Prijs
Min Max
-
Licentieduur
Besturingssysteem
Bekijk producten
NordVPN

NordVPN - Onbeperkt, Anoniem en Veilig online

Wat heb je aan een (antivirus-) beveiliging op je apparaat als de verbinding van het apparaat niet veilig is? Met die visie is NordVPN gestart met het product NordVPN. NordVPN beveiligt uw verbinding, zowel thuis als onderweg op uw mobiele apparaten (smartphone / tablet). NordVPN behoort tot de absolute topklasse onder de VPN-providers.

Vaak is privacy het argument om een VPN te gaan gebruiken, maar er zijn veel meer redenen om anoniem online te willen zijn. Denk hierbij aan het blokkeren van advertentietrackers, het streamen van (buitenlandse) content zoals films of series, het verbergen van het downloaden of uploaden van bestanden en dat met 1 simpele click in het programma NordVPN.

NordVPN biedt een razendsnelle VPN-verbinding met keuze uit meer dan 5000 servers wereldwijd. NordVPN werkt in alle gevallen zonder logs en slaat dus nooit op welke pagina's en gegevens via het Internet uitgewisseld worden. NordVPN blokkeert malafide content, biedt een optie voor DoubleVPN en hanteert altijd militair niveau encryptie over de verbinding.


Producten 1 t/m 6 van 6 (1 pagina's)