Bedrijfsgegevens en Contactmogelijkheden

Licentie2GO is een handelsnaam van 2GO Software BV te Almelo. We zijn ingeschreven als Nederlands bedrijf. Vanuit ons Nederlandse kantoor (zie foto) bedienen we heel Europa. Toch willen we graag een persoonlijke benadering blijven geven aan ons klantcontact. 

En gelukkig lukt die persoonlijke aandacht best wel goed. Door onze klanten zijn we verkozen als de nummer 1 software specialist. Een selectie uit ~ 10.000 reviews van echte klanten lees je hier: Klanten over Licentie2GO. Waardering van onze softwaremerken hebben we ook. We hebben meerdere awards en prijzen gewonnen. Neem een kijkje in onze prijzenkast met certificeringen.

Adresgegevens Licentie2GO:
2GOSoftware BV
Twentepoort Oost 3a
7609RG Almelo
Nederland
Kom je koffie drinken? Maak dan even een afspraak, dan regelen wij iets lekkers!

Bedrijfsgegevens Licentie2GO:
We zijn ingeschreven als bedrijf in Nederland bij de Kamer van Koophandel (vestiging Enschede). Licentie2GO is een merknaam van 2GO Software BV (zie hierboven):
KVK-nummer: 64945731
BTW Nummer: NL855914841B01

Financiële gegevens:
We werken met een bankrekening van de Rabobank Enschede-Haaksbergen:
IBAN: NL 91 RABO 0322899389
BIC: RABONL2U
Heb je ons betaald met je creditcard of met iDeal? Dan staan we op je bankafschrift vermeld als "Licentie2GO - 2GOSoftware BV via Mollie'. Voor transacties in vreemde valuta maken we gebruik van Adyen, betaalprovider te Amsterdam. Uiteraard kun je ons ook op andere manieren betalen (zelfs achteraf betalen), zie betaalmogelijkheden Licentie2GO.

Contact met Licentie2GO.

We helpen je graag om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Afhankelijk van je vraag of het probleem is het ene medium beter geschikt dan het andere.
Contact met ons opnemen kan onderaan onze klantenservicepagina.

Hoe snel mag je een antwoord verwachten? Openingstijden / Bereikbaarheid
Stuur ons een Email Binnen 4 uur (binnen onze openingstijden.)
Altijd binnen 24 uur (ook in het weekend)
Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 16:30 uur (CET)
Bereikbaarheid: 24 uur per dag / 7 dagen per week
Chat met ons via de website Binnen 1 minuut Maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 16:30 uur (CET)
Stuur een bericht via Facebook Binnen 1 uur (binnen onze openingstijden.)
Altijd binnen 24 uur (ook in het weekend)
Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 16:30 uur (CET)
Bereikbaarheid: 24 uur per dag / 7 dagen per week
Stuur een bericht via Whatsapp
(Alleen geschikt voor het sturen van berichten, geen telefonische bereikbaarheid)
Binnen 1 uur
Maandag - vrijdag tussen 9:00 en 16:30 uur (CET)


Zijn jullie telefonisch bereikbaar?


Je kunt ons niet bellen, maar je krijgt altijd de beste ondersteuning op maat!

Wij kiezen er bewust voor om geen telefonische ondersteuning te bieden: Ons doel is om onze producten en diensten voor een zo laag mogelijke prijs en een zo hoog mogelijke kwaliteit aan jou aan te bieden. De ervaring heeft ons geleerd dat een telefonische wachtrij irritatie oproept en dat we via de telefoon ook niet de kwaliteit kunnen bieden waar we voor staan. We hebben daarom geen duur callcenter. Deze besparing kunnen wij daardoor rechtstreeks terug geven aan onze klanten. Hierdoor krijg je als klant veel meer waar voor je geld!

Bovendien is e-mail en chat ook een veel geschikter medium om ondersteuning op maat te geven. Want dat geeft ons de mogelijkheid om afbeeldingen mee te sturen of je een link te geven naar de handleiding. Hierdoor kunnen we je exact uitleggen welke handelingen je nog kunt uitvoeren of op welke knop je kunt klikken. Via telefonisch contact is dit niet mogelijk. Via de telefoon kunnen we niet zien welke handelingen jij op jouw beeldscherm uitvoert. Hierdoor is het geven van goede instructies per telefoon niet mogelijk. Bijkomend voordeel is dat jij als klant ook de mogelijkheid hebt om te reageren met afbeeldingen of links die laten zien wat je bedoelt. Dat kan voor ons veel verduidelijken waardoor we je nog beter en sneller kunnen helpen!