Retourvoorwaarden

Retourneren is altijd mogelijk zo lang u de code niet opvraagt!

Licentie2GO verkoopt codes waarmee software geactiveerd kan worden. Deze codes wordt slechts éénmaal uitgegeven en zijn daarom strikt persoonsgebonden. Door het strikt persoonsgebonden karakter van een code is er geen wettelijk herroepingsrecht van toepassing en heeft u geen bedenktijd van 14 dagen. Van alle producten die wij aanbieden is een gratis proefversie van de software beschikbaar. Deze gratis proefversie gebruikt u om te controleren of uw apparaat aan de minimale systeemvereisten voldoet. Twijfelt u ergens over of heeft u alsnog een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Wanneer u klikt op de knop "Code opvragen", verbreekt u de verzegeling en vraagt u de code op waarmee de software geactiveerd kan worden. U bevestigt en gaat akkoord met het volgende:

  1. Ik verbreek de verzegeling en neem daarmee de licentie definitief in gebruik.
  2. Ik heb getest en gecontroleerd dat de software aan de minimale systeemvereisten voldoet.
  3. Ik weet dat Licentie2GO niet kan controleren of ik de licentie in gebruik heb genomen of in de toekomst in gebruik ga nemen.
  4. Ik ga ermee akkoord dat mijn recht op retour vervalt. Ik weet dat dit product niet retour genomen kan worden.

In alle gevallen geldt: Retourneren is niet mogelijk nadat u de code heeft opgevraagd.

In technische termen; u heeft de verzegeling conform BW 7 art. 46d lid 4c verbroken.
Conform de Nederlandse en Europese wet is daarmee uw retourrecht vervallen.
Voor meer informatie zie: Europese richtlijn 2011/83/EU Art. 16 i. en (NL) BW 7 art. 46d lid 4c.
Daarnaast vervalt uw retourrecht 30 dagen na bestelling.

We garanderen dat de code werkt! Werkt de code niet? Dan ontvangt u van ons een nieuwe code!

Hoe vraag ik een retour aan?


Wenst u uw bestelling te retourneren, dan is dat mogelijk zolang u de code niet heeft opgevraagd.  Voor het aanvragen van een retour gebruikt u ons retourformulier. We controleren uw retour en keuren deze in de meeste gevallen nog dezelfde dag. Nadat uw retour goedgekeurd is ontvangt u binnen 10 werkdagen (14 dagen) het bedrag retour op uw bankrekening. Let op: heeft u betaald met Paypal of creditcard, dan zullen we dat altijd op die manier terugstorten. We storten nooit geld terug op andere bankrekeningen of via andere betaalmethoden.

De ondernemer (Licentie2GO) vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Zakelijk retourneren

Zakelijke bestellingen vallen niet onder de wet koop op afstand en het retourneren hiervan is daardoor niet mogelijk. Ook voor veel zakelijke aankopen, bieden wij vaak een gratis proefperiode aan die u kunt gebruiken om te testen of uw systeem aan de minimale vereisten voldoet. Ook kunt u met de proefversie van de software controleren of de installatie mogelijke technische problemen opleveren op uw systeem. Via service [at] licentie2go.nl kunt u een proefversie van de software aanvragen. Uw bestelling is een definitieve bestelling met betaalverplichting. Retourneren van zakelijke aankopen is niet mogelijk. Zakelijke aankopen zijn tevens uitgesloten van het recht op hulp bij installatie.