FB-tracking

Retourvoorwaarden

Over retourneren doen we niet moeilijk, dit kan altijd. We helpen u graag uitleggen hoe het werkt.

Al onze software is gratis te proberen. Tijdens de proefperiode kunt u de software gebruiken om te controleren of uw apparaat aan de minimale systeemvereisten voldoet.
Door de code op te vragen kiest u ervoor om de proefperiode over te slaan en/of de software te activeren. Hou hiermee rekening met het volgende:

 1. Wanneer u de code opvraagt, bevestigt u dat u getest en gecontroleerd heeft dat de software aan de minimale systeemvereisten voldoet.
 2. Door te klikken op de knop “Verzegeling verbreken” of "Code opvragen" neemt u de licentie definitief in gebruik. 
 3. Licentie2GO kan niet controleren of u de licentie in gebruik heeft genomen of in de toekomst in gebruik gaat nemen. 

  Wanneer u de code opvraagt, gaat u ermee akkoord dat uw recht op retour vervalt. Retourneren is niet mogelijk. 

  In technische termen; u heeft de verzegeling conform BW 7 art. 46d lid 4c verbroken.
  Conform de Nederlandse en Europese wet is daarmee uw retourrecht vervallen.
  Voor meer informatie zie: Europese 
  richtlijn 2011/83/EU Art. 16 i. en (NL)  BW 7 art. 46d lid 4c.
  Daarnaast vervalt uw retourrecht 30 dagen na bestelling.

We garanderen dat de licentie werkt!
Niet goed of problemen tijdens de activatie? Dan ontvangt u van ons een nieuwe licentie!

Mocht u een verkeerde aankoop gedaan hebben of toch willen retourneren, dan is dat mogelijk zolang u de code niet heeft opgevraagd.

Voor het aanvragen van een retour gebruikt u ons 
retourformulier. We controleren uw retour en keuren deze in de meeste gevallen nog dezelfde dag. Nadat uw retour goedgekeurd is ontvangt u binnen 10 werkdagen (14 dagen) het bedrag retour op uw bankrekening.
Let op: heeft u betaald met Paypal of creditcard, dan zullen we dat altijd op die manier terugstorten. We storten nooit geld terug op andere bankrekeningen of via andere betaalmethoden.

De ondernemer (Licentie2GO) vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Ruilen is altijd gratis! Bevalt uw product toch niet en wilt u tijdens de proefperiode ruilen naar een ander product? Neemt u dan contact op met support [at] licentie2go.nl. 

Zakelijk retourneren
Zakelijke bestellingen vallen niet onder de wet koop-op-afstand en het retourneren hiervan werkt anders. Ook voor veel zakelijke aankopen, bieden wij vaak een gratis proefperiode aan die u kunt gebruiken om te testen of uw systeem aan de minimale vereisten voldoet. Ook kunt u met de proefversie van de software controleren of de installatie mogelijke technische problemen opleveren op uw syste(e)m(en). Via service [at] licentie2go.nl kunt u een proefversie van de software aanvragen. Uw bestelling is een definitieve bestelling met betaalverplichting. Retourneren van zakelijke aankopen is niet mogelijk. Zakelijke aankopen zijn tevens uitgesloten van het recht op hulp bij installatie.