FB-tracking

Retourvoorwaarden

Over retourneren doen we niet moeilijk, dit kan altijd. We helpen u graag uitleggen hoe het werkt.

Al onze software is gratis te proberen. Tijdens deze proefperiode kunt u de software installeren op uw apparaat en testen of alles werkt. U kunt ervoor kiezen om de probeerfase over te slaan, maar bedenk dan het volgende:

  1. Zodra u de licentiecode opgevraagd heeft uit uw account gaan we ervan uit dat u de software getest heeft.
  2. Met de knop “Verzegeling verbreken” neemt u de licentie in gebruik en kan deze niet geretourneerd worden.
  3. Zodra de licentie in uw account staat, kunnen we niet meer controleren of u deze in gebruik heeft genomen of in de toekomst in gebruik gaat nemen. Retourneren is dan niet meer mogelijk. In technische termen; u heeft de verzegeling conform BW 7 art. 46d lid 4c verbroken. Conform de Nederlandse en Europese wet is daarmee uw retourrecht vervallen. Voor meer informatie zie: Europese richtlijn 2011/83/EU Art. 16 i. en (NL)  BW 7 art. 46d lid 4c. Tevens vervalt uw retourrecht 30 dagen na bestelling.

We garanderen dat de licentie werkt! Niet goed of problemen bij de activatie? Dan ontvangt u van ons een nieuwe licentie. 

Mocht u een verkeerde aankoop gedaan hebben of toch willen retourneren zolang u nog geen licentiecode opgehaald heeft, gebruik dan ons retourformulier. We controleren uw retour en keuren deze in de meeste gevallen nog dezelfde dag. Nadat uw retour goedgekeurd is ontvangt u binnen 10 werkdagen (14 dagen) het bedrag retour op uw bankrekening. Let op: heeft u betaald met Paypal of creditcard dan zullen we dat altijd op die manier terugstorten. We storten nooit geld terug op andere bankrekeningen of via andere betaalmethoden.

De ondernemer (Licentie2GO) vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Ruilen is altijd gratis! Bevalt uw product toch niet en wilt u tijdens de proefperiode ruilen naar een ander product? Neemt u dan contact op met support [at] licentie2go.nl. 

Zakelijk retourneren

Zakelijke bestellingen vallen niet onder de wet koop-op-afstand en het retourneren hiervan gaat dus iets anders. Ook voor veel zakelijke licenties, bieden wij een gratis proefperiode. In deze periode kunt u kijken of alles werkt. Via service [at] licentie2go.nl kunt u eventueel een proefproduct aanvragen. Uw bestelling is een definitieve bestelling met betaalverplichting. Retourneren van zakelijke licenties is niet mogelijk. Zakelijke licenties zijn tevens uitgesloten van het recht op hulp bij installatie.