Koop je een licentie om er later alsnog problemen mee te krijgen? Of kies je voor officiële licenties van Licentie2GO?

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner. Maar wat betekent dat eigenlijk voor jou als klant? We leggen graag aan je uit waarom het belangrijk is om zaken te doen met een door Microsoft erkende leverancier van je software. Want zeg nu zelf, je koopt toch geen officiële licentie om er later alsnog problemen mee te krijgen? Het partnership dat Licentie2GO heeft met Microsoft is uniek.

Het is alleen weggelegd voor de allerbesten in hun vak. Het is natuurlijk nogal wat om te zeggen dat je de allerbeste bent. Maar wat betreft het aanschaffen van Microsoft producten zoals Microsoft 365 Family of de nieuwste versie van Windows komen we dicht in de buurt. Heel dicht.
Niet alle webwinkels hebben namelijk wat wij wel hebben.


En dat is: een ontzettend goede relatie met Microsoft. Licentie2GO is als 1 van de weinigen officieel partner van Microsoft.

En je wordt niet zomaar een gewaardeerde partner van Microsoft. Het vereist niet alleen een training, maar het gaat erom dat je als klant niet teleurgesteld wordt. Microsoft stelt zeer strenge eisen aan software leveranciers. Voordat je jezelf Officieel Partner van Microsoft mag noemen moet je als bedrijf laten zien dat je 1: voor 200% betrouwbaar bent, 2: de juiste vakkennis bezit en 3: iedere klant optimaal ondersteunt tijdens aanschaf en installatie. Zonder uitzonderingen.

Nu zul je misschien zeggen “ja, maar dat is toch normaal? Die 3 dingen verwacht ik bij iedere aankoop, waar ik die ook doe”.
En daar heb je gelijk in.

En bijna alle webwinkels leveren wel 1 van die 3 dingen, zelden alle drie. Licentie2GO doet dat wel. Want alleen dan word je de allerbeste. En dat heeft ons dus een partnerschap met Microsoft opgeleverd. Daar zijn wij trots op.


En het levert jou als klant veel voordeel op. Want hierdoor kunnen wij de volgende garanties bieden: Altijd, gegarandeerd legitieme software. Waar andere webwinkels stunten met schimmige licenties die niet betrouwbaar zijn ben je bij Licentie2GO altijd verzekerd van een werkende licentie. Wij kopen die licenties rechtstreeks in bij Microsoft. Als Officieel Partner van Microsoft kunnen wij dat doen.

Wil je de software opnieuw installeren op een andere computer? Met de licentie en bijbehorende voorwaarden die je bij Licentie2GO aangeschaft hebt is dat geen probleem. Sterker nog; we helpen je daar graag mee met een op maat geschreven handleiding en een vriendelijke klantenservice die niets liever wil dan jou tevreden zien. De licentie die je bij Licentie2GO aanschaft is rechtstreeks afkomstig van Microsoft. Daardoor zul je nooit te maken krijgen met een licentie die illegaal is en onverwacht geblokkeerd wordt. En de realiteit is; er zijn erg veel software leveranciers die licenties aanbieden die ze niet mogen verkopen. Uiteindelijk ben jij daar de dupe van. Ja, het was wel goedkoop maar dat wordt plotsklaps duurkoop. Bij Licentie2GO zal je dat nooit overkomen, beloofd. Wij helpen je altijd!


En omdat we Officieel Microsoft Partner zijn mogen wij ook gebruik maken van de kennis die de professionals bij Microsoft hebben. Wij helpen je altijd en omdat wij als 1 van de weinigen de steun van Microsoft hebben is er geen vraag meer die wij niet kunnen beantwoorden. Want wij weten heel veel maar niet alles. En wat wij niet weten lost Microsoft voor je op.

Bij de licentie die je bij Licentie2GO koopt hoort natuurlijk ook de software die je wilt gebruiken. En die software wil je vanzelfsprekend zorgeloos kunnen installeren. Het laatste wat je wil is er na aanschaf en installatie achter komen dat het installatiebestand een virus bevat en je achterlaat met een computer vol ellende. Bij software leveranciers die niet legitieme installaties uitleveren kan u dat gebeuren. Bij Licentie2GO is dat onmogelijk want de installatie-bestanden die u van ons krijgt komen rechtstreeks bij Microsoft vandaan. Daardoor bent u altijd verzekerd van eerlijke software zonder verrassingen.

Want: eerlijkheid duurt het langst!

Bekijk hier onze populairste Microsoft 365 pakketten:

Microsoft 365 Family:

Wees actief, creatief en productief. Samen!


Microsoft 365 Business:

 Laat uw collega's samenwerken!

Microsoft 365 apps voor ondernemingen

 Online met al uw vertrouwde programma's!