Adobe Acrobat Standard DC Multi-Language | 1 Gebruiker | 1 Jaar

Merk: Adobe
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Adobe Acrobat Standard: Blijf overal productief met Adobe!

Adobe Acrobat Standard DC is de beste software om PDF bestanden te maken en te bewerken. In samenwerking met Document Cloud (DC) is jouw kantoor net zo mobiel als u.

Adobe Acrobat Standard DC is bedoeld voor 1 gebruiker die het product op 2 Windows apparaten mag installeren. Daarnaast is het nieuwe Adobe Acrobat Standard een multi-language versie wat betekent dat deze naast Nederlands en Engels in nog meer talen beschikbaar is!

Acrobat Standard DC versus Adobe Acrobat Pro DC

Adobe Acrobat bestaat in de uitvoering Standard DC of PRO DC. De PRO-uitvoeringen biedt meer functionaliteit dan dit pakket. Uiteraard kun je met beide pakketten PDF bestanden opslaan en bewerken, maar de PRO versie biedt meer. De PRO-versie is naast een PDF lees- en bewerktool een van de beste OCR-pakketten van dit moment.

Met de PRO-uitvoering zet je gescande documenten om in bewerkbare PDF bestanden en gebruik je OCR-tekstherkenning om scans om te zetten in letters. Naast deze extra functionaliteit is de PRO-uitvoering ook beschikbaar voor de MAC. Adobe Acrobat Standard is alleen voor PC's.

Bekijk alle verschillen tussen Adobe Acrobat Standard en Adobe Acrobat Pro op deze Adobe Acrobat vergelijkingspagina.

PDF-maken & PDF-bestanden bewerken; alleen met Adobe Acrobat!

Adobe Acrobat Standard DC zorgt ervoor dat u slim en georganiseerd jouw werk kan blijven doen. Of dit nu op kantoor is of onderweg, u kunt zonder moeite PDF-bestanden maken, bewerken, converteren, ordenen en tekenen. Met de Document Cloud-services heeft u direct toegang tot jouw gereedschappen en kunt u vanaf elke locatie jouw werkzaamheden oppakken.

adobe logo

De voordelen van Adobe;
 1. Gegarandeerd legitieme software. Licentie2GO is partner van Adobe en garandeert legitieme, werkende software. We leveren altijd inclusief installatie-garantie.
 2. Her-installeren en Overzetten toegestaan. Juist doordat Licentie2GO legitieme software garandeert, mag u deze meenemen naar een nieuwe computer. Her-installeren is nooit mogelijk bij illegale of grijze-import aanbieders van software. Kies voor betrouwbaarheid, koop bij Licentie2GO.

De voordelen van Licentie2GO;
 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
licentie2go

De modules van Adobe Acrobat Standard DC uitgebreid uitgelegd:

Speciaal voor Windows

Adobe Acrobat is er speciaal voor de Windows-gebruiker. Alle tools binnen het programma werken naadloos samen met het Windows besturingssysteem

Eenvoudig printen naar PDF

Ook kun je heel gemakkelijk al jouw pdf-bestanden met een elektronische handtekening ondertekenen dankzij de e-handtekening ondersteuning van Adobe. Het invullen van formulieren en het werken op mobiel is een extra functionaliteit van dit pakket. Het pakket is te gebruiken als PDF printer of slaat jouw documenten direct vanuit jouw Office-pakket op als PDF (optie: opslaan als Acrobat PDF).

Bewerk bestaande PDF bestanden

Adobe Acrobat is de beste oplossing van dit moment om bestaande PDF-bestanden te bewerken. Je wijzigt tekst, voegt extra regels aan opsommingen in jouw PDF toe of je past het gehele document aan. Je kunt zelf een bestaand PDf bestand omvormen naar een Word- of Excel bestand om vanuit daar verder te werken. Uiteraard sla je het bestand vanuit jouw Office toepassing gewoon weer op als PDF.

Bekijk volledige beschrijving
7
€ 174, 95
Adviesprijs: € 187.55
Samengevat
 • Abonnement: 1 jaar
 • Geen automatische verlenging of automatische incasso
 • Geschikt voor 2 installaties
 • Geschikt voor Windows
Licentie2GO relaxt software kopen
Adobe kopen bij Licentie2GO
 • Licentie2GO is Adobe Retail Partner
 • De nummer 1 op het gebied van bewerkingssoftware
 • Breed scala aan producten beschikbaar
 • 100% legitieme en werkende licentiecodes
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van Adobe