FB-tracking
Naam
Prijs
Min Max
-
Besturingssysteem
Beschikbare talen
Bekijk producten

Adobe Photoshop Elements

Adobe Photoshop Elements

Maak je foto's net zo onvergetelijk als je herinneringen. Je maakt foto's van al je speciale momenten en belangrijke gebeurtenissen. Adobe Photoshop Elements 19 automatiseert de ordenings- en bewerkingsprocessen, zodat je met speels gemak de mooiste foto's en video's kunt maken en delen.

Bekijk hieronder ook de voordeelbundels inclusief Adobe Premiere Elements 2019. Foto- en videobewerkingssoftware gezamenlijk in één bundel met een scherpe korting!

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Adobe Photoshop Elements: Adobe Lightroom CC 1 Gebruiker 1Jaar + 1TB cloud

Android

Al deze producten zijn geschikt voor Android of hebben een app beschikbaar in de Google Play Store. Ook uw telefoon en tablet beveiligen tegen dreigingen van buitenaf? Dankzij deze producten is ook dat mogelijk. Download simpelweg de beveiligingsapp in de Play Store en meldt u aan met uw account. Klaar! Ook uw mobiele apparaat is nu beveiligd.