Acronis True Image 2021 | 3PC/MAC | Eenmalige aanschaf

Merk: Acronis
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Acronis True Image 2021 3PC/MAC

Backups maken is goed, beschermde backups maken is beter!

Acronis True Image 2021 is de allernieuwste versie van het populairste back up programma True Image. Acronis True Image 2021 maakt niet zomaar een kopie van je bestanden. Nee, het zorgt voor een razendsnelle back-up waar je nauwelijks iets van merkt. Je gebruikt Acronis om encryptie en wachtwoordbeveiliging toe te passen op je back-ups, om in enkele minuten een incremental back-up te maken van je gehele systeem of bijvoorbeeld om je volledige harde schijf te kopieren naar een nieuwe laptop of PC. True Image is champions league kwaliteit onder de back-up oplossingen. Er is namelijk ook een enorme component beveiliging in Acronis aanwezig. En dat is een prettige gedachte. Want wat heb je aan backups die besmet zijn? Juist; helemaal niks.

Altijd een betrouwbaar exemplaar van uw gegevens beschikbaar door de volledige cyberbescherming van Acronis. Uitgebreid met nieuwe en verbeterde functies die de privacy, toegankelijkheid en onder andere de veiligheid van je gegevens garanderen.

Het beste programma voor de back-up en beveiliging voor uw bestanden

Cyberbeveiliging moet evolueren en de nieuwste cyber bedreigingen kunnen detecteren, maar ook meegroeien op basis van hoe wij gegevens gebruiken. Met meer dan 100 verbeteringen en nieuwe functies in Acronis True Image 2021 voor zowel je PC als je Mac, zorg je ervoor dat je niet alleen je bestanden veilig bewaard, maar ook voorziet van de beste beveiliging.

Er is trouwens nog een reden waarom Acronis True Image zo populair is; het is ontzettend gebruiksvriendelijk.
Een backup maken was nog nooit zo eenvoudig. Backups maken is niet meer iets dat alleen voorbehouden is aan systeembeheerders en doorgewinterde IT-bedrijven. Bij Acronis True Image geldt: een kind kan de backup doen!

Deze versie van Acronis is geldig voor 3PC en ondersteunt daarnaast een onbeperkt aantal mobiele apparaten (smartphones / tablets) die u kunt back-uppen naar de PC.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Acronis True Image 2021 | Windows, Mac

Bescherm alles met de full image back-up op Windows en Mac; het besturingssysteem, programma's, instellingen, bestanden en bootinformatie. Back-up naar externe schijven, NAS-apparaten, netwerk shares en cloud met slechts twee klikken. Back-up telefoons en tablets: iPhone, iPad en Android-apparaten. Beheer daarnaast de aard van uw back-ups. U kunt afzonderlijke mappen en bestanden selecteren en daar een specifieke replica van maken.

Acronis logo

De unieke functies van Acronis True Image verder toegelicht;

 • Full image back-up: Maak een exacte replica van een hele schijf of een geselecteerde partitie om snel te herstellen of migratie naar een andere computer in te schakelen. Omdat een back-up nooit op 1 DVD past, kunt u deze zelfs op 10 verschillende DVD's opslaan.
 • File en Folder back-up: Back-up, in plaats van een full image back-up, alleen geselecteerde bestanden en mappen voor de keren wanneer je geen back-up van alles wilt maken.
 • Powerful recovery options: Haal alles terug. Haal een bestand terug of een map. Bekijk back-up hiërarchieën en bestanden veilig overal via een webbrowser.

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of klein lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!

De allerbeste back-up en beveiligingssoftware voor al uw bestanden

Dit pakket betreft een eenmalige licentie en is geschikt voor 3 apparaat. Voor het maken van volledige back-ups en het herstel van uw systeem, slechts enkele muisklikken verwijderd van een volledige schijfimageback-up en u kiest zelf of u de gegevens lokaal of in de cloud wilt opslaan.

Nieuwe en verbeterde functies bij Acronis True Image 2021

Voor Mac

Uitgebreide back-ups voor Mac:

Macs zijn geweldige apparaten en de gebruikers hiervan zijn loyaal naar hun apparaat, echter is het ook nog steeds een apparaat die gegevens verliest als elke andere. Maakt u zich daarom geen zorgen meer! Acronis True Image 2021 maakt de back-up van uw gegevens nu nog eenvoudiger en de privacy en veiligheid worden nog meer gegarandeerd door de Time Machine van Apple.

Actieve schijf klonen:

Zelfs wanneer u uw Mac systeem aan het gebruiken bent is het mogelijk om een exacte replica te maken, zonder dat u hoeft te stoppen of uw systeem opnieuw op hoeft te starten.

Power Nap back-ups:

Selecteer de gegevens die u wilt back-uppen als uw machine in Power Nap modus gaat. Al deze gegevens zullen worden bijgewerkt tijdens Power Nap, maar ook deze zullen worden meegenomen in de back-ups.

Voor Windows

Verrijkte anti-ransomware:

Voorkom dat ransomware uw bestanden codeert, uw netwerk infecteert of uw systeem verlamt met Acronis Active Protection, onze kunstmatige intelligentie en op machine learning gebaseerde technologie die ransomware detecteert en stopt en automatisch de effecten ervan.

Cryptomining Blocker:

Detecteer en stop het soort cryptomining-malware waarmee online boeven pc's kunnen infecteren om systeembronnen te kapen om crypto-currencies op te sporen en uw machine bloot te stellen aan extra cyberdreigingen. Stop met realtime cryptojacking en behoud uw systeemintegriteit.

Verschillende functies voor verder uitgelegd:

 • Acronis Survival Kit:
  Herstel door eenvoudig een externe schijf aan te sluiten. Onze alles-in-één tool die alles heeft wat nodig is, van opstartmedia tot back-ups.
 • Gemakkelijke gegevensmigratie:
  Herstel uw gegevens gemakkelijker naar een nieuwe Mac-machine, zelfs als die gegevens zijn verspreid over APFS-volumes op uw huidige systeem.
 • End-to-end-encryptie:
  Beveilig uw gegevens privacy met enterprise-grade encryptie, of het bestand nu on-site, onderweg of in de cloud is.
 • Ondersteunt Parallels Desktop:
  Herstel uw virtuele machines als een set bestanden die snel en gemakkelijk kunnen worden opgestart in een Parallels Desktop-omgeving.
Bekijk volledige beschrijving
December actie:
63
€ 29, 99
Adviesprijs: € 79.99

Samengevat

 • Eenmalige aanschaf
 • Geschikt voor 3 installaties
 • Taalkeuze: NL, EN, DE, FR
 • Geschikt voor lokale back-ups, geen cloud-opslag
 • Onbeperkte back-up van smartphones
Licentie2GO relaxt software kopen