Bitdefender Antivirus 2021 | 1Mac | 1jaar | Mac

Merk: Bitdefender
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Bitdefender Antivirus 2021 1Mac 1jaar

Bitdefender 2021 is nu beschikbaar! Hiermee haalt u een nóg verbeterde uitvoering in huis. Hierdoor maakt u niet alleen een heel veilige keuze, maar ook nog eens de beste keuze! Alle producten van Bitdefender zijn zowel geschikt voor een eerste aanschaf als voor het verlengen van uw abonnement.

Zuivere prestaties, zonder vertragingen!

Met Bitdefender Antivirus voor Mac 2021 bent u zelfs tegen de nieuwste en gevaarlijkste e-bedreigingen beschermt, zonder dat uw systeem aantast of de snelheid hiervan. Hierdoor krijgt u betere en zuivere prestaties, zonder vertragingen. Schakel ook Autopilot in, zodat Bitdefender Antivirus voor Mac 2021 automatisch voor u de beste veiligheidsbeslissingen kan nemen om uw gegevens, online transacties en privacy te beschermen. Tevens zit Bitdefender Antivirus voor Mac 2021 boordevol nieuwe en verbeterde functies en is krachtig, maar toch gebruiksvriendelijk en licht voor uw computer.

Bekijk in onze vergelijker of Bitdefender Total Security het geschikte product voor u is >

Trots partner van Bitdefender!

Licentie2GO is de meest gewaardeerde partner van Bitdefender in Nederland en België. De voordelen van aanschaffen bij Licentie2GO zijn eindeloos. Via Licentie2GO bieden we een niet-goed-geld terug garantie gedurende de proefperiode van Bitdefender. Licentie2GO koopt direct in bij Bitdefender. U krijgt van ons originele, legitieme Bitdefender software. Daarnaast mag u gedurende uw abonnement, het pakket overplaatsen naar een andere computer, mag u het pakket delen binnen uw gezin en eindeloos scannen en opnieuw installeren.

Tip! Kies voor een meerjaarslicentie en krijg extra korting!
Wanneer u kiest voor een 2 of 3 jaar durende licentie, dan bespaart u niet alleen flink, maar weet u ook zeker dat u de komende jaren kunt rekenen op de beste en meeste veilige software die er op de markt is! Kies rechtsboven op deze pagina in keuzemenu voor het gewenste aantal jaren en zie direct hoeveel u kunt besparen!


Bitdefender Antivirus 2021 | Mac

Blijf genieten van uw digitale leven met de beste bescherming van Bitdefender Antivirus 2021. Bitdefender Antivirus Plus 2021 heeft de beste antivirusbescherming tegen dreigingen op Mac, heeft een niet te kloppen detectie van cyberbedreigingen, spaart snelheid en vertraagt uw computer niet door geoptimaliseerde prestaties. Daarnaast heeft Bitdefender Antivirus 2021 een meerlagige bescherming tegen ransomware, zodat al uw bestanden veilig blijven.

Bescherming op een eenvoudige manier!

Bitdefender Antivirus 2021 beschermt uw Mac tegen alle soorten online bedreigingen en biedt u een absolute bescherming, zonder de snelheid en prestaties van uw apparaten te beïnvloeden. Deze krachtige oplossing omvat gratis VPN, antiransomware en verwijderingsfuncties voor adware. Het gebruikt de meest geavanceerde beveiligingstechnologie ter wereld, maar is toch eenvoudig en intuïtief. Ook de consumentenbond heeft dit onderkend. Dit jaar is Bitdefender namelijk als beste getest.


De unieke functies van Bitdefender Antivirus 2021 voor Mac verder toegelicht:

 • Traffic Light Browserextensie: Bitdefender Antivirus voor Mac garandeert bescherming voor al uw browsingsessies, onder andere online winkelen en bankieren, en kan ongepaste inhoud wegfilteren.
 • Safe Files: Voeg mappen toe aan de controlelijst en Bitdefender Antivirus beschermt de bestanden die erin zitten tegen ransomware en andere malware. Enkel toepassingen die u vertrouwt krijgen toegang tot uw Veilige bestanden.
 • Bescherming Time Machine:Als u Time Machine gebruikt om een back-up te maken van uw bestanden, dan zal deze extra beveiligingslaag, die u beveiligt tegen gesofisticeerde ransomware-aanvallen u zeker bevallen.

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme software inclusief installatie- en activatie-garantie
 • Géén automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat en mail
 • Unieke, volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.

De beste beveiliging en prestaties met de unieke functies van Bitdefender Antivirus 2021

Bitdefender Antivirus 2021 is te downloaden op 1 Mac voor de duur van 1 jaar en is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Nieuwe en verbeterde functies van Bitdefender Antivirus 2021

Malware detectie-Meerdere platforms:
Uw Mac is misschien wel beveiligd tegen kwaadwillige inhoud die ontworpen werd voor Windows, maar toch wilt u ervoor zorgen dat u dergelijke malware niet oppikt en doorgeeft aan pc-gebruikers. Uw Bitdefender Antivirus voor Mac detecteert malware en verwijdert zowel malware die gericht is op macOS als bedreigingen die ontworpen zijn voor Windows, zodat u er zeker van bent dat de bestanden die u naar anderen stuurt, veilig zijn.

Anti-tracker:
De Anti-tracker uitbreiding blokkeert trackers die uw gegevens verzamelen, en laat u toe deze informatie te bekijken en te beheren op elke website die u bezoekt. Ze houdt uw surfgegevens geheim en verbetert de prestaties door webpagina's sneller te laden.

Bitdefender Shield:
Regelt automatisch al uw beveiligingsbehoeften, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details. Wanneer het product is ingeschakeld, worden alle dreigingen automatisch gedetecteerd en verwijderd door een combinatie van innovatieve Bitdefender-technologieën, zonder dat de werking van uw Mac wordt vertraagd. Inschakelen en vergeten.

Onze top 3 van nieuwe functies:

 1. 24/7 bewaking via de cloud:
  Dankzij een verbinding met bijzonder krachtige cloudgebaseerde technologieën voor het detecteren en elimineren van dreigingen, bent u overal ter wereld direct beschermd tegen nieuwe gevaren.
 2. VPN:
  Door de krachtige nieuwe VPN functie van Bitdefender zijn de zorgen over uw online privacy verleden tijd. Bitdefender versleutelt uw internetverkeer, zodat u tijdens al uw online activiteiten beschermt bent.
 3. Razendsnelle scans:
  Bitdefender Antivirus voor Mac biedt robuuste beveiliging tegen malware, met razendsnelle scans die uw systeem niet vertragen. Bitdefender werkt zo snel en discreet dat u niet eens merkt dat het programma actief is om uw Mac te beveiligen.

Verschillende functies verder uitgelegd:

 • Time Machine:
  Ransomware, een extreem gevaarlijk type malware, versleutelt kostbare bestanden zoals foto's, video's en andere documenten, waardoor ze onbruikbaar worden. Met deze complexe functie kunnen Mac-gebruikers hun bestanden herstellen zonder losgeld te betalen. De bescherming van de Time Machine biedt u de barrière tegen malware die mogelijk uw back-ups probeert te versleutelen of vernietigen.
 • Traffic Light Browserextensie:
  Wanneer automatische bescherming ingeschakeld is, scannen onze systemen met artificiële intelligentie de koppelingen nog voor u erop klikt, zodat u nooit onbewust schadelijke webpagina's opent.
 • 24/7 bewaking via de cloud:
  Omdat al het rekenwerk in de cloud plaatsvindt, wordt uw systeem niet vertraagd en zijn uw privacygevoelige gegevens veilig op uw Mac.
Bekijk volledige beschrijving
Juni actie:
38
€ 24, 95
€ 20.62 excl BTW

Samengevat

 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor 1 installatie
 • Taalkeuze: ENG, FRA, GER, DUT
 • Geschikt voor: Mac
 • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
Licentie2GO relaxt software kopen

Bitdefender kopen bij Licentie2GO

 • Behoort tot de meest effectieve en snelle beveiligingssoftware
 • Verlengen zonder verlies van resterende dagen
 • Meerdere malen verkozen tot beste virusscanner
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van je software
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • Behoort tot de meest effectieve en snelle beveiligingssoftware
 • Verlengen zonder verlies van resterende dagen
 • Meerdere malen verkozen tot beste virusscanner
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van je software
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes