Adobe Acrobat Standard DC Multi-Language | 1Gebruiker | 1Jaar

Merk: Adobe
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Adobe Acrobat Standard DC 1 Gebruiker 1Jaar Windows: Blijf overal productief met Adobe!

Adobe Acrobat Standard DC is de beste software om PDF bestanden te maken en te bewerken. In samenwerking met Document Cloud (DC) is uw kantoor net zo mobiel als u.

Adobe Acrobat Standard DC is bedoeld voor 1 gebruiker die het product op 2 Windows apparaten mag installeren. Daarnaast is het nieuwe Adobe Acrobat Standard een multi-language versie wat betekent dat deze naast Nederlands en Engels in nog meer talen beschikbaar is!

Acrobat Standard DC versus Adobe Acrobat Pro DC

Adobe Acrobat bestaat in de uitvoering Standard DC of PRO DC. De PRO-uitvoeringen biedt meer functionaliteit dan dit pakket. Uiteraard kunt u met beide pakketten PDF bestanden opslaan en bewerken, maar de PRO versie biedt meer. De PRO-versie is naast een PDF lees- en bewerktool een van de beste OCR-pakketten van dit moment. Met de PRO-uitvoering zet u gescande documenten om in bewerkbare PDF bestanden en gebruikt u OCR-tekstherkenning om scans om te zetten in letters. Naast deze extra functionaliteit is de PRO-uitvoering ook beschikbaar voor de MAC. Adobe Acrobat Standard is alleen voor PC's.

Bekijk alle verschillen tussen Adobe Acrobat Standard en Adobe Acrobat Pro op deze Adobe Acrobat vergelijkingspagina.

PDF-maken & PDF-bestanden bewerken; alleen met Adobe Acrobat!

Adobe Acrobat Standard DC zorgt ervoor dat u slim en georganiseerd uw werk kan blijven doen. Of dit nu op kantoor is of onderweg, u kunt zonder moeite PDF-bestanden maken, bewerken, converteren, ordenen en tekenen. Met de Document Cloud-services heeft u direct toegang tot uw gereedschappen en kunt u vanaf elke locatie uw werkzaamheden oppakken.De voordelen van Adobe;

 1. Eenmalige aanschaf zonder abonnement. De eenmalige investering van deze software mag u afschrijven op de balans.
 2. Gegarandeerd legitieme software. Licentie2GO is partner van Adobe en garandeert legitieme, werkende software. We leveren altijd inclusief installatie-garantie.
 3. Her-installeren en Overzetten toegestaan. Juist doordat Licentie2GO legitieme software garandeert, mag u deze meenemen naar een nieuwe computer. Her-installeren is nooit mogelijk bij illegale of grijze-import aanbieders van software. Kies voor betrouwbaarheid, koop bij Licentie2GO.

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!

De modules van Adobe Acrobat Standard DC uitgebreid uitgelegd:

Speciaal voor Windows

Adobe Acrobat is er speciaal voor de Windows-gebruiker. Alle tools binnen het programma werken naadloos samen met het Windows besturingssysteem

Eenvoudig printen naar PDF

Ook kunt u heel gemakkelijk al uw pdf-bestanden met een elektronische handtekening ondertekenen dankzij de e-handtekening ondersteuning van Adobe. Het invullen van formulieren en het werken op mobiel is een extra functionaliteit van dit pakket. Het pakket is te gebruiken als PDF printer of slaat uw documenten direct vanuit uw Office-pakket op als PDF (optie: opslaan als Acrobat PDF).

Bewerk bestaande PDF bestanden

Adobe Acrobat is de beste oplossing van dit moment om bestaande PDF-bestanden te bewerken. U wijzigt tekst, voegt extra regels aan opsommingen in uw PDF toe of u past het gehele document aan. U kunt zelf een bestaand PDf bestand omvormen naar een Word- of Excel bestand om vanuit daar verder te werken. Uiteraard slaat u het bestand vanuit uw Office toepassing gewoon weer op als PDF.

Bekijk volledige beschrijving
7
€ 174, 95
Adviesprijs: € 187.55

Samengevat

 • Abonnement: 1 jaar
 • Geen automatische verlenging of automatische incasso
 • Geschikt voor 2 installaties
 • Geschikt voor Windows
Licentie2GO relaxt software kopen

Adobe kopen bij Licentie2GO

 • Legitieme software met installatie-garantie
 • PDF-verwerking voor iedereen.
 • OCR-Tekstherkenning voor zakelijk gebruik
 • Nederlandse en Engelse helpdesk: 7 dagen per week