Corel Photo Video Suite bundle 2020

Merk: Corel
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Corel Photo Video Suite 2020

Leg het leven ten vast met het dynamische duo met de kracht van fotobewerking en het maken van films. Vertrouw al je herinneringen toe aan de uitgebreide Photo Video Bundle, met PaintShop Pro 2020 en VideoStudio Pro 2020. Deze combinatie zonder abonnement levert alle tools die je nodig hebt maak feilloos opvallende foto's, boeiende films en meeslepende ontwerpprojecten. Maak gebruik van de meeste professionele, hoogwaardige beeldbewerkingstools voor fotoaanpassing en compositie, samen met een groot aantal gebruiksvriendelijke videobewerkingsfuncties.

Corel PaintShop Pro 2020

Corel PaintShop Pro 2020 is één van de beste fotobewerkingsprogramma's van dit moment. Het programma is uitgebreid met vernieuwde en verbeterde functies en daarnaast makkelijk in gebruik. Zo maakt u met Corel PaintShop Pro 2020 prachtige composities en waren uw projecten nooit eerder zo indrukwekkend. Daarnaast is PaintShop Pro 2020 volledig aangepast aan de wensen en ideeën van de gebruikers en worden al uw creatieve ideeën werkelijkheid met de professionele tools die Corel te bieden heeft.

Corel VideoStudio Pro 2019

Corel VideoStudio Pro 2019 zet uw foto's en video's om in prachtige films. Corel VideoStudio breidt zijn bekroonde combinatie van gebruiksgemak en baanbrekende creativiteit uit met leuke nieuwe effecten waarmee u uw verhaal kunt vertellen. Profiteer van honderden creatieve effecten, maak elegante titels en geef meerdere video's tegelijk weer! Zet uw herinneringen om in films met Corel VideoStudio Pro.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

De uitgebreide functies van Corel PaintShop Pro 2020 Ultimate

Corel PaintShop Pro 2020 Ultimate is nu uitgerust met meer dan 50 verbeterde functies, het heeft krachtige tools voor het corrigeren en aanpassen van uw composities en foto's en daarnaast handige gereedschappen om uw foto's te herstellen en te retourcheren. Maak uw foto's net zo professioneel als een fotograaf of een grafisch ontwerper met de teken- en schildersgereedschappen, de tools om lagen en maskers en de gereedschappen om tekst toe te voegen. Vergroot daarnaast beetje bij beetje uw vaardigheden in Corel PaintShop Pro 2020 door het tabblad Welkom te openen en alles over het programma te leren met de gemakkelijke studielessen*, sneltoetsen en galerijen van andere gebruikers. Dit tabblad wordt continu bijgewerkt en zo staat er altijd nieuwe content op die het u gemakkelijker maakt het programma te leren kennen. Naast deze lessen kunt u met Corel PaintShop Pro Ultimate een virtuele rondleiding door het programma nemen en zo alle aspecten van het programma onder de knie krijgen.

Corel VideoStudio Pro 2019

Corel VideoStudio Pro 2019 zet uw foto's en video's om in prachtige films. Corel VideoStudio breidt zijn bekroonde combinatie van gebruiksgemak en baanbrekende creativiteit uit met leuke nieuwe effecten waarmee u uw verhaal kunt vertellen. Profiteer van honderden creatieve effecten, maak elegante titels en geef meerdere video's tegelijk weer! Zet uw herinneringen om in films met Corel VideoStudio Pro.Bekijk volledige beschrijving
50
€ 89, 90
Adviesprijs: € 179.99

Samengevat

  • Eenmalige aanschaf
  • Creëer eenvoudig video's en foto's
  • Geschikt voor Windows
  • Alles met 1 pakket
Licentie2GO relaxt software kopen

Corel kopen bij Licentie2GO

  • Legitieme software met installatie-garantie
  • Videobewerking voor beginners en professionals
  • Meertalige helpdesk: 7 dagen per week