Naam
Prijs
Min Max
-
Besturingssysteem
Beschikbare talen
bekijk 1 mogelijkheden
Bekijk producten

Bekijk wat er nieuw is in Adobe Elements 2022

Adobe Elements 2022 is de nieuwste versie van Adobe Elements, maar wat is er eigenlijk allemaal nieuw aan deze software? Dat leggen we voor beide product even graag aan jou uit. Heb je nog verdere vragen over Adobe Elements 2022? Dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Adobe Photoshop Elements 2022:

Foto's in een handomdraai tot kunst verheffen
Transformeer je foto's met één klik met effecten die zijn geïnspireerd door beroemde kunstwerken of populaire kunststijlen. Kies uit verbluffende artistieke effecten die je op (een deel van) je foto kunt toepassen en pas eenvoudig de resultaten aan om precies het gewenste beeld te krijgen.

Bewegende foto's maken
Voeg bewegende overlays, zoals sneeuwvlokken en vonken, toe en maak grappige bewegende frames. Sla je foto's vervolgens als MP4 op om ze onder andere via social media te delen.

Foto's vervormen
Plaats een foto in een andere door de eerste foto bijvoorbeeld rond een koffiemok te wikkelen of door de foto in te passen in de glazen van de zonnebril van je onderwerp. Er zijn geen grenzen aan wat je kunt maken!

Perfecte dierenfoto's maken
Laat je harige en gevederde vrienden er op hun best uitzien. Kader ze op de gewenste manier, pas de kleur en belichting aan, selecteer en verbeter gedetailleerde randen zoals vacht, corrigeer dierenogen en verwijder halsbanden en riemen in een paar eenvoudige stappen.

Fotoachtergronden uitrekken
Creëer een prachtig landschap of verplaats je onderwerp voor het perfecte bericht op social media door eenvoudig de achtergrond van je foto uit te rekken. De magische optie Vullen met behoud van inhoud maakt het allemaal mogelijk.

Bewegende foto's exporteren als MP4
Sla je bewegende foto's en citaatafbeeldingen op als MP4 om ze eenvoudig te delen op Instagram en andere socialmediasites.

Nieuwe diapresentatiestijlen ontdekken
Maak indruk met je foto's en video's en vertel je verhalen met bewegende diapresentatiesjablonen in diverse in het oog springende stijlen.

Automatische software-updates
Je hebt nu altijd de meest actuele versie van Photoshop Elements. Er komt geen dialoogvenster meer aan te pas!

Adobe Premiere Elements 2022:

Nieuwe vormgeving
Geniet van de nieuwe vormgeving die de software gemakkelijker te gebruiken en te navigeren maakt.

De perfecte hoogte-breedteverhouding kiezen
Bewerk en exporteer je video's in verticale of vierkante indeling – perfect voor social media – zonder content te verliezen. Voeg bewegende titels, matte bedekkingen en achtergronden toe die ook voor niet-horizontale video's geschikt zijn.

Onderwerpen automatisch herkaderen
Pas gemakkelijk het formaat van je video's voor bijvoorbeeld social media aan, terwijl je het belangrijkste element binnen het frame houdt. Is geweldig voor fragmenten met veel beweging, zoals een kinderfeestje of een sportevenement.

Grappige bewegende overlays toevoegen
Verfraai video's met fladderende vlinders, omcirkelende hartjes en andere mooie en grillige animaties. Creëer in een paar snelle stappen een nieuwe look.

Schaduwen en hooglichten aanpassen
Haal moeiteloos verborgen details in de donkerste of lichtste gedeelten van je video's naar voren, zodat er in elke scène meer te zien valt.

Nieuwe diapresentatiestijlen ontdekken
Maak indruk met je foto's en video's en vertel je verhalen met bewegende diapresentatiesjablonen in diverse fraaie stijlen.

Automatische software-updates
Je krijgt nu altijd de meest actuele versie van Premiere Elements. Er komt geen dialoogvenster meer aan te pas!