0
logo

In dit artikel:

    Sofie Bosma
    Sofie Bosma
    Ik ben Sofie Bosma en werk op de Marketing afdeling bij Licentie2GO.
    lees meer ⟶

    Dit is de beste virusscanner 2023 volgens de Consumentenbond


    De beste virusscanner 2023 volgens de Consumentenbond is Bitdefender Internet Security. Deze virusscanner is als beste getest op gebied van drie componenten: bescherming tegen malware, gebruiksgemak en computervertraging. Naast Bitdefender scoren de merken ESET en Norton ook hoog in testuitslag.

    Hoe de virusscanners worden getest door de Consumentenbond

    De virusscanners zijn getest door de Consumentenbond op een PC met Windows 10 als besturingssysteem. De virusscanners zijn vervolgens getest op dit apparaat. Tijdens de virusscanner test hebben de testers gekeken naar de functies van het pakket, het gebruiksgemak en of de snelheid van het systeem afnam door de software. Op deze drie componenten wordt de virusscanner beoordeeld.

    Beste virusscanner volgens de Consumentenbond: Bitdefender Internet Security

    Bitdefender Internet Security is als beste getest in 2023 door de Consumentenbond. Bitdefender Internet Security beschermt jouw apparaten tegen malware, het gebruiksgemak is zeer goed en het vertraagt de computer nauwelijks. Deze virusscanner wordt al jaren lang goed beoordeeld in de virusscanner test en ook dit jaar komt die weer terug in de top 10. Je kunt er dus zeker van zijn dat Bitdefender uitstekende beveiliging biedt.

    De testuitslag van Bitdefender Internet Security:

    • Gemiddeld testoordeel: 8,7
      • Bescherming tegen malware: 9,0
      • Gebruiksgemak: 8,2
      • Computervertraging: 8,0

    De beste virusscanner kopen bij de nummer 1 software specialist!

    Ben je van plan om de beste geteste software te kopen? Zoek je naar de beste virusscanner voor Windows of je Mac? Bekijk dan onze Bitdefender Internet Security pagina. Op deze pagina hebben wij alle softwarepakketten verzameld van deze productreeks. Wil je advies, meer weten over bepaalde software of heb je hulp nodig bij het installeren van software? Dan kun je altijd terecht bij onze software specialisten. Neem contact op met onze specialisten op de klantenservicepagina

    Licentie2GO is dé toonaangevende specialist op het gebied van software. Wij staan bekend om onze ongeëvenaarde kwaliteit: 100% legitieme software, gegarandeerde installatie, en een gebruiksvriendelijke handleiding die je stap voor stap begeleidt bij het activeren en installeren. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben, staat ons team van experts klaar om je met plezier verder te helpen.

    Bovendien hebben wij nauwe samenwerkingsverbanden met de merken die wij aanbieden. Op onze partnerpagina vind je gedetailleerde informatie over deze waardevolle partnerships. Wanneer je bij Licentie2GO koopt, profiteer je dan ook uitsluitend van voordelen en zekerheid!

    Testuitslag van ESET Internet Security en Norton 360 Deluxe

    Naast Bitdefender worden de virusscanners ESET Internet Security en Norton 360 Deluxe ook goed beoordeeld door de Consumentenbond. ESET Internet Security is gemiddeld beoordeeld met een 8,4. Het gebruiksgemak en de computervertraging zijn beter beoordeeld dan die van Bitdefender, maar de beveiliging van Bitdefender is een stuk uitgebreider waardoor ESET op plek 4 is beland.

    Norton 360 Deluxe is gemiddeld beoordeeld met een 8,2. De beveiliging van Bitdefender is, net als bij ESET, beter dan die van Norton. Hierdoor staat Norton op plek 7 in de top 10. 

    Conclusie: Bitdefender Internet Security is de beste virusscanner

    Bitdefender Internet Security is als beste getest door de Consumentenbond in 2023. Van de 17 virusscanners die getest zijn, scoorde deze virusscanner gemiddeld het hoogst. Naast Bitdefender komen de merken ESET en Norton ook terug in de uitslag van de top 10 beste virusscanners 2023 volgens de Consumentenbond.

    Bron: de Consumentenbond

    Laat een reactie achter

    Log in of register om te bekijken