Hoe wij werken

Licentie2GO: dé software-specialist. Als beste beoordeeld

Licentie2GO is de beste manier om software te kopen, te installeren en te gebruiken! Bij ons krijgt u dus niet zomaar een softwarepakketje en de hartelijke geluks-wensen met de installatie; bij Licentie2GO weet u zeker dat het klopt en dat uw software 100% naar wens zal werken.

Onze software is 100% legitiem en kan vertrouwd en veilig geïnstalleerd worden. We leveren de software, we lopen samen met u (d.m.v. onze eigen gemaakte instructies) van A tot Z door de installatieprocedure heen en we stoppen pas wanneer u tevreden bent!

Licentie2GO Klantenservice

Een vraag over onze software? Stel hem!
Direct contact

Onze klantenservice staat voor u klaar.


Stap voor stap instructie met heel veel extra's

Alleen bij Licentie2GO krijgt u gratis onze stap voor stap instructie meegeleverd. Heeft u bijv. nog oude (conflicterende) software op uw computer, dan helpt onze instructie met verwijderen. Een uniek model; nergens anders krijgt u zoveel extra materiaal, extra instructie en additionele gratis tools meegeleverd als bij Licentie2GO.

Verlengen zonder zorgen

Alleen bij Licentie2GO: verlengen zonder zorgen. Nooit meer dagen verliezen bij het verlengen van uw abonnement! Onze instructie zorgt ervoor dat het oude abonnement naadloos aansluit op uw vorige abonnement. Zo weet u zeker dat u maximaal kunt genieten van uw software-abonnement.

Onze handleidingen zijn uniek voor Licentie2GO. Onze softwarespecialisten werken dagelijks aan het verbeteren van deze instructies. Nergens anders zijn deze handleidingen te koop; alleen bij Licentie2GO.

De #1 software-specialist van NL en BE

Licentie2GO is als beste beoordeeld in Nederland en België. Licentie2GO is software-specialist en we zijn trots op onze nummer 1 positie. We doen het beter dan alle andere verkopers en maken ons specialisme hiermee meer dan waar! Juist doordat we kennis hebben van alle softwarepakketten weten we als geen ander onze klanten te helpen en te adviseren. 

Lees alle beoordelingen van onze klanten en bekijk onze nummer 1 positie op Trustpilot: Licentie2GO, #1 software-verkoper van Nederland en België.


Klanten beoordelen ons met een 9.5!

De hoogste klantbeoordeling; dat is ons ultieme doel. Alleen als u blij met ons bent, hebben wij het goed gedaan. Lees vooral eens hoe klanten over ons denken. Op alle onafhankelijke beoordelingswebsites schrijven klanten dat de software werkt en dat onze klantenservice niet stopt totdat u tevreden bent. Bijvoorbeeld via:

Heeft u voor ons een tip, compliment of verbeterpunt? We horen het graag.

Veilig online winkelen

Al onze pagina's zijn voorzien van de hoogste vorm van SSL-beveiliging. Tevens zijn we lid van de Stichting Webshop Keurmerk. Hierdoor voeren we transparante Algemene Voorwaarden (opgesteld door de consumentenbond) en weet u zeker dat u veilig online bij Licentie2GO kunt aankopen.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Optioneel: installatie-service

Wilt u liever dat wij de software installeren? Geen probleem! Als software-specialist hebben we dit in no-time geregeld op uw computer. Tegen een kleine bijbetaling kunt u optioneel gebruikmaken van deze dienst. U kunt gedurende de sessie meekijken met onze specialist en ziet alles. Op die manier is de dienst veilig en vertrouwd en bent u er zeker van dat de software 100% naar wens gaat werken.

Heeft u een beveiligingspakket gekocht? Dan doen onze specialisten gratis een beveiligingscheck!

Gegarandeerd officiele licenties
Bij ons winkel je veilig en vertrouwd.
logo

De Nr. 1 Software Specialist!