Zakelijke klant worden

Europees inkopen (ICL levering binnen Europa)

Zakelijk licenties bestellen vanuit een ander Europees land is geen enkel probleem. Tijdens het afrekenen heb je de mogelijkheid om je BTW nummer in te voeren. We zullen real-time je BTW nummer controleren en indien alle checks goed gaan, leveren we je bestelling intracommunautair aan je uit. Je betaalt hierdoor geen BTW. Wel dien je zelf de BTW aan te geven bij je lokale belastingdienst, zoals je dit altijd doet bij een ICL-bestelling.

Alle facturen voldoen aan de Europese regelgeving omtrent ICL-leveringen. De factuur is direct na levering beschikbaar in je account via mijn facturen. Gebruik tijdens het afrekenen de volgende instelling voor het starten van een ICL-bestelling.


Zakelijke klanten en Wederverkopers

Vele tienduizenden bedrijven kopen hun software via Licentie2GO. Ofwel om zelf in te zetten in hun eigen ICT omgeving ofwel om door te verkopen aan hun eigen klanten (als wederverkoper). Voor elke zakelijke aankoop geldt dat je van ons een gespecificeerde BTW factuur ontvangt. Deze factuur kun je altijd downloaden via Mijn Licentie2GO. De garanties zijn maximaal, daarom is Licentie2GO ook voor de zakelijke markt de beste keus.

Voor wederverkopers hebben we een speciaal platform: Software-Reseller. Op Software-Reseller is er voor wederverkopers een eigen management systeem beschikbaar. Hiermee koppel je licenties aan je eigen eindklanten en helpen wij je om maximaal rendement te halen uit het verlengen van abonnementen. Tevens zijn er volumekortingen beschikbaar wanneer er in bulk wordt aangekocht.