5 zekerheden van Licentie2GO

Nr 1. softwarespecialist

Licentie2GO is de nummer 1 softwarespecialist. Niet omdat we het zelf zeggen, maar omdat onze klanten ons hebben verkozen als de beste softwarewinkel. Niet alleen op Trustpilot, maar op meerdere beoordelingswebsites staan we standaard bovenaan.

Alleen door de allerbeste service te leveren kunnen we de beste zijn en de beste blijven. Dagelijks werken we met een team van specialisten aan het verbeteren van onze website, het scherp houden van ons aanbod en het verbeteren van onze installatie- en activatiehandleidingen. 

Op de onafhankelijke vergelijkingswebsite Trustpilot  zijn we zowel in Nederland als in België verkozen als de beste in de categorie software. Klantervaringen die zijn gedeeld op andere vergelijkingswebsites laten hetzelfde beeld zien. Bekijk alle positieve ervaringen van andere klanten onderaan deze pagina.

Niet goed,  geld terug

Kan de licentie niet geactiveerd worden? Geen probleem! We lossen het graag op! Neem even contact op met onze software-specialisten om uit te leggen wat er aan de hand is. Gebruik hiervoor onze klantenservice-pagina.

Ons unieke licentiesysteem biedt de mogelijkheid om software te testen en te ruilen als het tóch niet bevalt. Onze niet goed, geld terug garantie is uniek in softwareland en geldt op alle bestellingen waarbij de proefversie actief is. Niemand gebruikt dit systeem, dus uniek bij Licentie2GO.

Werkt de proefversie van de software toch niet goed? We ruilen het graag voor je om of geven je je geld terug. Ruilen kan altijd zo lang je de activatiecode niet hebt opgevraagd.

Lees de retourvoorwaarden voor meer informatie of vraag direct om een omruiling via het retourformulier.

Installatie garantie

Licentie2GO is pas tevreden wanneer u 100% tevreden bent. Wij garanderen dat de software succesvol geïnstalleerd kan worden binnen de systeemvereisten zoals vermeld op onze site. Dát is zekerheid die alleen Licentie2GO u kan geven.

Door onze 100% legitieme licenties, onze samenwerkingen en onze ruime kennis en ervaring beloven we een foutloze levering met activatiegarantie.

Met deze installatiegarantie weet u zeker dat de software werkend op uw computer, tablet of smartphone komt te staan.  Is er als nog een technisch probleem? Heeft u moeite met het juist activeren van de software? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij geven graag advies over welke stappen u kunt volgen om de activatie af te ronden

Handleiding  op maat

Als enige krijgt u bij Licentie2GO de beschikking over een activatiehandleiding die volledig afgestemd is op het gekochte product. Deze handleiding helpt stap voor stap met het downloaden, installeren en activeren van de software. 

Ook helpt de activatiehandleiding met het verwijderen van oude software, de bedoeling van de proefversie en het succesvol installeren op mobiel en tablet. Alsnog moeite met installeren of krijgt u een vervelende foutcode te zien? Dankzij de veelgestelde vragen die we ook in de activatiehandleiding tonen, lost u de situatie snel en efficiënt op. Ook zorgt de handleiding ervoor dat u kunt verlengen zonder verlies van abonnementsdagen.

Een uniek model; nergens anders krijgt u zoveel extra materiaal, instructies en gratis tools meegeleverd als bij Licentie2GO.


100% legitieme software

Bij Licentie2GO leveren we alleen officiële licenties. Geen grijze import, geen half legale of tweedehands software en zeker geen rare constructies met bijvoorbeeld een telefonische activatie. Licentie2GO levert altijd officiële software met een legaal licentiecertificaat die u altijd mag registreren (of mag laten controleren) bij de fabrikant. 

Door onze directe samenwerkingen en partnerships heeft u bij aankoop via Licentie2GO de absolute garantie dat onze software niet alleen vandaag werkt, maar ook in de toekomst blijft werken!

Door onze partnerships kan en mag de software altijd naar een andere computer overgezet worden. Handig wanneer u een nieuwe computer aanschaft of wanneer de computer crasht. Wanneer u de software elders koopt, is her-installeren vaak niet mogelijk.

Voorkom vervelende situaties waarbij de software opeens blokkeert tijdens het gebruik en koop legale software via Licentie2GO!

Wij garanderen dat de software blijft werken voor de duur van de licentieperiode.Klantbeoordeling op Tweakers:

Kieskeurig reviews
Vergelijkt reviews
Beslist reviews
Hardware.info reviews