Over Licentie2GO

Licentie2GO: dé software-specialist. Als beste beoordeeld.

Lees reviews van onze klanten.

Licentie2GO is productspecialist. Iedere dag adviseren we consumenten om het juiste product aan te schaffen, maar vooral om het product op de juiste manier te gebruiken.

Dát is slimmer omgaan met software. We geloven dat we problemen oplossen in plaats van slechts een product verkopen en stoppen nadat de deal rond is. Dat maakt Licentie2GO een unieke speler in de markt en is de reden dat we steeds meer nieuwe, tevreden klanten van dienst zijn.

Licentie2GO is een Nederlands bedrijf gevestigd in Almelo. We delen graag onze bedrijfsgegevens. Je kunt 7 dagen per week een bericht sturen aan onze Klantenservice.

Operationeel Manager

Een vraag of uitdaging? Laat ons helpen.
Direct contact

Robbin Harleman - Eigenaar / Directeur


Veilig betalen zoals jij wilt.

Betalen doe je veilig en snel. Jij bepaalt welke betaalmethode je gebruikt. Een betaling is altijd gratis, we rekenen hiervoor nooit extra kosten. Ook geen addertjes onder het gras; bij ons zul je nooit administratiekosten of betaalkosten vinden. Betalen doe je met de bekende betaalmethodes, bijv. iDeal, Bancontact, Paypal of bijv. een creditcard.

Wil je achteraf betalen aan Licentie2GO? Dat kan! We werken hiervoor samen met Klarna. Je hebt hiermee de mogelijkheid om je software te kopen bij Licentie2GO. Je betaalt binnen 2 weken na aankoop aan Klarna.

Meer weten? We hebben alles voor je verzameld op de pagina: Levertijd & Betaalinformatie

Legitieme software, direct van de fabrikant.

Licentie2GO werkt direct samen met de fabrikant. En dat is uniek. Niemand doet dit, of kan dit op de manier waarop wij dit kunnen. Geen enkele webshop kan je dan ook ECHT garanderen dat de software uit legitieme bron ingekocht is. WIJ WEL!

En stel dat de concurrentie met de fabrikant zou gaan samenwerken, nog steeds hebben ze dan niet de kennis en ondersteuning die Licentie2GO wel heeft. Kortom; kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit.

Juist samen staan we sterker. Veel webshops denken dat ze het beter of goedkoper kunnen dan de fabrikant. Licentie2GO kan door samen te werken een scherpe prijs aanbieden maar vooral de allerbeste ondersteuning. En dat blijkt een gouden combinatie. 

Gegarandeerd officiële licenties.
Bij ons winkel je veilig en vertrouwd.

De #1 Software-Specialist!

logo

Retourneren / Omruilen? Gratis!

Iedereen maakt wel eens een foutje. We helpen je graag en stellen je in staat om zelf, 24 uur per dag, een omruiling naar een ander product te doen. Dat is natuurlijk alleen als je dat zelf wilt doen. We staan namelijk ook gewoon 7 dagen per week voor je klaar om te helpen. Via Mijn Licentie2GO kun je een omruiling aanvragen. Of neem even contact op met onze klantenservice; we helpen met plezier.

Wil je liever je geld terug? Dat mag natuurlijk ook. Via Mijn Licentie2GO vraag je eenvoudig een terugbetaling aan wanneer je het gevoel hebt dat de aankoop niet bij je past. We betalen je aankoop razendsnel terug zodat je zelf een ander product kunt gaan aankopen om het probleem alsnog met de juiste software op te lossen.

Werken bij Licentie2GO?

Wij zoeken collega's! Wil jij werken bij het snelstgroeiende softwarebedrijf van Nederland? Bekijk dan snel onze vacatures. We zoeken collega's op verschillende posities. Voor een vaste baan, voor de beste begeleiding tijdens je stage of om de volgende stap te maken in je carrière. 

Levertijd: Doen we niet aan!

Al onze software is uit voorraad leverbaar. We kopen direct in bij de fabrikant en leveren altijd via Mijn Licentie2GO. Hierdoor zijn we in staat om de hoogst mogelijke beveiliging toe te passen.

Na je bestelling sturen we je door naar de Mijn Licentie2GO omgeving waar de software met licentie voor je klaar staat. Uiteraard inclusief alle begeleidende materialen zodat jij het maximale uit je software kunt halen. 

Garantie op installatie en activatie.

Wij bieden installatie-garantie op alle particuliere antivirus- en internet-security producten. Middels onze instructie helpen we met de procedure voor installeren en activeren. Daarbij is onze klantenservice technisch geschoold en daarmee in staat om complexe problemen op te lossen.

Garantie: Ondersteuning & looptijd.

Wat anderen niet kunnen, kan Licentie2GO wel. Wij garanderen dat de licentie blijft werken zolang het abonnement dat je kocht geldig is. Ofwel, kocht je een pakket voor 2 jaren dan garanderen wij een 2-jaarslicentie. Door de betrouwbaarheid van ons inkoopkanaal is dit voor ons vanzelfsprekend. Echter, collega's nemen het niet zo nauw en verkopen grijze of illegale software. We zien steeds vaker dat dergelijke licenties geblokkeerd worden waarmee jij als klant gedupeerd bent. Je moet dan namelijk een nieuw pakket kopen, nog tijdens de looptijd. Bij Licentie2GO heb je de garantie dat dat niet het geval is.