Over Licentie2GO

Licentie2GO: dé software-specialist. Als beste beoordeeld

Licentie2GO is productsspecialist. Iedere dag adviseren we consumenten om het juiste product aan te schaffen, maar vooral om het product op de juiste manier te gebruiken.

Dát is slimmer omgaan met software. We geloven dat we problemen oplossen in plaats van slechts een product verkopen en stoppen nadat de deal rond is. Dat maakt Licentie2GO een unieke speler in de markt en is de reden dat we steeds meer nieuwe, tevreden klanten van dienst zijn.

Wij proberen ons iedere dag te verbeteren. Heeft u een suggestie hoe we u nog beter van dienst kunnen zijn? We horen het graag!

Operationeel Manager

Een vraag over onze organisatie? Stel hem!
Direct contact

Robbin Harleman - Operationeel Manager


Retourneren: Gratis!

Retourneren is gratis en kan tot 2 maanden (!) na aankoop.
Na uw retourverzoek krijgt u het volledige aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terug gestort op uw bankrekening. Indien u een product koopt dat u nooit eerder gebruikt heeft,kunt u dit product 1 maand lang gratis proberen. Geen testversie, maar gewoon het originele, volledige product 30 dagen lang gratis uitproberen!

Veilig betalen & gratis verzending

Betalen met iDeal is altijd gratis en gaat via betaalprovider Pay.NL . Op uw rekeningafschrift staan wij vermeld als: [uw bestelnummer] | Licentie2GO. Bent u het niet eens met uw betaling, neem dan gerust contact met ons op.

Via iDeal betaling is altijd gratis. Betalen via andere betaalmethoden is meestal gratis, maar voor grote orders moeten we helaas een bedrag rekenen als er betaald wordt met Creditcard, Visa, Paypal of Mistercash. Zie hiervoor de pagina Levertijd & Betaalinformatie. Uw bestelling wordt met de voorgenoemde betaalmethoden altijd automatisch verwerkt. Daardoor is uw download direct beschikbaar na de betaling. We rekenen geen verzendkosten en er zijn geen addertjes onder het gras.

Levertijd

De meeste producten hebben geen levertijd. Ongeveer 90% van onze producten kunt u gelijk na aankoop gebruiken. Deze producten worden geleverd in onze veilige online licentiemanager.

Na het betalen ziet u gelijk dat uw product met de bijbehorende Nederlandse handleiding beschikbaar is. Het verlengen (indien u het product al geïnstalleerd heeft) kost slechts 1 minuut en kan dus direct na aankoop. Indien het product niet op voorraad is, staat de levertijd vermeld. Meestal is het product dan binnen 24 uur geleverd.

Garantie

Wij bieden installatie-garantie op alle particuliere antivirus- en internet-security producten. We helpen u net zo lang, totdat de installatie gelukt is. Heeft u vragen of heeft u onze hulp nodig. Laat het weten en we helpen u verder! Mocht het voorkomen dat uw licentie niet werkt dan ontvangt u van ons een nieuwe licentie. Mocht u een verkeerd product gekocht hebben waardoor e.e.a. niet werkt, dan kunt u retourneren.

Werken bij Licentie2GO?

Wij zoeken collega's! Wil jij werken bij het snelstgroeiende consumenten softwarebedrijf van Nederland? Bekijk dan snel onze vacature. We zoeken een Nederlands- en Engels-talige Klantenservice-medewerkwer.

Gegarandeerd officiele licenties
Bij ons winkel je veilig en vertrouwd.
logo

De #1 Software-Specialist!