FB-tracking

Pagina niet gevonden!

De door u gevraagde pagina is niet gevonden.

Licentie2GO - De nummer 1 Software-Specalist

Software kopen kan slimmer. Dat is de missie waar we bij Licentie2GO iedere dag aan werken. Als enige leverancier in Europa is Licentie2GO echt in staat om software slim en intelligent te leveren: bijvoorbeeld door een handleiding op maat en een helpdesk die 7 dagen per week bereikbaar is.

Onze softwarespecialisten kennen hun vak; we adviseren, we helpen en we ontzorgen. Alleen doordat Licentie2GO de enige échte softwarespecialist is, zijn we in staat om handleidingen op maat te maken. Deze unieke handleidingen krijgt u alleen bij ons. De handleidingen helpen met het installeren en gebruiken van de software. Hiermee wordt software kopen en gebruiken slimmer, makkelijker en leuker.

Meer dan 175.000 klanten gingen u voor. Deze klanten hebben Licentie2GO als nummer 1 softwarespecialist uitgekozen in Nederland en België. Licentie2GO is niet alleen security-specialist met het grootste aanbod beveiligingsproducten, maar is ook Microsoft-partner voor Office- en Windows-software, back-up programma’s, levert foto- en videobewerkingssoftware etcetera

Al onze software is direct uit voorraad leverbaar (vaak als download geleverd) en wordt geleverd met installatie-garantie. Onze servicedesk belooft u te helpen als u er zelf niet uit komt. Neem gerust contact met ons op voor vragen, advies of voor informatie.