FB-tracking

Microsoft Office 365 Business Premium

Delivery time Custom made within 1 day
Delivery form Download This product is available for download right away.
Delivery time Custom made within 1 day
Delivery form Download This product is available for download right away.

Office 365 Business Premium bevat alle programma’s en functionaliteiten uit het pakket Office 365 Business aangevuld met SharePoint, Teams en Exchange. Exchange biedt u een mailbox, agenda en contactpersonen veilig in de cloud. Hiermee heeft u altijd inzicht in uw e-mail en agenda en is alles gesynchroniseerd op al uw apparaten. Exchange online is ook los verkrijgbaar.

Nieuw: Microsoft Bookings

Maak het je klanten eenvoudiger afspraken met je bedrijf te plannen en te beheren met Microsoft Bookings. Deze unieke tool biedt (zonder technisch inzicht of programmeur) een mogelijkheid om eenvoudig online afspraken te plannen in uw agenda.

Nieuw: Outlook Customer Manager

Outlook customer manager is een lichtgewicht, eenvoudig CRM-pakket waarin u uw klanten beheert. Het biedt eenvoudig inzicht in afspraken, klantcontact, afspraken en notities.

De voordelen van Office 365 Business Premium zitten in de flexibiliteit. U koopt per medewerker een licentie en heeft tegelijkertijd de voordelen van centraal beheer. In 1 zakelijke portal heeft u eenvoudig inzicht in uw gebruikers en de licentie per gebruiker. Licenties en gebruikers toevoegen of verwijderen is altijd mogelijk.

Bestellen voor u en uw collega's? Voer in het het vak "aantal" (naast de winkelwagen) het totale aantal medewerkers toe die binnen uw bedrijf een licentie nodig hebben. Wij koppelen automatisch de centrale beheerportal.

Unieke functies van Microsoft Office 365 Business Premium

Schakel volledig over naar de cloud met Office 365 Business Premium! Het Business Premium pakket geeft recht op installatie van de nieuwste Office programma's. Daarnaast schakelt u al uw bestanden, email en agenda's naar de cloud. Email wordt bezorgt in de Microsoft-cloud en d.m.v. Hosted Exchange zijn deze mails, agenda's, contactpersonen en taken op al uw apparaten gelijk. Gesynchroniseerd tussen uw PC en laptop, maar ook op mobiel.

Office 365 Business Premium bevat altijd de nieuwste versies van uw vertrouwde Office-programma’s:
 1. Outlook
 2. Word
 3. Excel
 4. Powerpoint
 5. OneNote
 6. Publisher
 7. Access
 8. En inclusief hosted Exchange voor synchronisatie van email, agenda's, taken en contactpersonen.

Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig

Sla uw bestanden veilig op en deel ze met iedereen, waar u zich ook bevindt. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met een collega op afstand aan een bestand samenwerken.

De voordelen van Office 365 voor bedrijven bij Licentie2GO


Legitieme Retail-licentie voor zakelijk gebruik

Licentie2GO levert uw licentie voor zakelijk gebruik. Op Internet heerst een schaduwhandel in open-licenties, maar dat type licentie mag niet zakelijk gebruikt worden. Zo’n open license lijkt misschien een interessante deal, maar let goed op! Gebruikt u tóch een “open license” in een zakelijke omgeving dan gebruikt u volgens Microsoft illegale software. Upgraden en downgraden binnen een open license is via Nederlandse aanbieders vaak onmogelijk. Licentie2GO verzekert u met dit zakelijke product een retail-licentie bedoeld voor zakelijk gebruik. Wij leveren altijd een legitieme, originele en veilige software.

1 Licentie per gebruiker - 3x5 installaties met Office 365 Business

Office 365 is een gebruikerslicentie, geen per PC licentie. Koop je een nieuw apparaat, dan gaat de licentie gewoon mee. Opnieuw kopen hoeft nooit meer, je bent altijd up-to-date en licentie gaat mee naar je nieuwe device.

Iedere gebruiker voorziet AL zijn apparaten van Office met 1 simpele licentie. Een gebruiker mag maximaal 5 PC's of laptops gebruiken. Daar bovenop mag 1 gebruiker installeren op max. 5 smartphones EN 5 tablets. Kortom; iedere gebruiker heeft max. 15 installaties tot zijn beschikking.

We leveren alle licenties van uw bedrijf in 1 centrale portal om het beheer makkelijk te maken. U kunt zelf de licentie toewijzen aan een medewerker en op die manier een naam geven aan een licentie. Verlaat een medewerker uw bedrijf, dan verhuist u de licentie zonder kosten naar de nieuwe collega.

Kortom; iedere medewerker krijgt zijn eigen licentie. Licentie2GO zorgt i.s.m. Microsoft voor eenvoudig beheer.

Up- en Downgraden zonder wurgcontract

Een wurgcontract is tegenwoordig niet meer nodig. De minimale contractduur voor zakelijke producten is 1 jaar. Upgraden en Downgraden is altijd mogelijk. Een extra medewerker kan dus in no-time aangesloten worden.

Flexwerker voor 2 maanden voorzien van een account? Geen probleem! Na 2 maanden zegt u gewoon dit tijdelijke extraatje binnen uw pakket weer op.

Optioneel: Licentie2GO Business User-Management

Licentie2GO is uw zakelijke ICT partner. Met user account ondersteuning helpen wij uw medewerkers op weg. Licentie2GO installeert en activeert de software op de computer(s) van uw medewerker(s). Een nieuwe laptop uitdelen aan uw medewerker en een telefoontje naar onze service-afdeling is genoeg; wij zorgen ervoor dat de software geïnstalleerd wordt en dat de medewerker aan de slag kan! Nieuwe mailbox aanmaken? Doen we ook! Kortom; u bent volledig ontzorgd met Licentie2GO user account ondersteuning!


Nu ook samen met deze onlineservices:
 • Gemakkelijk uw bestanden opslaan en delen: Met OneDrive voor Bedrijven krijgt elke gebruiker 1000 GB aan opslagcapaciteit in de OneDrive-cloud. Zo kunt u gemakkelijk intern en extern uw bestanden delen. En het mooiste hiervan is, u bepaalt zelf wie er toegang heeft tot bepaalde bestanden. Ook omdat u ze samen met collega’s op ieder moment kunt bekijken, bewerken en delen heeft u altijd de nieuwste versie van het bestand. Dit maakt back-ups overbodig!
 • Office Online: Werk vanuit je browser en bewerk en maak gemakkelijk een Word-, OneNote-, PowerPoint- of Excel-document. Het enige dat u nodig heeft is een desktopbrowser. Office Online geeft u overal toegang tot uw bestanden, heeft dezelfde vertrouwde interface waardoor u niets nieuws hoeft te leren en u kunt moeiteloos overgaan naar de volledige desktop-apps, zonder uw document te verlaten.
 • Professionele digitale-storytelling: Maak moeiteloos webrapporten, presentaties, nieuwsbrieven of trainingen. Met de nieuwe Office 365-app Sway, kun je dit vanaf je telefoon, tablet of browser doen. Niet alles zien Sways er mooi uit, ongeacht welk scherm je gebruikt, maar ze zijn ook nog eens eenvoudig te delen.
Naast al deze programma’s en functies bieden alle Office 365 Business Premium-abonnementen ook:
 • Betrouwbaarheid: Maakt u zich geen zorgen meer, u kunt ervan uit gaan dat uw services gegarandeerd 99,9% beschikbaar zijn met een SLA met financiële garantie.
 • Beveiliging: Innovatieve beveiligingsprocedures met vijf beveiligingslagen en proactieve controle helpen klantgegevens veilig te stellen.
 • Privacy: Wij stellen al uw gegevens veilig en beschermen uw privacy.
 • Beheer: Beheer Office 365 in uw hele bedrijf. Hiervoor heeft u geen IT-experts nodig, u kunt zelf gemakkelijk gebruikers toevoegen en verwijderen.
 • Altijd Up-to-Date: Versie-upgrades zijn bij het pakket inbegrepen en daar hoeft u dan ook niet voor te betalen.
 • Active Directory-integratie: Beheer gebruikersreferenties en machtigingen. Eenmalige aanmelding en synchronisatie met Active Directory.
Let op (1/2): dit pakket is geschikt voor maximaal 300 gebruikers! Meer gebruikers? Kies office 365 Enterprise.
Let op (2/2: dit pakket wordt geleverd o.b.v. auto-renew. De licentie wordt automatisch verlengt. Opzeggen kan op ieder moment via de klantenservice van Licentie2GO.
See full description
Microsoft Office Office for businesses
ID 2717
This product is mentioned in Office products, Office 365 Business & Office 365 Enterprise, Office 365 Business, Office 365, Office for business, Microsoft, Business
Save by buying in bundle Microsoft Office 365 Business Premium
Manufacturer Microsoft
License validity Automatic renewal
Number of installations 15
Operating system Windows,
Mac,
Android,
iOS
Suitable for Windows 10,
Windows 8,
Windows 7,
Mac OS 10.12 Sierra,
Mac OS 10.13 High Sierra,
Mac OS 10.14 Mojave,
Mac OS 10.15 Catalina
Available languages Dutch, English, French
Included Office-software Outlook, Word, Excel, Powerpoint, OneDrive, OneNote
Max. number of licenses (per business) 300 or less
Included services SharePoint, Skype for business, Microsoft Teams, OneDrive

Comparable to Office 365 for business

March-sale: Normally € 152,40
Save € 37.50!
€ 114,
90
€ 114.90 Ex VAT

Buy Microsoft at Licentie2GO

 • Wide range of products
 • Extensive support from our English customer service
 • For each customer a solution
 • A step-by-step installation manual for your Microsoft software written by us for you
 • No automatic renewal or small print
 • 100% legitimate and functional Microsoft licenses
Licentie2GO relaxt software kopen