Acronis Cyber Protect Home Office Essentials 2023 | 1 PC | 1 Jaar | Mobiel/Tablet inbegrepen

Merk: Acronis
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 
 

De snelste, veiligste en meest betrouwbare back-up voor jouw PC of Mac. Onbeperkt aantal mobiele apparaten inbegrepen.

Acronis Cyber Protect is de opvolger van het populaire Acronis True Image. Het programma biedt je de meest uitgebreide oplossing die al je bestanden veilig stelt. Je maakt met Acronis de snelste en veiligste back-ups waarbij je back-ups beveiligd worden tegen ransomware.

Deze versie van Acronis Cyber Protect is geldig voor 1PC (Windows of Mac) en ondersteunt daarnaast een onbeperkt aantal mobiele apparaten (smartphones / tablets) die je kunt back-uppen naar de PC.

De Essentials-editie is geschikt voor thuisgebruikers of kleine bedrijven die willen genieten van eenvoudige, maar 100% betrouwbare back-ups die lokaal opgeslagen worden. Wil je extra zekerheid en een kopie van je bestanden buiten de deur? Kies dan voor Acronis Premium en je profiteert direct van de ingebouwde antivirus/antimalware bescherming, Microsoft 365 back-ups en meer.

Acronis Cyber Protect Home Office Essentials 2023 biedt meer dan alleen het maken van back-ups! Het beschermt je apparaten ook tegen cryptojacking, ransomware en waarschuwt je tevens voor kwetsbaarheden in je systeem. Hierdoor ben je verzekerd van betrouwbare back-ups die ooit een keer van pas gaan komen. Want ook jij krijgt ermee te maken: een defecte harde schijf, cyberaanvallen, malware of een virus, diefstal of verlies van je PC of Smartphone of een kop koffie over je laptop.

Licentie2GO is partner van Acronis: je krijgt van ons niet alleen betrouwbare, legitieme licenties, maar ook ondersteuning. We werken hierin nauw samen met Acronis zelf. Daarbij kun je gebruik maken van onze dienstverlening waarmee onze software specialisten de installatie en configuratie voor je kunnen uitvoeren.

Acronis Cyber Protect Home Office Essentials 2023 | Windows, Mac, Android, iOS

Back-ups maken van je systeem en belangrijke bestanden is echt noodzakelijk. Het is de enige manier om te voorkomen dat je ooit een keer bestanden kwijtraakt door een crash, diefstal of gewoon domme pech.

Maar simpelweg een back-up is niet voldoende! Mocht je systeem besmet zijn met een virus of andere narigheid dan is de back-up die gemaakt wordt ook besmet. En dan zit je met een back-up waar je niks aan hebt. Acronis Cyber Protect Home Office Essentials 2023 biedt meer dan alleen het maken van back-ups. Het beschermt je computer en smartphones ook tegen cryptojacking, ransomware en waarschuwt je tevens voor kwetsbaarheden in je systeem. Hierdoor ben je verzekerd van betrouwbare back-ups die ooit een keer van pas gaan komen.

Acronis Cyber Protect Home Office Essentials 2023 is de goedkoopste versie van Acronis Cyber Protect Home Office en biedt de meest noodzakelijke opties om je systeem, mappen en documenten te back-uppen. Je kunt hiermee ook een onbeperkt aantal smartphones mee back-uppen.

Er is ondersteuning voor onder andere: full image back-ups, incrementele back-ups, differentiële back-ups, en gewoonweg geselecteerde bestanden en mappen back-uppen. Uiteraard krijg je alle tools tot je beschikking om back-ups te beveiligen met een wachtwoord, encryptie toe te passen, te versturen naar meerdere locaties etc.

Acronis logo

De unieke functies van Acronis True Image verder toegelicht;

 • Full image back-up: Maak een exacte replica van een hele schijf of een geselecteerde partitie om snel te herstellen of migratie naar een andere computer in te schakelen. Omdat een back-up nooit op 1 DVD past, kunt u deze zelfs op 10 verschillende DVD's opslaan.
 • File en Folder back-up: Back-up, in plaats van een full image back-up, alleen geselecteerde bestanden en mappen voor de keren wanneer je geen back-up van alles wilt maken.
 • Powerful recovery options: Haal alles terug. Haal een bestand terug of een map. Bekijk back-up hiërarchieën en bestanden veilig overal via een webbrowser.

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of klein lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!


De allerbeste back-up en beveiligingssoftware voor al je bestanden

Dit pakket betreft een abonnement voor 1 jaar en is geschikt voor 1 apparaat. Voor het maken van volledige back-ups en het herstel van je systeem, slechts enkele muisklikken verwijderd van een volledige schijfimageback-up en je kiest zelf of u de gegevens lokaal of op een externe schijf wil opslaan.

Nieuwe en verbeterde functies bij Acronis Cyber Protect Home Office Essentials 2023

Voor Mac

Uitgebreide back-ups voor Mac:

Macs zijn geweldige apparaten en de gebruikers hiervan zijn loyaal naar hun apparaat, echter is het ook nog steeds een apparaat die gegevens verliest als elke andere. Maak je daarom geen zorgen meer! Acronis True Image Essential 2023 maakt de back-up van je gegevens nu nog eenvoudiger en de privacy en veiligheid worden nog meer gegarandeerd door de Time Machine van Apple.

Actieve schijf klonen:

Zelfs wanneer je je Mac systeem aan het gebruiken bent is het mogelijk om een exacte replica te maken, zonder dat je hoeft te stoppen of je systeem opnieuw op hoeft te starten.

Power Nap back-ups:

Selecteer de gegevens die je wilt back-uppen als je machine in Power Nap modus gaat. Al deze gegevens zullen worden bijgewerkt tijdens Power Nap, maar ook zullen deze worden meegenomen in de back-ups.


Voor Windows

Mobiele kenmerken

 • Maak een back-up van de inhoud van uw mobiele apparaat: Mobiele telefoon besturingssystemen zorgen voor applicaties en instellingen. Acronis beschermt foto's, video's, contacten, herinneringen en kalender afspraken.
 • Draadloze back-up naar lokale router: Als een mobiel apparaat op hetzelfde netwerk zit als je PC, kan de back-up automatisch gestart worden.
 • Back-up van meerdere apparaten: Je kunt dezelfde computer of cloud account gebruiken om meerdere iOS en Android apparaten naar één plaats te back-uppen.
 • Een enkel bestand herstellen: Je kunt nu ook 1 bestand per keer herstellen zonder dat je daarvoor een compleet herstel hoeft uit te voeren.

Mooie nieuwe functies:

 1. Incrementele en differentiële back-ups:
  Update back-ups tot drie keer sneller met onze Change-Block Tracker-technologie die wijzigingen in een afbeelding in real-time volgt.
 2. Non-stop back-ups:
  Blijf werken, gamen of surfen: de prestaties van je computer worden niet beïnvloedt omdat back-ups op de achtergrond worden uitgevoerd. Maak zo vaak je wil een lokale of externe back-up en leg wijzigingen elke 5 minuten vast.

Verschillende functies verder uitgelegd:

 • Acronis Survival Kit:
  Herstel door eenvoudig een externe schijf aan te sluiten. De alles-in-één tool die alles heeft wat nodig is, van opstartmedia tot back-ups.
 • Gemakkelijke gegevensmigratie:
  Herstel je gegevens gemakkelijker naar een nieuwe Mac-machine, zelfs als die gegevens zijn verspreid over APFS-volumes op je huidige systeem.
 • End-to-end-encryptie:
  Beveilig je gegevens privacy met enterprise-grade encryptie.
Bekijk volledige beschrijving
Februari actie:
58
€ 19, 99
Adviesprijs: € 47.79
Samengevat
 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor 1 installatie
 • Taalkeuze: NL, EN, FR, DE
 • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
 • Onbeperkt back-ups van smartphones en tablets
Licentie2GO relaxt software kopen
Acronis kopen bij Licentie2GO
 • De snelste back-up ter wereld. Voor PC, Mac en Mobiel
 • Korte recovery time: Herstel je data in enkele minuten
 • Eenvoudige instellingen voor consumenten en kleine bedrijven
 • Full image back-ups, Incremental back-ups, precies zoals jij ze wilt
 • Inclusief versie-historie, Schijf- en Partitie-backups en nog 50+ features
 • Licentie2GO is Acronis partner voor consumenten maar ook voor zakelijk gebruik