Adobe Acrobat Pro 2020 | Multi Language | Windows

Merk: Adobe
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Adobe Acrobat Pro 2020 – Windows

Adobe Acrobat Pro 2020 Windows is de allerbeste Adobe Acrobat ooit! Het betreft de nieuwste uitvoering van het meest complete pakket van Adobe Acrobat. Dit superslimme PDF-pakket is een absolute must voor ieder kantoor en voor thuisgebruikers die veel met PDF-bestanden werken. Met dit pakket converteer je ieder bestand op je PC naar een PDF-bestand. Het mooie van PDF is dat het schaalbaar is, PDF is supersnel en werkt op ieder apparaat (incl. smartphones en tablets)!

Adobe Acrobat Pro 2020 Windows is geavanceerd en professioneel. Dit is de beste en grootste uitvoering van Adobe Acrobat. Gebruik voor het opstellen en delen van al je (bedrijfs-)documenten. Een snel overzicht van de belangrijkste functies.

Adobe Acrobat PRO 2020 Windows: de belangrijkste functies.

 • Maken: Beveiligde PDF’s maken. Door PDF-bestanden te beveiligen heb je de zekerheid dat niemand ze kan aanpassen. Gebruik dit bijvoorbeeld voor Offertes en Facturen.
 • Bewerken: teksten en -afbeeldingen in een PDF bewerken. Corrigeer heel gemakkelijk type-fouten en wijzig afbeeldingen direct in het PDF-bestand.
 • Omzetten / Converteren: PDF-bestanden terugzetten naar Word-, Excel- of Powerpoint-bestanden. Originele bestand kwijt waarvan je de PDF gemaakt hebt? Dan zet Adobe Acrobat PRO in een handomdraai (3 muisklikken) het PDF bestand weer om naar een Word-, Excel- of Powerpoint-bestand.
 • Ondertekenen, invullen en optimaliseren. Met de slimme functies van Adobe Acrobat PRO maak je heel eenvoudig invul-formulieren in een PDF bestand.

Bij aankoop via Licentie2GO geldt jouw aankoop voor 1 gebruiker / 2 installaties. Je mag het product op 2 eigen computers tegelijk installeren.


PDF-bestanden maken en bewerken; alleen met Adobe Acrobat

Adobe Acrobat PRO DC is de opvolger van Adobe Acrobat PRO XI; de beste software voor het maken van PDF-bestanden en voor het bewerken van PDF-bestanden. Dit is de versie voor Windows. Je kunt de Mac versie hier kopen: Adobe Acrobat PRO voor Mac. Dit product is de laatste versie van Adobe Acrobat Pro 2020 voor Windows.

Adobe Acrobat: Eenvoudig afdrukken naar PDF

Met Adobe Acrobat Pro 2020 Windows kun je eenvoudig al jouw PDF-bestanden maken en bewerken. In combinatie met Document Cloud (DC) is jouw kantoor net zo mobiel als jij bent. Je kunt al jouw pdf-bestanden ook ondertekenen met een elektronische handtekening dankzij de ondersteuning voor e-handtekeningen van Adobe. Formulieren invullen en mobiel werken is een extra functionaliteit van dit pakket. Je kunt het pakket gebruiken als PDF-printer of jouw documenten rechtstreeks vanuit jouw Office-pakket opslaan als PDF (optie: opslaan als Acrobat PDF). De PRO versie biedt alle door Adobe gebouwde functionaliteiten. Functionaliteiten die wel in de PRO versie zitten maar niet in Adobe Acrobat Standard zijn; het maken van hoge kwaliteit PDF bestanden, de touch interface voor mobiele apparaten, het ondertekenen van formulieren. Dit alles is niet mogelijk met de Acrobat Standard versie.

Bestaande PDF-bestanden bewerken

Adobe Acrobat is vandaag de dag de beste oplossing voor het bewerken van bestaande PDF-bestanden. Je kunt tekst wijzigen, extra regels toevoegen aan opsommingen in jouw PDF, of het hele document bewerken. Je kunt zelfs een bestaand PDF-bestand converteren naar een Word- of Excel-bestand om van daaruit verder te werken. Natuurlijk kun je het bestand vanuit jouw Office-toepassing weer als PDF opslaan. De PRO-versie van Adobe Acrobat kan naast alle functionaliteiten van Adobe Acrobat Standard ook gescande documenten verwerken. Ontvang je veel documenten fysiek en scan je ze? Adobe Acrobat PRO verwerkt deze scans tot hoogwaardige PDF-bestanden met tekstherkenning. Deze verwerking van een scan is niet mogelijk met de Standard versie van Adobe Acrobat.

Acrobat standaard DC versus Adobe Acrobat PRO DC

Adobe Acrobat bestaat in de versie Standaard DC of PRO DC. De PRO versie biedt meer functionaliteit dan dit pakket. Natuurlijk kun je met beide pakketten PDF-bestanden opslaan en bewerken, maar de PRO-versie biedt meer. Naast een PDF lees- en bewerkprogramma is de PRO versie een van de beste OCR pakketten van dit moment. Met de PRO-versie zet je gescande documenten om in bewerkbare PDF-bestanden en gebruik je OCR-tekstherkenning om scans om te zetten in letters.

Bekijk volledige beschrijving
Augustus actie:
7
€ 629, 00
Adviesprijs: € 676.39
Samengevat
 • Geschikt voor Windows
 • PDF maken / printen vanuit elke programma.
 • Eenvoudig PDF-bestanden bewerken.
 • PDF-bestanden omzetten naar Word, Excel of Powerpoint.
 • PDF-bestanden ondertekenen, invullen en optimaliseren.
 • Voldoet aan (archivering-)standaarden
Licentie2GO relaxt software kopen
Adobe kopen bij Licentie2GO
 • Licentie2GO is Adobe Retail Partner
 • De nummer 1 op het gebied van bewerkingssoftware
 • Breed scala aan producten beschikbaar
 • 100% legitieme en werkende licentiecodes
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van Adobe