Adobe Photoshop Elements 2023 | Windows | Meertalig

Merk: Adobe
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 
 

Adobe Photoshop Elements 2023 voor Windows

Adobe Photoshop Elements 2023 voor Windows is de allernieuwste versie van het populaire programma Photoshop Elements. Photoshop Elements 2023 is hét programma om al je foto's te bewerken tot creatieve kunstwerken zonder dat het ingewikkeld wordt. Met een aantal nieuwe functies wordt het bewerken van foto's nog makkelijker, mooier en leuker! Door Adobe Photoshop Elements 2023 te kopen haal je alle mogelijkheden in huis om jouw foto's creatief te bewerken!

Adobe Photoshop Elements 2023 voor Windows geeft je ontzettend veel manieren om aan de slag te gaan met jouw foto's. Een aantal nieuwe functies zijn bijvoorbeeld de nieuwe vormgeving, automatische software-updates, GIF’s afspelen in de organizer en foto's vervormen.

Van eenvoudige aanpassingen tot geavanceerde artistieke opties en aanpassingen, het is nog nooit zo eenvoudig geweest om foto's te maken die je graag wilt delen. Breng beweging in je foto's met Adobe Sensei AI, voeg doorkijkjes toe en presenteer je foto's met nieuwe collage- en diavoorstellingssjablonen. Ga bovendien verder dan je desktop met nieuwe web- en mobiele companion apps (alleen Engelse bèta), en geniet van snellere installatie en prestaties plus ondersteuning voor de Apple M1-chip.

Voor de meer serieuze fotograaf die op een professionele manier aan de slag wil hebben we het Adobe Photography Plan. Dit pakket bevat onder andere Adobe Photoshop CC en Adobe Lightroom CC.

Adobe Photoshop Elements 2023 is bedoeld voor 1 gebruiker die het product op 2 Windows computers mag installeren. Deze gebruiker mag het pakket op 1 apparaat tegelijkertijd gebruiken.

Adobe Photoshop Elements 2023 voor Windows kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!


Adobe Photoshop Elements 2023 voor Windows - De nieuwste functies

Selecteer een gebied en laat het bewegen:
Geef elke foto een vleugje filmmagie door een gebied te selecteren en beweging toe te voegen. Kies de richting, pas de snelheid aan en sla je foto op als een MP4 of GIF om te delen op sociale media.

Gemakkelijk uw vaardigheden opbouwen met begeleide bewerkingen:
Volg gewoon mee om basisaanpassingen, artistieke creaties, visuele effecten en meer te maken met 61 stapsgewijze begeleide bewerkingen.

Doorkijkjes toevoegen:
Creëer de illusie van diepte in elke foto door je onderwerp te omlijsten met natuurlijke en realistische overlays zoals bloemen, bladeren, gras en meer. Pas eenvoudig de grootte aan, pas de onscherpte aan of voeg een vignet toe om precies het gewenste uiterlijk te krijgen.

Bewerken met nieuwe moderne inhoud:
Probeer nieuwe looks voor uw foto's met nieuwe achtergronden in de Begeleide bewerking Achtergrond vervangen, nieuwe luchten in de Begeleide bewerking Perfect landschap en nieuwe patronen in de Begeleide bewerking Patroonpenseel.

Zoek en verken snel de opties voor begeleide bewerking:
Vind gemakkelijk wat u wilt doen of ontdek nieuwe dingen om te proberen door te zoeken op bekende termen, met behulp van trefwoorden of door te kiezen uit populaire opties.

Vertel verhalen met gloednieuwe collage- en diavoorstellingssjablonen:
Deel je foto's en video's in collages en geanimeerde diavoorstellingen met een reeks moderne looks en thema's.

Ervaar betere prestaties en stabiliteit:
Geniet van tot 30% snellere installatie en tot 50% snellere starttijden. En omdat we de app tot 30% kleiner hebben gemaakt, is er minder ruimte nodig op uw computer.

Apple M1 chip ondersteuning:
Met volledige ondersteuning voor Apple M1-chipsystemen geniet u van tot 45% snellere prestaties op Mac-computers..

Adobe logo

De voordelen van Adobe

 • Eenmalige aanschaf zonder abonnement. Eenmalig aanschaffen, onbeperkt gebruiken.
 • Automatische creaties Met de automatische creaties van Adobe kunt u gemakkelijk uw foto's delen
 • Gegarandeerd legitieme software. Licentie2GO is partner van Adobe en garandeert legitieme, werkende software. We leveren altijd inclusief installatie-garantie.
 • Herinstalleren en Overzetten toegestaan. Juist doordat Licentie2GO legitieme software garandeert, mag u deze meenemen naar een nieuwe computer. Herinstalleren is nooit mogelijk bij illegale of grijze-import aanbieders van software. Kies voor betrouwbaarheid, koop bij Licentie2GO.

De voordelen van Licentie2GO

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!

Meer doen vanuit elke browser (alleen Engelse bèta):

Ontdek de nieuwe web companion app om je bewerkte Elements foto's en video's vanuit elke browser te openen en te bekijken, collages en diavoorstellingen te maken en te delen zoals jij dat wilt.

Veel plezier met je foto's onderweg (alleen Engelse bèta):
Probeer de nieuwe Android companion app om mobiele foto's en video's te uploaden naar Elements op desktop en web, meer creatieve en geavanceerde bewerkingen uit te voeren op de desktop, en deze vervolgens te openen, te bekijken en te delen op je mobiel.

Geniet van voortdurende begeleidende app-updates en inbegrepen opslag (alleen Engelse bèta)
De bèta-apps voor web en mobiel zijn nog maar het begin; ze zullen het hele jaar door worden bijgewerkt met nieuwe functies. De apps zijn beschikbaar voor Elements-gebruikers met een licentie en worden geleverd met 2GB cloud-opslag.

Photoshop Elements 2023 is fotobewerkingssoftware waar uw verbeelding de grens is!

Bekijk volledige beschrijving
December actie:
17
€ 83, 00
Adviesprijs: € 100.43
Samengevat
 • Eenmalige aanschaf
 • Geschikt voor: Windows (Alleen 64-Bit)
 • 1 Gebruiker, per gebruiker max. 2 installaties
 • Kies zelf de taal (tijdens installatie)
Licentie2GO relaxt software kopen
Adobe kopen bij Licentie2GO
 • Licentie2GO is Adobe Retail Partner
 • De nummer 1 op het gebied van bewerkingssoftware
 • Breed scala aan producten beschikbaar
 • 100% legitieme en werkende licentiecodes
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van Adobe