Acronis True Image Premium 2021 | 5 Apparaten | 1 Jaar

Merk: Acronis
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Acronis True Image Premium 5 Apparaten 1

Acronis True Image 2021 is de allernieuwste versie van het populairste back up programma True Image. Acronis True Image 2021 bevat voor het eerst een active anti-malware beveiligingsmodule die ervoor zorgt dat je apparaat gecontroleerd wordt op virussen. Deze module biedt constant actieve bescherming tegen ransomware en cryptomining en zorgt ervoor dat je backups nog nooit zo goed beveiligd en beschermd waren tegen allerlei verschillende dreigingen. Hiermee is Acronis True Image Premium 5 Apparaten 1 jaar een back-up met ingebouwde virusscanner in 1 pakket.

Acronis True Image heeft een opvolger!

Acronis blijft altijd werken aan het verbeteren en updaten van hun programma’s en dat heeft geresulteerd in een opvolger voor Acronis True Image. Beter, sneller en veiliger. Je vindt deze opvolger via deze link: Acronis Cyber Protect Home Office Premium 2022.

Altijd een betrouwbaar exemplaar van uw gegevens beschikbaar door de volledige cyberbescherming van Acronis. Uitgebreid met nieuwe en verbeterde functies die de privacy, toegankelijkheid en onder andere de veiligheid van uw gegevens garanderen. Bent u ondernemer of ZZP-er? Acronis is GDPR / AVG proof en mag dus ook zakelijk gebruikt worden.

Deze licentie is geschikt voor 5 apparaten (+onbeperkt mobiele apparaten) en mag altijd bijgewerkt worden naar de nieuwste versie van de software. Daarbij bevat het 1TB online opslag in de cloud voor het maken van een double-backup. 1 variant van de back-up bewaar je in de cloud en een 2e versie bewaar je lokaal op je apparaat. Allemaal naar wens in te stellen. Ook bij een defect apparaat, diefstal, brand etc. kun je dus direct je back-up terugplaatsen en weer verder werken!

De meest gebruiksvriendelijke & de allersnelste back-up tool die bestaat

Er is trouwens nog een reden waarom Acronis True Image zo populair is; het is ontzettend gebruiksvriendelijk. Back-ups maken is niet meer iets dat alleen voorbehouden is aan systeembeheerders en doorgewinterde IT-bedrijven. Bij Acronis True Image Premium 5 Apparaten 1 jaar geldt: een kind kan de back-up doen!

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Acronis True Image 2021 | Windows, Mac

Bescherm alles met de full image back-up op Windows en Mac; het besturingssysteem, programma's, instellingen, bestanden en bootinformatie. Back-up naar externe schijven, NAS-apparaten, netwerk shares en cloud met slechts twee klikken. Back-up telefoons en tablets: iPhone, iPad en Android-apparaten. Beheer daarnaast de aard van uw back-ups. U kunt afzonderlijke mappen en bestanden selecteren en daar een specifieke replica van maken.

Acronis logo

De unieke functies van Acronis True Image verder toegelicht;

 • Full image back-up: Maak een exacte replica van een hele schijf of een geselecteerde partitie om snel te herstellen of migratie naar een andere computer in te schakelen. Omdat een back-up nooit op 1 DVD past, kunt u deze zelfs op 10 verschillende DVD's opslaan.
 • File en Folder back-up: Back-up, in plaats van een full image back-up, alleen geselecteerde bestanden en mappen voor de keren wanneer je geen back-up van alles wilt maken.
 • Powerful recovery options: Haal alles terug. Haal een bestand terug of een map. Bekijk back-up hiërarchieën en bestanden veilig overal via een webbrowser.

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of klein lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!

De allerbeste back-up en beveiligingssoftware voor al uw bestanden

Dit pakket betreft een abonnement voor 1 jaar en is geschikt voor 5 apparaten. Voor het maken van volledige back-ups en het herstel van uw systeem, slechts enkele muisklikken verwijderd van een volledige schijfimageback-up en u kiest zelf of u de gegevens lokaal of in de cloud wilt opslaan.

Nieuwe en verbeterde functies bij Acronis True Image 2021

Voor Mac

Uitgebreide back-ups voor Mac:

Macs zijn geweldige apparaten en de gebruikers hiervan zijn loyaal naar hun apparaat, echter is het ook nog steeds een apparaat die gegevens verliest als elke andere. Maakt u zich daarom geen zorgen meer! Acronis True Image Premium 5 Apparaten 1 jaar maakt de back-up van uw gegevens nu nog eenvoudiger en de privacy en veiligheid worden nog meer gegarandeerd door de Time Machine van Apple.

Actieve schijf klonen:

Zelfs wanneer u uw Mac systeem aan het gebruiken bent is het mogelijk om een exacte replica te maken, zonder dat u hoeft te stoppen of uw systeem opnieuw op hoeft te starten.

Power Nap back-ups:

Selecteer de gegevens die u wilt back-uppen als uw machine in Power Nap modus gaat. Al deze gegevens zullen worden bijgewerkt tijdens Power Nap, maar ook deze zullen worden meegenomen in de back-ups.


Voor Windows

Verrijkte anti-ransomware:

Voorkom dat ransomware uw bestanden codeert, uw netwerk infecteert of uw systeem verlamt met Acronis Active Protection, onze kunstmatige intelligentie en op machine learning gebaseerde technologie die ransomware detecteert en stopt en automatisch de effecten ervan.

Cryptomining Blocker:

Detecteer en stop het soort cryptomining-malware waarmee online boeven pc's kunnen infecteren om systeembronnen te kapen om crypto-currencies op te sporen en uw machine bloot te stellen aan extra cyberdreigingen. Stop met realtime cryptojacking en behoud uw systeemintegriteit.

Mobiele kenmerken

 • Back up your mobile device content: Mobiele telefoon besturingssystemen zorgen voor applicaties en instellingen. Acronis beschermt foto's, video's, contacten, herinneringen en kalender afspraken.
 • Wireless backup to local router: Als een mobiel apparaat op hetzelfde netwerk zit als je PC, kan de back-up automatisch gestart worden.
 • Multiple device backup: U kunt dezelfde computer of cloud account gebruiken om meerdere iOS en Android apparaten naar één plaats te back-uppen.
 • Restore a single file: U kunt nu ook 1 bestand per keer herstellen zonder dat u daarvoor een compleet herstel hoeft uit te voeren.

Onze top 3 van nieuwe functies:

 1. Office 365 Back-up:
  Maak directe cloud-to-cloud back-ups van uw Office 365 account, inclusief de e-mails en bijlagen vanuit uw Outlook.com-mailbox en alle bestanden en mappen in uw OneDrive.
 2. Incrementele en differentiële back-ups:
  Update back-ups tot drie keer sneller met onze Change-Block Tracker-technologie die wijzigingen in een afbeelding in real-time volgt.
 3. Non-stop back-ups:
  Blijf werken, gamen of surfen: de prestaties van uw computer worden niet beïnvloedt omdat back-ups op de achtergrond worden uitgevoerd. Maak zo vaak u wilt een lokale of cloud back-up en leg wijzigingen elke 5 minuten vast.

Verschillende functies voor verder uitgelegd:

 • Acronis Survival Kit:
  Herstel door eenvoudig een externe schijf aan te sluiten. Onze alles-in-één tool die alles heeft wat nodig is, van opstartmedia tot back-ups.
 • Gemakkelijke gegevensmigratie:
  Herstel uw gegevens gemakkelijker naar een nieuwe Mac-machine, zelfs als die gegevens zijn verspreid over APFS-volumes op uw huidige systeem.
 • End-to-end-encryptie:
  Beveilig uw gegevens privacy met enterprise-grade encryptie, of het bestand nu on-site, onderweg of in de cloud is.
Bekijk volledige beschrijving
Augustus actie:
48
€ 109, 95
Adviesprijs: € 209.99
Samengevat
 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor 5 installaties
 • Inclusief 1TB online opslag in de cloud
 • Taalkeuze: NL, EN, FR, DE
 • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
Licentie2GO relaxt software kopen
Acronis kopen bij Licentie2GO
 • De zekerheid van lokale back-ups gecombineerd met cloudopslag
 • Microsoft 365 backup, inclusief Outlook en Onedrive
 • Inclusief real-time antivirus- en anti-malware beveiliging
 • Beveiliging tegen ransomware en cryptojacking
 • Totaaloplossing voor back-up EN beveiliging voor consumenten en kleine bedrijven