McAfee Internet Security 2023 | 1 Apparaat | 1 jaar | Windows - Mac - Android - iOS

McAfee Internet Security 2023 | 1 Apparaat | 1 jaar | Windows - Mac - Android - iOS
Gratis upgrade
Merk: McAfee
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
December actie! Gratis upgrade
 
 

McAfee Internet Security 2023: Beveiliging voor uw apparaat!

McAfee Internet Security combineert bekroonde anti-virus in de cloud met intelligente webbeveiliging in één pakket om uw apparaat te beschermen. Hiermee verzekert u zichzelf van de hoogst mogelijke beveiligingsgraad die McAfee te bieden heeft. Het unieke van Internet Security is de wachtwoordbeheerder: Herkent uw gezicht of vingerafdruk, beveiligt uw wachtwoorden en meldt u onmiddellijk aan bij uw websites en apps op al uw computers.

McAfee Internet Security 2023 beschermt 1 apparaat en heeft een looptijd van 1 jaar. Internet Security van McAfee is geschikt voor alle apparaten ( Windows, Mac, Android, and iOS). In tegenstelling tot veel van onze online collega-verkopers zijn de McAfee licenties van Licentie2GO wél geschikt voor gebruik op mobiel en tablet!

Licentie2GO is trots partner van McAfee

Al jaren werken we prettig samen met McAfee. Dat heeft geresulteerd in een partnerschap waar we trots op zijn. Zo'n partnerschap heeft veel voordelen, niet alleen voor ons maar vooral voor jou als klant. Lagere prijzen, mooie aanbiedingen en perfecte service die je helpt bij het installeren en activeren. Licentie2 GO is partner met de bekendste grote merken. We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet: Onze partnerships.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

De perfecte bescherming voor uw apparaat.

Windows computers worden beveiligd tegen virussen, malware en andere ongewenste programma's. Op uw smartphone of tablet biedt McAfee gegevensbeveiliging en antidiefstal-functies, ook uw WiFi-verbinding wordt extra beveiligd. Identiteitsbeheer slaat uw informatie beveiligd op zodat u zich snel kunt aanmelden bij websites. Daarnaast biedt McAfee Internet Security versleuteling van bestanden op uw Windows-computer.

McAfee logo

De unieke functies van McAfee Total Protection verder toegelicht;

 • Beveiligingsbeheer: Via uw McAfee-account kunt u de status van uw beveiligde apparaten bekijken en deze bij nood vinden of vergrendelen op afstand.
 • Bekroonde antivirus: Blokkeer virussen, malware, ransomware, spyware, ongewenste programma's en meer op uw pc.
 • McAfee WebAdvisor: Waarschuwt u voor riskante websites en voorkomt gevaarlijke downloads en phishingaanvallen.
 • True Key by Intel Security: Herkent uw gezicht of vingerafdruk, beveiligt uw wachtwoorden en meldt u onmiddellijk aan bij uw websites en apps op al uw apparaten. 5 gebruikersaccounts.

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of klein lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!


Een compleet pakket dat uw apparaat beveiligd!

Beschermt uw apparaat voor u, uw familie ofuw vrienden. Uw apparaat beheert u eenvoudig en simpel vanuit de McAfee console. Internet Security is de beste beveiligingsoplossing voor uw gewone pc, tablet en mobiele apparaten.

De persoonlijke firewall zorgt voor een aangepaste bescherming die aansluit op uw behoeftes. Het houdt uw netwerk in de gaten en bekijkt de informatie die wordt uitgewisseld binnen uw netwerk. Wanneer de firewall verdacht gedrag detecteert, dan blokkeert het deze automatisch. Op die manier zijn uw programma's veilig en kunnen kwaadwillenden niet uw belangrijke data stelen.

Zoek veilig met SiteAdvisor en voorkom dat u toegang krijgt tot gevaarlijke websites of dat u geïnfecteerde bestanden gaat downloaden. Met de veilige zoekbalkextensie voorkomt u dat ongepaste websites in de zoekresultaten verschijnen. De SiteAdvisor geeft u visuele signalen die aangeven hoe veilig de resultaten van de zoekmachine zijn.

Ook helpt McAfee u verder me de bescherming van Social Media. U krijg een kleurgecodeerde waardering voor links die op sociale netwerksites zoals Facebook geplaatst worden.

Houdt uw mobiele apparaat veilig.

Bescherm uw mobiele telefoon door de uitgebreide functionaliteiten die de app te bieden heeft. Zo kunt u persoonlijke informatie van een verloren mobiele telefoon op afstand opslaan, herstellen of wissen. U krijgt een locatie-update van uw kwijtgeraakte telefoon als de batterij ervan bijna leeg is. Een handige functie is dat u uw verloren telefoon terug kunt vinden en deze vanaf afstand kunt vergrendelen met uw gecentraliseerde McAfee-account. De app stelt u ook in staat om uw gestolen telefoon de locatie en een foto van de dief naar uw account sturen.

Inhoudelijk beschermt McAfee Mobile Security u tegen kwaadaardige apps. Op die manier voorkomt u dat er ongewild kwaadaardige apps op uw mobiele telefoon geïnstalleerd worden. Door de hoge graad van privacybescherming, bepaald u zelf welke apps toegang krijgt tot of wijzigingen kan doorvoeren in persoonlijke data en functies van het apparaat. U kunt uw apps verder beschermen met pincodes om te voorkomen dat andere gebruikers van uw apparaat er toegang tot krijgen. De app geeft ook ondersteuning om uw geheugen op te schone. Het sluit ongewenste programma's op de achtergrond, om geheugen vrij te maken, sneller te werken en energie te besparen.

Met de Wachtwoordbeheerder kunt u aanmelden zonder wachtwoord. U logt eenvoudig en snel in met gezichtsherkenning of uw vingerafdruk. Door slimme technieken onthoudt de wachtwoordbeheerder al uw wachtwoorden en voert deze uw inloggegevens al voor in wanneer u de betreffende website bezoekt. Alle wachtwoorden worden lokaal op uw apparaat bewaard en synchroniseren automatisch met uw profiel. Hierdoor synchroniseert de wachtwoordbeheerder automatisch wachtwoorden op verschillende apparaten die uw account gebruiken.

Bekijk volledige beschrijving
December actie:
50
€ 14, 95
Adviesprijs: € 29.95
Samengevat
 • Abonnement: 1 Jaar
 • Geschikt voor 1 Apparaat
 • Taalkeuze: NL, EN, FR, DE
 • Geschikt voor: Windows, Mac, Android, iOS
Licentie2GO relaxt software kopen
McAfee kopen bij Licentie2GO
 • 100% legitieme software mét installatiegarantie.
 • Op maat gemaakte handleiding voor het zelf installeren van de software.
 • Duidelijke instructies zodat u niet vastzit aan een automatische afschrijving.
 • Stap voor stap geholpen worden zodat er geen resterende dagen verloren gaan.
 • Nederlandse en Engelse klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is.