Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate

Merk: Corel
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 
 

Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate - Uw digitale wereld is altijd schitterend met PaintShop Pro!

Maak van elke opname uw beste opname met PaintShop Pro 2023, een geavanceerde fotobewerker met een veelzijdige reeks bewerkings- en grafische ontwerptools op professioneel niveau, tijdbesparende AI-gebaseerde oplossingen en een bonuspakket met eersteklas software. De exclusieve items van Ultimate zijn allemaal samengesteld met uw specifieke behoeften in gedachten, waaronder MultiCam Capture 2.0 Lite, 50 gratis nieuwe moderne lettertypen, Painter Essentials 8, PhotoMirage Express, Highlight Reel, Sea-to-Sky Workspace, en Corel Creative Collection. PaintShop Pro is bedoeld voor alle vaardigheidsniveaus en ontworpen met meerdere werkruimten, waardoor het allemaal sneller gaat, van één-kliks reparaties tot intelligente fotobewerking. Met eenvoudige navigatie, slimme functies en tal van artistieke effecten, geniet u van een positieve bewerkingservaring van begin tot eind, en produceert u resultaten die net zo uniek zijn als uw afbeeldingen.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!


De uitgebreide functies van Corel PaintShop Pro 2022 Ultimate

Corel PaintShop Pro Ultimate is nu uitgerust met meer dan 50 verbeterde functies, het heeft krachtige tools voor het corrigeren en aanpassen van uw composities en foto's en daarnaast handige gereedschappen om uw foto's te herstellen en te retourcheren. Maak uw foto's net zo professioneel als een fotograaf of een grafisch ontwerper met de teken- en schildersgereedschappen, de tools om lagen en maskers en de gereedschappen om tekst toe te voegen.

Vergroot daarnaast beetje bij beetje uw vaardigheden in Corel PaintShop Pro Ultimate door het tabblad Welkom te openen en alles over het programma te leren met de gemakkelijke studielessen, sneltoetsen en galerijen van andere gebruikers. Dit tabblad wordt continu bijgewerkt en zo staat er altijd nieuwe content op die het u gemakkelijker maakt het programma te leren kennen. Naast deze lessen kunt u met Corel PaintShop Pro Ultimate een virtuele rondleiding door het programma nemen en zo alle aspecten van het programma onder de knie krijgen.

Ook heeft u in het Corel PaintShop Pro 2022 Ultimate de beschikking over een extra bonuspakket speciaal gemaakt voor de Ultimate editie van Corel PaintShop. Dit bonuspakket bevat onder andere de volgende extra modules; PhotoMirage Express, Painter Essentials 6*, Perfectly Clear 3.5 SE en Corel AfterShot 3**.

** Deze versie is alleen verkrijgbaar in Ultimate (64-bits).

De krachtige functies van Corel PaintShop Pro 2023 Ultimate in detail uitgelegd

 • MultiCam Capture 2.0 Lite: Maak video-opnamen met MultiCam Capture 2.0 Lite om uw kijkers te boeien en uw publiek te vergroten. Maak eenvoudig how-to video's, online uitdagingen, productdemo's, neem gaming video's op, en nog veel meer, met één gebruiksvriendelijke video-opnamesoftware.
 • Gratis fonts: Profiteer van de 50 nieuwe moderne lettertypen die beschikbaar zijn in PaintShop Pro 2023 Ultimate! Geniet van prachtige typografie en experimenteer met lettertypestijlen en -kleuren om uw ontwerpen nog indrukwekkender en unieker te maken.
 • Painter Essentials 8: Geniet van leuke en ongecompliceerde schildersoftware voor beginners die u zal inspireren om te experimenteren en verliefd te worden op digitaal schilderen. Schets, teken en schilder op een leeg doek met realistische penselen of knutsel in exclusieve op afbeeldingen gebaseerde AI- en kloonkunst. Geniet van een nieuw toegevoegd extra penseelpakket.
 • PhotoMirage Express: Met PhotoMirage Express tovert u elke foto in een handomdraai om tot een betoverende animatie. Het tot leven brengen van uw foto's is belachelijk eenvoudig en verslavend leuk. Het delen van uw meesterwerken op sociale media is een fluitje van een cent. Met PhotoMirage Express maak je adembenemende fotoanimaties die fascineren, boeien en bekoren.
 • Highlight Reel: Het maken van snelle video's met de hoogtepunten van uw laatste avontuur is nu een stuk eenvoudiger met de nieuwe slimme diashow- en filmcreator Highlight Reel. Importeer gewoon je digitale media en Highlight Reel analyseert en extraheert op intelligente wijze de beste foto's en video's en voegt ze samen op de maat van de muziek. Films maken om uw dagelijkse momenten te delen is nu nog eenvoudiger geworden.
 • Sea-to-Sky Workspace: Laat uw avontuur beginnen als u uw foto's verbetert die zijn genomen van de diepten van de zee tot de hoogste wolken in de lucht. Breng naadloze correcties en creatieve verbeteringen aan met een aangepaste set gereedschappen en beleef uw meest gedenkwaardige momenten opnieuw met volle teugen
 • Corel Creative Collection: Breid uw creatieve mogelijkheden uit met tientallen penselen, texturen en meer dan 100 royalty-vrije achtergronden. Verfraai uw fotoprojecten met speelse, romantische of abstracte ontwerpen, samen met een scala aan levendige penseelstreken.


Creatief ontwerpen van collages tot afbeeldingen

 • De beste gereedschappen om te tekenen of te schilderen: Breng uw digitale ontwerpen tot leven met de vele gereedschappen die het PaintShop Pro 2022 programma te bieden heeft. Gebruik de grote collectie ingebouwde penselen of importeer deze uit Adobe Photoshop. Daarnaast kunt u gebruik maken van nieuwe kleurenpaletten, patronen en nog veel meer functies om uw ontwerp nog meer naar voren te laten komen.
 • Verschillende maskers en diverse lagen: Gebruik nu meerdere foto’s en met de handige functies voor maskers en lagen kunt u deze moeiteloos samenstellen en bepaalde delen in elkaar over te laten lopen of vervagen.
 • Gereedschappen om tekst toe te voegen: Soms kan een tekst bij een afbeelding zoveel indruk maken. Met de beste gereedschappen om tekst toe te voegen, zoals het aanpassen van stijlen, lettertypes en bijvoorbeeld de uitlijning maakt u de mooiste plaatjes.
 • Verlopen: Door verlopen op een afbeelding te gebruiken kunt u kleuren slepen en neerzetten om zo vervolgens de mooiste kleurovergangen te maken.

Met een leerzame handleiding die u langzaam begeleidt in het leren kennen van het programma

 • Elke dag een beetje meer leren: Bij het tabblad Welkom kunt u verschillende studielessen volgen om het programma steeds beter te leren kennen. Dit wordt ook voortdurend bijgewerkt zodat u steeds nieuwe content heeft om te leren.
 • Virtuele rondleiding door het programma: Leer het programma nu nog beter kennen en volg een van de virtuele rondleidingen die Corel PaintShop Pro voor u gemaakt heeft.
 • Beginner of gevorderd? Ook u kunt elke dag weer iets leren: Of u nu net met het programma begint of u bent een gevorderde gebruiker, ook voor u is er elke dag weer iets nieuws te leren. Met de handige pagina Leren wordt u ondersteund met hulp en tips om nog beter met het programma om te gaan.

Uw herinneringen en creaties delen

 • Zoeken naar mensen, locaties en integreer met uw sociale media-account: Nog makkelijker uw foto’s beheren door de herkenningstechnologie van Corel PaintShop Pro. Vind personen sneller en koppel uw foto’s aan locaties om zo uw foto’s makkelijker te labelen. Integreer daarnaast uw foto’s met uw sociale media-accounts en deel deze gemakkelijk online via bijvoorbeeld Facebook.

Wat is er nieuw in PaintShop Pro 2023?

 • NIEUW! Met de nieuwe Focus Stacking kunt u meerdere foto's van dezelfde scène, die op verschillende scherpstelafstanden zijn genomen, samenvoegen om een scherpe scherptediepte te creëren in de uiteindelijke compositie.
 • VERBETERD! Frame Tool Maak frames op basis van symmetrische en vooraf ingestelde vormen of vectortekstobjecten, of converteer bestaande frames, allemaal met een verbeterd Frame Tool. Vul ze vervolgens met afbeeldingen voor surrealistische, avant-gardistische en andere creatieve resultaten.
 • NIEUW! AfterShot Lab Breid uw bewerkingsmogelijkheden van RAW-bestanden uit met de tools in AfterShot Lab, nu beschikbaar in PaintShop Pro.
 • NIEUW! Realtime voorbeeld van de overvloeimodus Met het nieuwe realtime voorbeeld van de overvloeimodus kunt u snel het resultaat van de laagovervloeiing controleren door met de muis over de opties in de keuzelijst in het Lagenpalet te gaan.
 • NIEUW! Gebruik de bounding box om in een handomdraai twee objecten met een hoge mate van precisie aan elkaar te klikken en extra stappen in het bewerkingsproces te vermijden.
 • VERBETERD! Bruikbaarheid en prestaties Geniet van de verbeteringen over de hele linie!
Bekijk volledige beschrijving
45
€ 54, 95
Adviesprijs: € 99.99
Samengevat
 • Eenmalige aanschaf
 • Eenvoudig in gebruik
 • Het beste alternatief voor Adobe Photoshop
 • Uitgerust met nieuwe functies, een verbeterde kwaliteit en zonder computervertragingen
 • Geschikt voor 1 Windows PC
Licentie2GO relaxt software kopen
Corel kopen bij Licentie2GO
 • Gegarandeerd legitieme software - Licentie2GO is Corel Partner
 • Helpdesk: 7 dagen per week beschikbaar
 • Herinstalleren / Overzetten naar andere PC altijd mogelijk
 • Uitgebreide ondersteuning via op maat gemaakte handleiding