Licentie2GO Ultimate Security Service | 1 Gebruiker | 1 jaar | 2023 | Incl. 1000 GB Back-up, VPN & Security

Merk: Licentie2GO
Levertijd Maak direct een afspraak!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 
 

Licentie2GO Ultimate Security Service - Het beste security pakket

De beste digitale beveiliging, wij hebben hem alvast voor je geselecteerd. Dubbel uitgevoerd met back-up en recovery ingebouwd zodat je altijd verder kunt in geval van nood. Daarbij geniet je van de ondersteuning van de software specialisten van Licentie2GO; wij installeren, we configureren EN we begeleiden je tijdens het abonnement met alles rondom jouw digitale beveiliging. Kortom; ALLE software die je nodig hebt; Maximale beveiliging. Alles zodat jij weer online kunt genieten zonder zorgen.

Licentie2GO levert de absolute top van de top. Wij hebben de beste beveiliging voor jou geselecteerd.

Met de Licentie2GO Security Service zorgen we ervoor dat je gewoonweg de beste beveiliging geïnstalleerd krijgt op jouw apparaten. De kracht zit niet alleen in de software zelf. De beste beveiliging ontstaat door de juiste installatie en configuratie van de software. Juist door onze kennis te combineren met de beste software van dit moment weten we zeker dat de beveiliging optimaal is. We installeren niet een simpel antivirus-productje. Nee, je krijgt van ons de beste security, een top-level back-up & recovery systeem en een VPN. Alles volgens de allerhoogste beveiligingsstandaarden zoals op dit moment noodzakelijk is.

Niet voor niets zijn wij de nummer 1 software specialist. Wij doen de installatie; wij zorgen voor jouw beveiliging. Alles voor jouw digitale beveiliging.

De online wereld verandert sneller dan ooit. Elke dag ontstaan nieuwe digitale dreigingen waarbij nog niet eens 10% in het nieuws komt. Zonder dat jij ervan weet heb je er wel mee te maken. De enige manier om je ECHT maximaal te beveiligen is door het inschakelen van een specialist. En dat is mooi, want Licentie2GO is de nummer 1 software specialist. Met onze security service zorgen wij ervoor dat jij je online gemoedsrust terugkrijgt!

In 3 stappen naar maximale digitale veiligheid:

Alle moeilijke keuzes hebben we al voor je gemaakt; Je hoeft dus niet te kiezen uit alle beveiligingsproducten en krijgt van ons gewoon het beste van het beste.

 1. Plaats de Licentie2GO Ultimate Security Service in de winkelwagen en abonneer je voor minimaal 1 jaar.
 2. Plan een afspraak met onze software specialisten voor de installatie en configuratie.
 3. Geniet van maximale beveiliging!

Nadat onze specialisten klaar zijn ontvang je een installatierapport. Hierin staat wat we hebben geïnstalleerd, je ontvangt een korte uitleg en de adviezen om problemen of incidenten te escaleren naar onze klantenservice: We staan namelijk 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen met problemen of incidenten.

De Licentie2GO Security Service is geschikt voor 1 gebruiker. Dat betekent; we beveiligen 1 computer of laptop die gebruik maakt van Windows of Mac OS. Daarbij ondersteunen we op basis van selfservice (installeren m.b.v. onze stap voor stap instructie) een extra smartphone (Android of iOS) en 1 tablet.

De échte totaaloplossing met maximale beveiliging is nergens te koop. Tot vandaag! Want dit is hoe wij werken en wat we je aanbieden:

 1. Double back-up met ingebouwde recovery: want vroeg of laat gaat het tóch fout. Geregeld. Wij helpen je direct weer op weg als er een beveiligingsprobleem is.
 2. Security voor je apparaat: We gebruiken Norton’s state-of-the art security voor het beveiligen van jouw apparaten. Hiermee houden we alle dreigingen buiten de deur. Geregeld.
 3. Je verbinding veilig & maximale privacy: We gebruiken NordVPN om jouw verbinding te beveiligen. Daarnaast voegen met VPN een extra privacy-laag toe om je nóg beter te beveiligen. Geregeld.

En dan het belangrijkste onderdeel: Installatie en configuratie door de specialist. Alleen met de juiste installatie en de juiste instellingen ben je maximaal beveiligd. Jij kiest wanneer jij wilt dat we gaan installeren. Op afspraak regelen wij alles van A tot Z.

Meer weten? Stuur ons gerust een bericht, dan weet je gelijk hoe snel we je helpen nadat je een abonnement hebt afgesloten op onze security service. Liever direct een van onze specialisten spreken? Neem gerust contact met ons op via mail, chat of via onze contactpagina. We zijn 7 dagen per week bereikbaar en reageren razendsnel.

Licentie2GO Ultimate Security Service wordt mede mogelijk gemaakt door 4 van de meest gerenommeerde securitybedrijven ter wereld:

De beste beveiliging: Wij hebben hem. Wij weten precies wat jij nodig hebt.
Meer dan 500.000 tevreden klanten gingen je voor.

Licentie2GO weet als geen ander hoe de beste beveiliging ontstaat. Helaas is deze niet te koop in 1 simpel pakketje om zelf even te installeren. Daarbij geldt; al is de software nog zo goed, het ontbreken van de juiste kennis en kunde bij de installatie kan een hoop beveiliging weer ongedaan maken.

In 3 stappen naar weer zonder stress online:

1. Vroeg of laat gaat het mis. Wacht er niet op, maar bereid je voor. Daarom maken wij de sterkste, best beveiligde back-ups. Gaat er iets mis, dan werk jij gewoon door.

2. De beste Antivirus zorgt ervoor dat malware, virussen, ransomware en alle andere dreigingen op voorhand geen kans maken. Antivirus en back-up, ze versterken de beveiliging OP je apparaat.

3. De verbinding van- en naar- je apparaat beveiligen we met 's werelds beste VPN. Je kiest zelf hoe en waar je anoniem, en ontraceerbaar het Internet op gaat. Door niet alleen je apparaat te beveiligen, maar ook de verbinding houd je nog meer dreigingen buiten de deur.


Uiteraard gaat het niet alleen om de beste applicaties. Je moet er ook mee werken, je moet erop vertrouwen. En belangrijker nog, het pakket installeren en configureren. Onze specialist doet dit voor je, geheel op maat, aangepast aan jouw situatie.

Bescherm alles waar je zuinig op bent

Doe jij zelf de APK keuring van je auto? Heb je wel eens een open hart operatie uitgevoerd? Wij niet. Dit laten we graag over aan de specialisten. Zo is het ook met jouw data. Mogen wij - de nummer 1 Software Specialist - goed voor jouw data zorgen? We weten als geen ander hoe dit moet en doen dit dan ook al voor > 500.000 klanten.

Na aankoop van de Licentie2GO Ultimate Security service nodigen we je uit om een afspraak in te plannen. Jij kiest wanneer je wilt dat we bellen. We zetten een beveiligde verbinding op met je computer en tijdens de sessie kun je met ons meekijken. Samen inventariseren we welke data en programma's er op je computer staan. We maken een back-up van alle data. We installeren en configureren de beveiliging en we laten je zien hoe je de verbinding kunt beveiligen.

Onze service is geldig voor 1 computer. Op de computer installeren onze specialisten alle software. Voor je smartphone en tablet ontvang je van ons stap voor stap instructies om ook daar de software te installeren.

Waarom is Licentie2GO Ultimate Security beter dan een "gewone" antivirus?

Een gewone antivirus beschermt tegen virussen, malware en andere digitale dreigingen. Soms is een VPN inbegrepen, maar Ultimate Security is meer dan dat. De kracht van de beveiliging op je apparaat is de intelligentie achter de instellingen. Is de installatie goed uitgevoerd en staan alle instellingen correct? Dát is waar je de beveiliging mee naar een hoger niveau brengt en dát is wat Ultimate Security doet.

Bekijk volledige beschrijving
50
€ 99, 99
Adviesprijs: € 199.00
Samengevat
 • De ultieme security-service
 • Licentieduur: 1 jaar
 • 1 Gebruiker (1 PC, 1 Tablet, 1 Smartphone)
 • Geschikt voor: Windows, Mac, Android, iOS
 • Incl. installatie en configuratie. Op maat voor jouw situatie.
Licentie2GO relaxt software kopen
Licentie2GO kopen bij Licentie2GO
 • De nummer 1 software specialist
 • 100% legitieme software
 • Installatie-garantie op alle software
 • Met >15.000 Reviews verkozen tot de allerbeste