McAfee Total Protection 2023 | 3 Apparaten | 1 jaar | Windows - Mac - Android - iOS

Merk: McAfee
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 
 

McAfee Total Protection 2023: Beveiliging voor al je apparaten!

McAfee Total Protection is 1 van de topproducten van McAfee voor thuisgebruik. Hiermee verzeker je jezelf van de superstrenge beveiliging voor al je apparaten zoals alleen McAfee die te bieden heeft. Het unieke van Total Protection is de Wachtwoordbeheerder: Herkent je gezicht of vingerafdruk, beveiligt je wachtwoorden en meldt je onmiddellijk aan bij je websites en apps op al je computers. McAfee Total Protection 2023 beschermt 3 apparaten en heeft een looptijd van 1 jaar.

Total Protection van McAfee is geschikt voor alle apparaten ( Windows, Mac, Android, and iOS). Installeer deze licentie daarom naast op je computer(s) ook op smartphones en tablets!

Licentie2GO is trots partner van McAfee

Al jaren werken we prettig samen met McAfee. Dat heeft geresulteerd in een partnerschap waar we trots op zijn. Zo'n partnerschap heeft veel voordelen, niet alleen voor ons maar vooral voor jou als klant. Lagere prijzen, mooie aanbiedingen en perfecte service die je helpt bij het installeren en activeren. Licentie2 GO is partner met de bekendste grote merken. We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet: Onze partnerships.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die je stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer je er alsnog niet uitkomt!

De perfecte bescherming voor al je apparaten.

Windows computers worden beveiligd tegen virussen, malware en andere ongewenste programma's. Op je smartphone of tablet biedt McAfee gegevensbeveiliging en antidiefstal-functies, ook jouw WiFi-verbinding wordt extra beveiligd. Identiteitsbeheer slaat jouw informatie beveiligd op zodat u zich snel kunt aanmelden bij websites. Daarnaast biedt McAfee Total Protection versleuteling van bestanden op je Windows-computer.

McAfee logo

De unieke functies van McAfee Total Protection verder toegelicht;

 • Beveiligingsbeheer: Via uw McAfee-account kunt u de status van uw beveiligde apparaten bekijken en deze bij nood vinden of vergrendelen op afstand.
 • Bekroonde antivirus: Blokkeer virussen, malware, ransomware, spyware, ongewenste programma's en meer op uw pc.
 • McAfee WebAdvisor: Waarschuwt u voor riskante websites en voorkomt gevaarlijke downloads en phishingaanvallen.
 • True Key by Intel Security: Herkent uw gezicht of vingerafdruk, beveiligt uw wachtwoorden en meldt u onmiddellijk aan bij uw websites en apps op al uw apparaten. 5 gebruikersaccounts.

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of klein lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO klanten: Online privacy en security scanner!


Het meest complete pakket dat al jouw apparaten beveiligd!

Beschermt al jouw apparaten voor jou, je familie en je vrienden. Al jouw apparaten beheer je eenvoudig en simpel vanuit de McAfee console. Total Protection is de beste beveiligingsoplossing voor jouw gewone pc, tablet en mobiele apparaten.

De persoonlijke firewall zorgt voor een aangepaste bescherming die aansluit op jouw behoeftes. Het houdt je netwerk in de gaten en bekijkt de informatie die wordt uitgewisseld binnen je netwerk. Wanneer de firewall verdacht gedrag detecteert, dan blokkeert het deze automatisch. Op die manier zijn je programma's veilig en kunnen kwaadwillenden niet jouw belangrijke data stelen.

Zoek veilig met SiteAdvisor en voorkom dat u toegang krijgt tot gevaarlijke websites of dat u geïnfecteerde bestanden gaat downloaden. Met de veilige zoekbalkextensie voorkomt u dat ongepaste websites in de zoekresultaten verschijnen. De SiteAdvisor geeft u visuele signalen die aangeven hoe veilig de resultaten van de zoekmachine zijn.

Ook helpt McAfee u verder me de bescherming van Social Media. U krijg een kleurgecodeerde waardering voor links die op sociale netwerksites zoals Facebook geplaatst worden.

Houdt jouw mobiele apparaten veilig.

Bescherm jouw mobiele telefoon door de uitgebreide functionaliteiten die de app te bieden heeft. Zo kunt u persoonlijke informatie van een verloren mobiele telefoon op afstand opslaan, herstellen of wissen. Je krijgt een locatie-update van jouw kwijtgeraakte telefoon als de batterij ervan bijna leeg is. Een handige functie is dat je jouw verloren telefoon terug kunt vinden en deze vanaf afstand kunt vergrendelen met jouw gecentraliseerde McAfee-account. De app stelt je ook in staat om jouw gestolen telefoon de locatie en een foto van de dief naar je account sturen.

Inhoudelijk beschermt McAfee Mobile Security u tegen kwaadaardige apps. Op die manier voorkom je dat er ongewild kwaadaardige apps op jouw mobiele telefoon geïnstalleerd worden. Door de hoge graad van privacybescherming, bepaal je zelf welke apps toegang krijgen tot of wijzigingen kan doorvoeren in persoonlijke data en functies van het apparaat. Je kunt jouw apps verder beschermen met pincodes om te voorkomen dat andere gebruikers van jouw apparaat er toegang tot krijgen. De app geeft ook ondersteuning om jouw geheugen op te schone. Het sluit ongewenste programma's op de achtergrond, om geheugen vrij te maken, sneller te werken en energie te besparen.

Met de Wachtwoordmanager kun je aanmelden zonder wachtwoord. U logt eenvoudig en snel in met gezichtsherkenning of jouw vingerafdruk. Door slimme technieken onthoudt de wachtwoordbeheerder al jouw wachtwoorden en voert deze jouw inloggegevens al voor je in wanneer je de betreffende website bezoekt. Alle wachtwoorden worden lokaal op jouw apparaat bewaard en synchroniseren automatisch met jouw profiel. Hierdoor synchroniseert de wachtwoordbeheerder automatisch wachtwoorden op verschillende apparaten die jouw account gebruiken.

Bekijk volledige beschrijving
December actie:
71
€ 19, 95
Adviesprijs: € 69.95
Samengevat
 • Abonnement: 1 Jaar
 • Geschikt voor 3 Apparaten
 • Taalkeuze: NL, EN, FR, DE
 • Geschikt voor: Windows, Mac, Android, iOS
Licentie2GO relaxt software kopen
McAfee kopen bij Licentie2GO
 • Meerdere keren verkozen tot best geteste beveiligingssoftware
 • Bekroond antivirus pakket
 • Instructies om te verlengen zonder verlies van resterende dagen
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van je software
 • Meertalige klantenservice via Licentie2GO