McAfee Voordeelbundels met Acronis back-up

McAfee Total Protection voordeelbundels met Acronis Cyber Protect


McAfee Total Protection staat al jaren aan de top van beveiligingsprogramma's. Met McAfee Total Protection beveilig je niet alleen je computer maar ook je smartphone, laptop en tablet. McAfee Total Protection biedt optimale beveiliging tegen virussen, malware, ransomware en andere digitale dreigingen. Iedere dag komen er nieuwe bedreigingen bij en McAfee beschermt je apparaten door regelmatig de software een upgrade te geven waardoor het altijd bestand is tegen de nieuwste aanvallen. Via je McAfee account hou je eenvoudig de status van je beveiliging in de gaten. De McAfee WebAdvisor waarschuwt je als je gevaarlijke websites dreigt te bezoeken en de wachtwoordbeheerder slaat al je wachtwoorden op in een digitale kluis waardoor je overal unieke wachtwoorden voor kunt gebruiken. Het gebruik van unieke wachtwoorden is erg belangrijk! We leggen op deze pagina uit hoe je op de juiste manier wachtwoorden gebruikt: Wachtwoorden, hoe gebruik je ze goed?

Wij bieden 2 voordelige bundels aan met McAfee Total Protection. 1 bundel met VPN (voor 10 apparaten) en 1 bundel zonder VPN (voor 3 apparaten). Er zijn verschillende redenen waarom VPN voor jou écht belangrijk, maar ook erg leuk en handig is. We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet: 6 redenen om een VPN te gebruiken.

Maar met alleen een beveiligingsprogramma ben je er niet!

Natuurlijk moet je je apparaten goed beveiligen maar daarmee ben je nog niet beschermd tegen diefstal, schade of gewoon domme pech als het een keer helemaal misgaat. Zoek je de allerbeste bescherming, zorg dan voor een regelmatige back-up van je hele systeem of die bestanden en mappen die bestanden bevatten die je nooit kwijt wil raken. Acronis Cyber Protect Home Office is het allerbeste back-up-programma die er te krijgen is. En dat komt vooral omdat het programma ontzettend eenvoudig werkt. Nergens wordt het echt ingewikkeld. En omdat er ook cloudopslag bij zit ben je altijd verzekerd van een betrouwbare back-up, zelfs als je lokale back-up niet bereikbaar is.

Hier onder vergelijken we de 2 bundels met elkaar zodat je kunt zien welk pakket het beste geschikt is voor jouw situatie.McAfee Total Protection 3 en Acronis Cyber Protect Advanced
McAfee Total Protection 3 Apparaten | Met Acronis Back-up
McAfee Total Protection 10 Apparaten, incl. VPN  en met Acronis Back-up
McAfee Total Protection 10 Apparaten | incl. VPN | Met Acronis Back-up

Aantal installaties op pc McAfee TP:

3

3

Aantal installaties  Acronis CPHO

33

Aantal installaties op  smartphone McAfee

7


Online Back-up:
Maak een veilige backup van je -PC naar de Acronis cloud.

250 GB cloud opslagruimte500 GB cloud opslagruimte

Virussen:
Beveiliging tegen virussenen, spyware, malware en andere dreigingen.


Internetbankieren:
Bescherming bij Internetbankieren.Total Protection WebAdvisor:
Waarschuwt je bij risicovolle websites en helpt gevaarlijke downloads en phishingaanvallen te voorkomen.

Multi-Device:
Geschikt voor PC, Mac, smartphones en tablets.Wachtwoordbeheer:
Overal een uniek wachtwoord gebruiken. Sla je wachtwoorden veilig op in de McAfee wachtwoordkluis.Smartphone back-up:
Onbeperkt aantal smartphones back-uppen naar je pc.Safe Family:
Bescherm je kinderen voor schadelijke inhoud online.


 

VPN Inbegrepen:
Bescherm je privacy, ga anoniem online met een VPN voor totaal 5 verbindingen.