Norton 360 Deluxe met Norton Utilities Ultimate | 5 apparaten | 1 jaar

Merk: Norton
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 
 

De beste beveiliging en het beste onderhoud!

Norton 360 Deluxe met Norton Utilities Ultimate biedt de beste beveiliging voor computers, laptops, smartphones en tablets. Deze Deluxe 360-uitvoering is een totaalpakket met daarin 5 noodzakelijke beveiligingscomponenten aangevuld met Norton Utilities Ultimate. De beveiliging bestaat uit; Antivirus voor een veilig apparaat, VPN voor een veilige verbinding, een password manager voor het vergroten van je online privacy, SafeCam voor je PC camera en natuurlijk een Cloud Backup voor het extra beveiligen van jouw kwetsbare bestanden en Dark Web monitoring.

Norton 360 Deluxe met Norton Utilities Ultimate kun je op 5 apparaten gebruiken voor de duur van 1 jaar. Norton Utilities Ultimate is geschikt voor systemen met Windows 7 tot en met Windows 11. Norton 360 Deluxe is geschikt voor al je apparaten: Windows, Mac, Android, iPhones en tablets.

Alleen bij Licentie2GO: nu inclusief Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimate optimaliseert de rekenkracht, het geheugen en de harde schijf zodat je computer sneller wordt en weer beter (dus leuker) om mee te werken. Ook worden overbodige bestanden opgeruimd zodat er hoognodige schijfruimte vrijkomt én je privacy wordt beschermd. En dat op een heel gebruiksvriendelijke manier: met 1 druk op de knop of automatisch!

Zoek je naar uitstekende bescherming tegen online bedreigingen en wil je graag je privacy beschermen, dan is Norton 360 Deluxe de beste keuze. Gecombineerd met Norton Utilities Ultimate beschik je over krachtige software om je computer in perfecte conditie te houden. Met een VPN verbinding ga je veiliger en anoniem het internet op. En met geautomatiseerd onderhoud voer je onderhoudstaken uit wanneer je computer inactief is. Met een 50 GB Cloud Backup heb je een totaalpakket waarmee je onbezorgd online kunt gaan met al je apparaten.

Norton 360 Deluxe met Norton Utilities Ultimate| Windows, Mac, Android en iOS

Norton 360 Deluxe met Norton Utilities Ultimate geeft je uitgebreid bescherming online en de tools om je apparaten in gezonde conditie te houden en te blijven gebruiken. Met onze uitgebreide handleiding kunnen we je stap voor stap helpen.

Norton Security Deluxe

Automatische verlenging; Altijd verzekerd van de beste bescherming.

Dit pakket van Norton Symantec biedt 1 jaar beveiliging voor 5 apparaten en is geschikt voor Windows, Mac, Android en iOS.

Norton 360 Deluxe met Norton Utilities Ultimate wordt jaarlijks automatisch verlengd. De getoonde prijs geldt voor het eerste jaar. Volgend jaar betaal je de normale prijs. Doordat Norton automatisch verlengen inschakelt, ben je altijd verzekerd van de beste bescherming en hoef je je geen zorgen te maken over je veiligheid. Gegarandeerd en altijd de beschikking over de nieuwste uitvoering van Norton! Tijdens het activeren zal Norton je verplichten om betaalgegevens in te voeren. Dit kan een bankrekeningnummer, een creditcard of PayPal account zijn.

Het tweede jaar verlengen via Licentie2GO?

Is automatisch verlengen niet wenselijk of wil je volgend jaar voordeliger via Licentie2GO verlengen? Geen probleem! Direct nadat je geactiveerd heeft, kun je automatisch verlengen uitschakelen en je betaalgegevens bij Norton weer verwijderen. Licentie2GO helpt jou stap voor stap hiermee. Volgend jaar wanneer je licentie dreigt te verlopen, stuurt Licentie2GO jou een persoonlijk verlengingsaanbod toe, waardoor je altijd de voordeligste prijs betaald.

Nieuwe en verbeterde functies bij Norton 360 Deluxe
Apparaatbeveiliging:

Om je pc's, Macs, Android- en iOS-apparaten optimaal te beschermen, bevatten Norton 360 beveiligingsfuncties zoals Password Manager om je online wachtwoorden veilig te beheren, Cloud Backup om belangrijke bestanden en documenten op te slaan en te beschermen als een preventieve maatregel voor gegevensverlies en Ouderlijk toezicht om je kinderen te helpen veilig het internet te verkennen.

Bescherming tegen identiteitsfraude:

Identiteitsbedreigingen gaan verder dan je computer of mobiele apparaat. Identiteitsdieven kunnen je persoonlijke gegevens stelen uit je mailbox, een medisch kantoor of het kopen op het darkweb. Norton 360 met LifeLock helpt je te beschermen tegen bedreigingen voor je identiteit, zowel online als offline.

Online Privacy:

Bezorgd over je online privacy? Norton 360 heeft Secure VPN toegevoegd, een virtual private netwerk om je online activiteiten te coderen, wat vooral belangrijk is op openbare wifi-hotspots. Norton heeft ook PC SafeCam toegevoegd om de webcam van je computer te beschermen tegen toegang op afstand.

Onze top 3 van nieuwe functies:
 1. Intrusion Prevention:
  Analyseert informatie afkomstig van een netwerk en blokkeert potentiële bedreigingen voordat ze je computer raken.
 2. Antivirus met Advanced Machine Learning:
  Scant en verwijdert malware bestanden die een apparaat binnenkomen, met behulp van machine learning en emulatie.
 3. Reputatiebeveiliging (Insight):
  Gebruikt de reputatiegegevens die zijn verzameld in het Global Intelligence Network van Symantec om vrijwel elk softwaretoepassingsbestand op de planeet (pc) te classificeren.
Verschillende functies verder uitgelegd:
 • Gedragsbescherming (SONAR):
  Controleert toepassingen op verdacht gedrag en vindt automatisch bedreigingen.
 • Proactive Exploit Protection:
  Helpt beschermen tegen aanvallen die gebruikmaken van kwetsbaarheden in applicaties of het besturingssysteem.
 • Power Eraser:
  Helpt bij het detecteren en verwijderen van toepassingen en malware met een hoog risico die zich mogelijk op je computer bevinden.

Norton Utilities Ultimate| Windows

Norton Utilities Ultimate maakt je computer sneller. Want Norton Utilities Ultimate...

Optimaliseert je computer. Automatisch worden de rekenkracht, het geheugen en de harde schijf geoptimaliseerd. Programma's en spelletjes die veel rekenkracht van je computer vragen zullen hierdoor vlotter blijven draaien.
Ruimt op. Overbodige bestanden worden opgeruimd waardoor er meer ruimte vrijkomt en de computer sneller wordt.
Opstartmanager. Ongewenste programma's die opstarten als je de computer aan zet worden opgespoord en kunnen verwijderd worden waardoor je computer sneller opstart.
Beveiliging. Persoonlijke documenten worden op een veilige manier voorgoed te verwijderd en voorkomt dat anderen er toegang toe krijgen.
Geautomatiseerd onderhoud. Als je de pc niet gebruikt gaat Norton Utilities aan de slag en zorgt ervoor dat je computer geoptimaliseerd is als je weer verder gaat.

Bekijk volledige beschrijving
Februari actie:
67
€ 39, 95
Adviesprijs: € 119.79
Samengevat
 • 5 installaties
 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor: Windows, Mac, Android, iOS
 • Beschikbare talen: Nederlands, alle talen
 • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
 • Inclusief Norton Utilities Ultimate (alleen voor Windows)
Licentie2GO relaxt software kopen
Norton kopen bij Licentie2GO
 • Alles in 1 pakket: altijd de beste beveiliging
 • Incl. Norton Virus Protection PromiseKomt er toch een virus op uw computer en kan Norton dit niet verwijderen? Dan ontvangt u het aankoopbedrag terug!
 • Gegarandeerd legitieme software
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van je software