Norton 360 Standaard | 1 Apparaat | 1 Jaar | 2023 | Windows | Mac | Android | iOS | 10 Gb Cloud Opslag

Merk: Norton
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 
 

Norton 360 Standaard 2023, 1 Apparaat met 10 Gb Cloud Opslag

Norton 360 Standaard 2023 beschermt jouw pc of Mac, laptop, smartphone en tablet tegen virussen, spyware, malware, phishing, hackers en andere bedreigingen. Je installeert de software op maximaal 1 apparaat. Norton 360 biedt beveiliging inclusief 10Gb Cloudopslag, een wachtwoordmanager en een VPN. Heb je niet zo'n behoefte aan al die extra's, dan is Norton Security Deluxe een goedkopere oplossing. Dezelfde beveiliging, maar goedkoper doordat de extra tools niet zijn inbegrepen.

Eenvoudige beveiliging!

Norton 360 Standaard 2023 is de nieuwste bescherming van Norton voor 1PC. Deze software is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Door deze verbeterde versie kun je nu met een paar klikken gemakkelijk jouw Norton installeren, bijwerken, verlengen en herstellen. De software beschermt je terwijl je online surft, winkelt en bankiert; stopt de gevaren van nu en de toekomst. Met LiveUpdate ben je verzekerd van updates die gedurende het abonnement dagelijks naar jouw apparaat verstuurd worden.

Trots partner en Platinum Reseller van Norton!

Licentie2GO werkt nauw samen met Norton. We zijn Platinum Reseller; de hoogste partnerstatus van Norton! Norton 360 koop je veilig en vertrouwd bij Licentie2GO. Licentie2GO levert alle Norton pakketten als eerste installatie of verleng jouw Norton 360 van vorig jaar. Al meerdere jaren is Norton 360 als beste getest; hiermee is dit product niet alleen een veilige keuze, maar ook nog eens de beste!

norton platinum reseller

Het eerste jaar extra scherp geprijsd!

De getoonde prijs is de aanbiedingsprijs voor het eerste jaar. Exclusief verkrijgbaar via Licentie2GO. Norton 360 biedt doorlopende beveiliging met een automatische verlenging. Er is een instructie beschikbaar om de automatische verlenging uit te schakelen. Bekijk en lees de volledig beschrijving voor meer informatie.

Norton 360 Standaard | Windows, Mac, Android en iOS

Norton 360 Standaard is de opvolger van Norton Internet Security en van Norton Security Standaard. Belangrijk om te weten is dat deze software opnieuw geïnstalleerd moet worden om de verlenging naar Norton 360 Standaard uit te voeren. Onze activatiehandleiding zal je hiermee stap voor stap helpen. Gebruik je nog het oude Internet Security of Security Standaard? Dan adviseren we om zo snel mogelijk de overstap naar Norton 360 te maken.

Norton Security Deluxe

Automatische verlenging; Altijd verzekerd van de beste bescherming.

Dit pakket van Norton Symantec biedt 1 jaar beveiliging en is geschikt voor Windows, Mac, Android en iOS.

Norton 360 wordt jaarlijks automatisch verlengd. De getoonde prijs geldt voor het eerste jaar. Volgend jaar betaal je de normale prijs. Doordat Norton automatisch verlengen inschakelt, ben je altijd verzekerd van de beste bescherming en hoef je je geen zorgen te maken over je veiligheid. Gegarandeerd en altijd de beschikking over de nieuwste uitvoering van Norton! Tijdens het activeren zal Norton je verplichten om betaalgegevens in te voeren. Dit kan een bankrekeningnummer, een creditcard of PayPal account zijn.

Het tweede jaar verlengen via Licentie2GO?

Is automatisch verlengen niet wenselijk of wil je volgend jaar voordeliger via Licentie2GO verlengen? Geen probleem! Direct nadat je geactiveerd heeft, kun je automatisch verlengen uitschakelen en je betaalgegevens bij Norton weer verwijderen. Licentie2GO helpt jou stap voor stap hiermee. Volgend jaar wanneer je licentie dreigt te verlopen, stuurt Licentie2GO je een persoonlijk verlengingsaanbod toe, waardoor je altijd de voordeligste prijs betaald.

Nieuwe en verbeterde functies bij Norton 360

Apparaatbeveiliging:
Om je pc's, Macs, Android- en iOS-apparaten optimaal te beschermen, bevatten Norton 360 beveiligingsfuncties zoals Password Manager om je online wachtwoorden veilig te beheren, Cloud Backup om belangrijke bestanden en documenten op te slaan en te beschermen als een preventieve maatregel voor gegevensverlies en Ouderlijk toezicht om je kinderen te helpen veilig het internet te verkennen.

Bescherming tegen identiteitsfraude:
Identiteitsbedreigingen gaan verder dan je computer of mobiele apparaat. Identiteitsdieven kunnen je persoonlijke gegevens stelen uit je mailbox, een medisch kantoor of het kopen op het darkweb. Norton 360 met LifeLock helpt je te beschermen tegen bedreigingen voor je identiteit, zowel online als offline.

Online Privacy:
Bezorgd over je online privacy? Norton 360 heeft Secure VPN toegevoegd, een virtual private netwerk om je online activiteiten te coderen, wat vooral belangrijk is op openbare wifi-hotspots. Norton heeft ook PC SafeCam toegevoegd om de webcam van je computer te beschermen tegen toegang op afstand.

Onze top 3 van nieuwe functies:

 1. Intrusion Prevention:
  Analyseert informatie afkomstig van een netwerk en blokkeert potentiële bedreigingen voordat ze je computer raken.
 2. Antivirus met Advanced Machine Learning:
  Scant en verwijdert malware bestanden die een apparaat binnenkomen, met behulp van machine learning en emulatie.
 3. Reputatiebeveiliging (Insight):
  Gebruikt de reputatiegegevens die zijn verzameld in het Global Intelligence Network van Symantec om vrijwel elk softwaretoepassingsbestand op de planeet (pc) te classificeren.

Verschillende functies voor verder uitgelegd:

 • Gedragsbescherming (SONAR):
  Controleert toepassingen op verdacht gedrag en vindt automatisch bedreigingen.
 • Proactive Exploit Protection:
  Helpt beschermen tegen aanvallen die gebruikmaken van kwetsbaarheden in applicaties of het besturingssysteem.
 • Power Eraser:
  Helpt bij het detecteren en verwijderen van toepassingen en malware met een hoog risico die zich mogelijk op je computer bevinden.
Bekijk volledige beschrijving
Februari actie:
67
€ 22, 95
Adviesprijs: € 69.99
Samengevat
 • 1 installatie
 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor: Windows, Mac, Android, iOS
 • Beschikbare talen: Nederlands, alle talen
 • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
 • Inclusief 10Gb Cloudopslag
 • Inclusief VPN module
Licentie2GO relaxt software kopen
Norton kopen bij Licentie2GO
 • Alles in 1 pakket: altijd de beste beveiliging
 • Incl. Norton Virus Protection PromiseKomt er toch een virus op uw computer en kan Norton dit niet verwijderen? Dan ontvangt u het aankoopbedrag terug!
 • Gegarandeerd legitieme software
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van je software