Norton 360 voor Gamers | 3 Apparaten | 1 Jaar | 2022 | Windows | Mac | Android | iOS | 50 GB Cloud Opslag

Merk: Norton
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Norton 360 voor gamers 2022, 3 apparaten

Norton 360 voor gamers 2022 biedt de beste prestaties voor… gamers! En dat leggen we graag aan je uit.

De Norton 360 gamer edition is speciaal ontwikkeld om iedere spelletjesfanaat de best mogelijke bescherming en ervaring te bieden door het systeem niet onnodig te belasten, geen hinderlijke meldingen te geven en ondertussen de gamer optimaal te beveiligen. Dit maakt Norton 360 voor gamers de krachtpatser die je als gamer hard nodig hebt om het maximale uit je game-ervaring te halen.

Want er zijn een paar dingen waar gamers een hekel aan hebben: systeemvertraging, uitgelekte of gehackte accounts en natuurlijk: spelonderbrekingen. Norton 360 voor gamers voorkomt deze ergernissen en biedt je naast een betere spel-ervaring ook nog eens de allerbeste beveiliging.

Hoe Norton dat doet? De Norton Game Optimizer optimaliseert het spel dat je speelt door zoveel mogelijk CPU-kernen aan het spel toe te wijzen. Geen stotterende beelden meer, maar een spel dat vloeiender speelt. De wachtwoordbeheerder houdt al je gamerswachtwoorden in een digitale kluis en biedt de mogelijkheid unieke wachtwoorden te gebruiken waarmee je je beveiliging verhoogt. De meldingsoptimalisatie laat je met rust als je aan het gamen bent zodat je veilig kunt genieten zonder irritante spel-onderbrekende meldingen.

Maar er is nóg meer; bijvoorbeeld Dark Web Monitoring, Online back-up, een VPN, SafeCam enzovoorts. Ben je niet zo van het gamen, koop dan de “normale” Norton 360. Wil je meer weten over deze speciale Norton Gaming editie, lees dan verder.

Het eerste jaar extra scherp geprijsd!

De getoonde prijs is de aanbiedingsprijs voor het eerste jaar. Exclusief verkrijgbaar via Licentie2GO. Norton 360 biedt doorlopende beveiliging met een automatische verlenging. Er is een instructie beschikbaar om de automatische verlenging uit te schakelen. Bekijk en lees de volledig beschrijving voor meer informatie.


Norton 360 voor gamers 2022 | Windows, Mac, Android en iOS.

Ontworpen door gamers om gamers te beschermen. Norton heeft samengewerkt met een team gamers om een versie van Norton 360 te ontwerpen die gamers hard nodig hebben: bescherming voor jouw pc en voor jouw persoonlijke en gaming-gegevens. Als gamer weet je dat je specifieke behoeften hebt die andere pc-gebruikers misschien niet hebben, zoals weten wanneer het gamen in gevaar kan komen en het minimaliseren van onderbrekingen tijdens het gamen. Norton zal met gamers blijven samenwerken zodat je de bescherming en functies krijgt die je het meest nodig hebt.

Moeite met installeren? Onze activatiehandleiding zal je hiermee stap voor stap helpen. Gebruik je nog het oude Internet Security of Security Deluxe? Dan adviseren we om zo snel mogelijk de overstap naar Norton 360 te maken.

Nu met Dark Web Monitoring

Norton heeft sinds kort Dark Web Monitoring toegevoegd aan de Norton 360 reeks. Dark Web Monitoring scant het dark web en privéforums voortdurend op persoonlijke informatie en stuurt je meldingen als er iets wordt gevonden wat schadelijk voor je is. Dit is extra belangrijk in deze tijd waarin veel datalekken plaatsvinden en je persoonsgegevens gestolen worden. Dark Web Monitoring is inbegrepen bij Norton 360 Deluxe bij aankoop via Licentie2GO. Meer weten? Bekijk dan onze speciale Norton's Dark Web Monitoring pagina.

Trots partner en Platinum Reseller van Norton!

Licentie2GO werkt nauw samen met Norton. We zijn Platinum Reseller; de hoogste partnerstatus van Norton! Norton 360 koop je veilig en vertrouwd bij Licentie2GO. Licentie2GO levert alle Norton pakketten als eerste installatie of verleng je Norton 360 van vorig jaar. Al meerdere jaren is Norton 360 als beste getest; hiermee is dit product niet alleen een veilige keuze, maar ook nog eens de beste!

Norton Security Deluxe

Automatische verlenging; Altijd verzekerd van de beste bescherming.

Dit pakket van Norton biedt 1 jaar beveiliging en is geschikt voor Windows, Mac, Android en iOS.

Norton 360 wordt jaarlijks automatisch verlengd. De getoonde prijs geldt voor het eerste jaar. Volgend jaar betaal je de normale prijs. Doordat Norton automatisch verlengen inschakelt, ben je altijd verzekerd van de beste bescherming en hoef je je geen zorgen te maken over jouw veiligheid. Gegarandeerd en altijd de beschikking over de nieuwste uitvoering van Norton! Tijdens het activeren zal Norton je verplichten om betaalgegevens in te voeren. Dit kan een bankrekeningnummer, een creditcard of PayPal account zijn.

Het tweede jaar verlengen via Licentie2GO?

Is automatisch verlengen niet wenselijk of wil je volgend jaar voordeliger via Licentie2GO verlengen? Geen probleem! Direct nadat je geactiveerd heeft, kun je automatisch verlengen uitschakelen en je betaalgegevens bij Norton weer verwijderen. Licentie2GO helpt je stap voor stap hiermee. Volgend jaar wanneer je licentie dreigt te verlopen, stuurt Licentie2GO je een persoonlijk verlengingsaanbod toe, waardoor je altijd de voordeligste prijs betaald.

Nieuwe en verbeterde functies bij Norton 360 voor gamers

Apparaatbeveiliging:

Om je pc's, Macs, Android- en iOS-apparaten optimaal te beschermen, bevatten Norton 360 beveiligingsfuncties zoals Password Manager om je online wachtwoorden veilig te beheren, Cloud Backup om belangrijke bestanden en documenten op te slaan en te beschermen als een preventieve maatregel voor gegevensverlies en Ouderlijk toezicht om je kinderen te helpen veilig het internet te verkennen.

Bescherming tegen identiteitsfraude:

Identiteitsbedreigingen gaan verder dan je computer of mobiele apparaat. Identiteitsdieven kunnen je persoonlijke gegevens stelen uit je mailbox, een medisch kantoor of het kopen op het darkweb. Norton 360 met LifeLock helpt je te beschermen tegen bedreigingen voor jouw identiteit, zowel online als offline.

Online Privacy:

Bezorgd over je online privacy? Norton 360 heeft Secure VPN toegevoegd, een virtual private netwerk om je online activiteiten te coderen, wat vooral belangrijk is op openbare wifi-hotspots. Norton heeft ook PC SafeCam toegevoegd om de webcam van je computer te beschermen tegen toegang op afstand.

Onze top 3 van nieuwe functies:

 1. Intrusion Prevention:
  Analyseert informatie afkomstig van een netwerk en blokkeert potentiële bedreigingen voordat ze je computer raken.
 2. Antivirus met Advanced Machine Learning:
  Scant en verwijdert malware bestanden die een apparaat binnenkomen, met behulp van machine learning en emulatie.
 3. Reputatiebeveiliging (Insight):
  Gebruikt de reputatiegegevens die zijn verzameld in het Global Intelligence Network van Symantec om vrijwel elk softwaretoepassingsbestand op de planeet (pc) te classificeren.

Verschillende functies voor verder uitgelegd:

 • Gedragsbescherming (SONAR):
  Controleert toepassingen op verdacht gedrag en vindt automatisch bedreigingen.
 • Proactive Exploit Protection:
  Helpt beschermen tegen aanvallen die gebruikmaken van kwetsbaarheden in applicaties of het besturingssysteem.
 • Power Eraser:
  Helpt bij het detecteren en verwijderen van toepassingen en malware met een hoog risico die zich mogelijk op je computer bevinden.
Bekijk volledige beschrijving
67
€ 29, 90
Adviesprijs: € 89.99
Samengevat
 • 3 installaties
 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor: Windows, Mac, Android, iOS
 • Inclusief 50Gb Cloudopslag
 • Inclusief VPN module
 • Game Optimizer (alleen voor Windows)
 • PC SafeCam (alleen voor Windows)
 • Dark Web Monitoring
Licentie2GO relaxt software kopen
Norton kopen bij Licentie2GO
 • Alles in 1 pakket: altijd de beste beveiliging
 • Incl. Norton Virus Protection PromiseKomt er toch een virus op uw computer en kan Norton dit niet verwijderen? Dan ontvangt u het aankoopbedrag terug!
 • Gegarandeerd legitieme software
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van je software