Naam
Prijs
Min Max
-
Aantal installaties
Min Max
-
Licentieduur
Merk
Microsoft Office
Besturingssysteem
Geschikt voor
Beschikbare talen
Inbegrepen Office-software
Bekijk producten

Office 365 producten

Met een Office 365 licentie hoef je nooit meer handmatig back-ups te maken! Sla uw bestanden eenvoudig en veilig op in Onedrive. Iedere gebruiker heeft 1TB aan opslagruimte in Onedrive tot zijn beschikking. 

Software voor familie en bedrijven

Als je zelf gebruik wilt maken van de Office programma’s, dan bevelen wij Office 365 Personal aan. Wil je de licentie delen met het gezin? Koop dan Office 365 Family en geef ieder gezinslid een eigen account. Elke gebruiker mag Office op maximaal 5 apparaten installeren. Zakelijke gebruiker? Kijk dan naar Office voor bedrijven voor jezelf en jouw collega's.

Licentie2GO is Microsoft partner

Licentie2GO is Microsoft partner. Dat betekent dat onze software 100% legitiem is. Je registreert de software netjes bij Microsoft zelf, kunt te allen tijde her-installeren en het overzetten van een licentie naar een andere computer is geen enkel probleem!

Alle licenties leveren wij uit voorraad. Dat betekent, na aanschaf direct downloaden en installeren. Kies voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Kies voor een Microsoft-partner en koop bij Licentie2GO.Heb je verder hulp nodig? Wij helpen graag.

Wil je Office 365 kopen maar weet je niet zo goed welke je moet kiezen? Als je op de onderstaande link klikt verschijnt er een vergelijkingstabel die de verschillen laat zien tussen de 2 consumentenlicenties en de zakelijke variant.


Office 365 kopen - Jaarabonnement incl. alle Office-updates.

Office 365 kopen? Dan ben je altijd up-to-date. Nooit meer een nieuwe versie kopen of handmatig upgraden; automatisch worden de losse apps zoals Word, Excel of Powerpoint bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Al onze licenties voor Office 365 zijn geschikt voor een Office 365 verlenging, maar ook als eerste installatie. Ook omschakelen vanaf een oude versie van Office (bijv. 2010 / 2013 of 2016) is geen enkel probleem.

Voordelig een Office 365 licentie kopen? Een geschikte Office 365 aanbieding vind je bij ons.