Parallels Desktop 18 | 1 Jaar | Studentenversie | 1 installatie

Merk: Parallels
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 
 

Parallels Desktop 18 student voor Mac - Speciaal voor onderwijs

Deze versie van Parallels Desktop 18 is speciaal voor studenten en leraren.

Op deze versie van Parallels Desktop 18 zit een extra hoge korting. Deze versie kan en mag niet gebruikt worden door niet-studenten of niet-docenten. Parallels controleert dit voor de installatie. Parallels Desktop 18 is een jaarabonnement waarbij u voor een jaar kunt genieten van alle Parallels functionaliteiten.


Jouw Windows programma's op een Apple computer. Het kan en het is eenvoudig met Parallels Desktop 18.

Apple computers zijn mooi, heel mooi. Ze zijn snel, gemakkelijk te gebruiken en de schermen leveren ongelooflijk mooie kleuren en scherpte. Maar hoe mooi ze ook zijn; er zijn programma's die alleen voor Windows gemaakt zijn. Als je een Apple gebruiker bent dan ben je dit waarschijnlijk al eens tegengekomen. En bent u op zoek naar een solide oplossing? Die is er! Windows 11 gebruiken op een Apple computer met OS is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Parallels Desktop 18 student voor Mac is de snelste, gemakkelijkste en krachtigste toepassing voor het uitvoeren van Windows op je Mac met Intel of Apple M1. En zonder opnieuw opstarten. Dankzij de eenvoudige installatie schakel je probleemloos tussen je Mac- en Windows-toepassingen, open je Windows-bestanden en -apps snel en simpel vanuit het Mac Dock en gebruik je Mac-gebaren in je Windows-toepassingen.

Behoud de look-and-feel van macOS door Windows-apps uit te voeren naast je macOS-apps of kies voor het vertrouwde uiterlijk van je Windows-bureaublad. Krachtige 3D-prestaties waarborgen een soepele uitvoering van de meest veeleisende toepassingen zoals Visual Studio, AutoCAD, Adobe Photoshop en games, naast populaire Windows-toepassingen zoals Microsoft Office, PowerBI en Visio. En wanneer je eenmaal aan de slag bent, kun je je bestanden en browserbladwijzers gemakkelijk overzetten van je pc naar je Mac. Kopieer en plak tekst en afbeeldingen en versleep eenvoudig bestanden tussen besturingssystemen. Optimaliseer automatisch de prestaties, afgestemd op je primaire gebruiksscenario, wijs CPU- en geheugenresources toe voor maximale productiviteit, schakel de reismodus in om de levensduur van de batterij te verlengen wanneer je onderweg bent, en bespaar tijd en schijfruimte met gedeelde toegang tot Mac-bestanden en -mappen in Windows-toepassingen.

Parallels Desktop 18 student kan worden uitgevoerd op de nieuwste macOS-releases en ondersteunt diverse besturingssystemen, waaronder Windows 11, Ubuntu en andere Linux-distributies. Inclusief Parallels Toolbox met meer dan 40 handige tools om je dagelijkse taken te vereenvoudigen: ruim je schijf op, maak schermopnamen of download een video, alles met slechts één klik. Het is geen wonder dat Parallels Desktop voor Mac al meer dan 15 jaar populair is bij miljoenen Mac-gebruikers.

Installeer Windows binnen Parallels

Om Windows binnen Parallels te installeren kun je kiezen voor Windows 11. De Windows 11 Home Retail en Windows Pro 11 Retail versies die wij verkopen zijn speciaal bedoeld voor een installatie in een virtuele omgeving.

Ook als je Mac gebruik maakt van een M1 of M2 processor, kun je Windows installeren.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Parallels Desktop 18 student - Nu met 20 nieuwe en verbeterde functies

Parallels Desktop 18 student combineert het beste van Windows en Mac. Parallels Desktop 18 is de eenvoudigste en snelste oplossing om Windows en aanverwante programma's en toepassingen op je Mac te draaien. Dit jaar zijn tal van functies vernieuwd en verbeterd en heeft Parallels dit jaar extra aandacht besteed aan Prestaties, Graphics en het gebruik van het programma zelf. Alles om het gebruiksgemak te verbeteren!

De unieke functies van Parallels Desktop 18 samengevat

 • Verbeterde en snellere grafische voorzieningen: Parallels Desktop 18 biedt tot 20% snellere DirectX-graphics1 en verbeterde OpenGL 3-ondersteuning voor zowel Windows als Linux.!
 • Geoptimaliseerd voor Ventura 13.0: Krijgondersteuning voor macOS Ventura VM's. Voer Mac-programma's zoals Final Cut Pro, Adobe Premiere en nog veel meer uit op macOS VM's
 • Verbeterde integratie: Werk met vertrouwen aan Mac-bestanden in Windows met behulp van de "veilige verwijderingscontrole", zodat bestanden in gedeelde mappen niet per ongeluk worden verwijderd.

De voordelen van Licentie2GO;

 • 100% legitieme software inclusief installatie- en activeringsgarantie
 • Geen automatische verlengingen of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week beschikbaar per chat of mail
 • Volledige aangepaste handleiding die u stap voor stap zal helpen.

De vernieuwde en verbeterde functies van Parallels Desktop 18 voor Mac - Snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

Met de nieuwste en verbeterde functies van Parallels Desktop 18 is het nu nog eenvoudiger om Windows op je Mac te draaien. Gebruik Windows naast je macOS (zonder opnieuw te hoeven opstarten) op bijvoorbeeld je iMac of MacBook Pro. Maar dit product is ook geschikt voor je iMac, iMac Pro, Mac Mini of Mac Pro. Deel mappen en bestanden in een handomdraai, kopieer en plak afbeeldingen en tekst en sleep deze bestanden tussen de verschillende programma's van zowel Mac als Windows.

De vernieuwde en verbeterde functies van Parallels Desktop 18 voor Mac - Snel, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken

Parallels Desktop voor Mac 18 is efficiënter en krachtiger dan ooit.

Top nieuwe functies omvatten:

 1. MacOS Ventura 13 Support.
  Integratie met de nieuwste macOS en functies voor nog betere productiviteit en prestaties.
 2. Ondersteuning voor gedeelde spelcontrollers.
  Sluit je Xbox of DualShock Bluetooth gamecontrollers aan op Windows en Linux.
 3. Geoptimaliseerd voor de nieuwste Apple computers:
  Zorg ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste Apple hardwarereleases.
 4. Verbeterde compatibiliteit van Intel-programma's op Mac-computers met Apple M-serie chips:
  Betere prestaties van Intel (x86) toepassingen wanneer ze worden uitgevoerd in Windows 11 op ARM.
Bekijk volledige beschrijving
Februari actie:
57
€ 42, 95
Adviesprijs: € 99.99
Samengevat
 • De oplossing om Windows op Mac te gebruiken
 • Geschikt voor: 1 apparaat
 • Geschikt voor: Mac
 • Taalkeuze: Meerdere talen
 • Licentieduur: 1 jaar
Licentie2GO relaxt software kopen
Parallels kopen bij Licentie2GO
 • Nummer 1 software voor gebruik van Windows op Mac
 • Zónder herstart. Mac OS en Windows tegelijk gebruiken!
 • Uitgebreide ondersteuning van onze Nederlandstalige klantenservice
 • Elk apparaat en besturingssysteem wordt ondersteund
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van uw Parallels product