FB-tracking

Parallels Desktop 14 1Jaar + Windows 10 Pro Bundel

Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar
Parallels Desktop 14 1Jaar + Windows 10 Pro Bundel
Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar

Parallels Desktop 14 + Windows 10 Pro - Bundel

Combineer de aanschaf van Parallels Desktop 14 en Windows 10 Pro en bespaar! Naast de besparing krijgt u van ons de meest eenvoudige installatie die maar bestaat. We leveren Windows 10 in een ISO bestand waarmee de installatie van Windows binnen uw Parallels omgeving binnen 5 minuten geregeld is. Makkelijker kan niet en dat voor een wel heel aantrekkelijke prijs.

Deze bundel bevat:

Het Parallels-pakket wordt standaard geïnstalleerd in de systeemtaal van uw MAC. Windows installeert u in het Nederlands, Engels of Duits met onze ISO. Iedere andere taalversie is mogelijk door het gebruik van de ISO-creation tool van Microsoft.

Parallels Desktop 14

Parallels is een pionier op het gebied van cross-platform oplossingen. Producten van dit merk maken het simpeler om toegang te krijgen tot applicaties en bestanden. Je werkt parallel op elk apparaat met elk systeem, van Mac tot Windows, iOS en natuurlijk Android. Innovatie en ingenieuze oplossingen zijn al sinds het begin de pijlers van dit merk. Het merk heeft tientallen producten in de markt gezet waarmee ze de allereerste waren. Complexe problemen op het gebied van constructie en gebruikerservaringen lost Parallels moeiteloos op. Op elk apparaat kun jij aan de slag, zonder gedoe over compatibiliteit. Zelfs in de cloud kun je meteen aan de slag dankzij Parallels. Gebruik applicaties waar je ook bent en wanneer het jou uitkomt. Met Parallels ben je altijd productief.

Windows 10 Pro in het kort:

 • Windows 10 is vriendelijk en vertrouwd. Het lijkt net op Windows 7, inclusief het Startmenu;
 • Windows 10 PRO is de meest uitgebreide versie van van Windows 10;
 • Windows 10 PRO bevat ALLE onderdelen van Windows. Met Parallels installeer je deze gemakkelijk op je Mac.
 • Windows 10 wordt door miljoenen mensen wereldwijd gebruikt;
 • Uiteraard ontvang je de nieuwste beveiligingsupdates;
 • Razendsnel opstarten door middel van InstantGo-technologie;
 • Multi-tasken met meerdere schermen tegelijk naast elkaar;
 • Speciaal voor Windows 10 PRO: Neem uw computer op afstand over met Remote Desktop, log in op uw bedrijfsnetwerk, beveilig uw bestanden met Bitlocker en nog veel meer!


Voorwaarden: zakelijk gebruik

De licentievoorwaarden van Microsoft schrijven voor dat u een RETAIL-licentie dient te gebruiken voor installatie binnen Parallels Desktop. Het gebruik van een OEM licentie is volgens Microsoft niet toegestaan. Door de Windows 10 PRO licentie in deze bundel mag dit pakket zakelijk gebruikt worden. Een Windows 10 PRO licentie biedt tevens mogelijkheden voor het inloggen op afstand (remote desktop) op de Windows machine binnen Parallels.

Bekijk volledige beschrijving
Aantal installaties 1
Licentieduur 1 jaar, Eenmalige aanschaf
Besturingssysteem Mac
Geschikt voor Mac OS 10.10 Yosemite,
Mac OS 10.11 El Capitan,
Mac OS 10.12 Sierra,
Mac OS 10.13 High Sierra,
Mac OS 10.14 Mojave,
Mac OS 10.15 Catalina
Beschikbare talen Nederlands, Engels, Duits
ID 3585
Dit product wordt vermeld in Backup & Repair, Virtualisatie

Onze alternatieven:

Backup & Repair
In de Backup & Repair categorie vindt u al u producten om voor uw pc's veilige backups te maken. En om uw pc te repareren.

Wilt u Windows software gebruiken op uw Mac? Dat kan! Met Parallels Desktop installeert u simpel alle programma's die normaal voor Windows gemaakt zijn op uw Mac! Het is heel eenvoudig om Parallels te installeren en daarna gebruikt u Windows op uw Mac. De software integreert naadloos met Mac OS waardoor herstarten naar Windows niet nodig is. U klikt gewoon de Windows programma's aan in de menubalk en starten maar!

De eenvoud van de software maakt uw leven makkelijker. Nog makkelijker is onze Nederlandse helpdesk. We zitten klaar om u te helpen bij eventuele problemen.

Parallels kopen bij Licentie2GO

 • Legitieme software met installatie-garantie.
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen.
 • Nederlandse en Engelse helpdesk: 7 dagen per week
Licentie2GO relaxt software kopen
Samengevat
 • De oplossing om Windows op Mac te gebruiken
 • Geschikt voor: 1 apparaat
 • Geschikt voor: Mac
 • Taalkeuze: Meerdere talen
 • Licentieduur Parallels: 1 Jaar
 • Licentieduur Windows: Onbeperkt