Naam
Prijs
Min Max
-
Licentieduur
Geschikt voor
Beschikbare talen
Bekijk producten

Parallels Desktop: Windows op je Apple computer, het is heel eenvoudig!

Wil je Windows-programma's uitvoeren waarvoor geen Mac-versie bestaat? Of wil je overstappen van pc naar Mac en je gegevens overdragen? Met Parallels Desktop is dat geen probleem. Hoe mooi de computers van Apple ook zijn, en hoe prettig het ook werken is op een Apple computer met OSX, niet alle programma's zijn beschikbaar voor jouw Macintosh computer. Dat ene boekhoudprogramma, die je echt wel nodig hebt, heeft Windows 11 nodig. Of je wil simpelweg spellen spelen waarbij je voor PC tientallen keuzes hebt en voor jouw Apple computer maar een paar. Parallels Desktop zorgt ervoor dat je Windows kunt draaien op jouw iMac of MacBook Pro. En dat is niet ingewikkeld, in tegendeel! Het geeft jou heel veel extra mogelijkheden als je niet meer gebonden bent aan 1 besturingssysteem.

Windows is natuurlijk het populairst en het mooie is; je gebruikt het niet naast je OSX systeem, je gebruikt het tegelijk met OSX. Hierdoor kun je bestanden van Windows probleemloos verplaatsen naar je Mac en omgekeerd, het werkt perfect samen!

Ik kan me voorstellen dat je al snel denkt dat het heel ingewikkeld is om met Parallels Desktop om te gaan. Niks is minder waar. Als je Windows geïnstalleerd hebt binnen Parallels Desktop merk je niet eens dat je wisselt tussen Windows programma's en de programma's op je Mac. De Windows programma's gedragen zich binnen OSX als of ze voor OSX gemaakt zijn. Zoals we in het begin al zeiden; het is bijna te mooi om waar te zijn.

Er is alleen 1 dingetje wat goed is om te weten: Parallels Desktop wordt zonder besturingssysteem geleverd. Die zul je zelf moeten kopen. En heel gek is dat niet. Bij Parallels kunnen ze nooit weten welk besturingssysteem je wil installeren en er worden er aardig wat ondersteund (we hebben ze net nog even geteld, het zijn er meer dan 47). Dus Parallels Desktop + besturingssysteem wordt door Parallels Desktop niet geleverd.

Gelukkig zit je nu op de website van Licentie2GO

Bijna iedereen die belangstelling voor Parallels Desktop heeft wil Windows 11 kunnen gebruiken op hun Apple computer. Dan is het toch wel heel erg handig als Windows 11 bij je Parallels Desktop aankoop in zit. Niet alleen handig trouwens, het is ook nog eens voordeliger. Wij denken graag met je mee en hebben daarom een paar bundels samengesteld waar Windows 11 bij zit. Zo kun je met 1 aankoop meteen aan de slag. Hier onder zie je wat we voor je hebben samengesteld.

 >