Legitieme en originele Windows-licenties van Licentie2GO!

Uw legale Windows-licentie is het kostbaarste en het meest kwetsbare deel van uw computer. Bij Licentie2GO bent u aan het juiste adres voor legitieme Windows-licenties. Van veel van onze concurrenten is bekend dat zij licenties meerdere malen verkopen, dat ze 2e hands Windows-licenties verkopen of anderzijds beloven u een nieuw product te leveren en u ongemerkt toch een gebruikt 2e hands product verstrekken. Een Windows licentie voor een aanzienlijk lagere prijs dan die van Licentie2GO kan bijna niet legaal zijn omdat Licentie2GO dermate groot inkoopt, dat we oprecht geloven dat we de laagste prijs van Nederland bieden voor legale Windows-licenties.

Licentie2GO beloofd u het volgende wanneer u een Windows-licentie bij ons aanschaft:

  • Legitieme, originele licenties met licentiecertificaat;
  • Onze Windows licenties zijn nieuw. U bent de eerste eigenaar;
  • De licenties worden ons aangeleverd door Microsoft of door erkende Microsoft-distributeurs; 
  • GEEN activatieproblemen; 
  • Altijd activatie via Internet en NOOIT via telefonische activatie;
  • Op uw verzoek sturen we u het originele licentiecertificaat per post.

Nooit een telefonische activatie voor Windows bij Licentie2GO

Telefonische activatie van uw Windows-licentie zal bij Licentie2GO NOOIT het geval zijn. Een telefonische activatie betekent dat iemand anders uw licentie al eerder geactiveerd heeft. Licentie2GO garandeert de legitimiteit van uw licentie zoals geen ander dat kan. We hebben de licentiecertificaten en we hebben de originele software. Al onze bedrijfsprocessen zijn erop ingericht om u efficient en goedkoop te voorzien van 100% legitieme en originele software en licenties.

2e hands Microsoft-software is niet legaal

Software die u 2e hands bij onze concurrentie koopt is volgens Microsoft niet legaal. De voorwaarden van de licentie bepalen wat u wel en wat u niet met de software mag doen. Deze voorwaarden zeggen dat een OEM licentie gekoppeld is aan een PC. De software mag weliswaar doorverkocht worden, maar mag slechts 1 maal tegelijk gebruikt worden. Dat gelijktijdige gebruik kunt u als eigenaar van de software niet beïnvloeden en dus gebruikt u illegale software. De BSA zal 2e hands software zeker beboeten. Voor retail licenties geldt; deze zijn niet gebonden aan een PC, maar aan u als eigenaar. U als eigenaar mag deze installeren op een nieuwe PC die u zelf nieuw koopt, maar u mag deze niet vaker door verkopen. Vraagt u het gerust aan Microsoft; 2e hands software is niet legaal. Het zorgt voor enorme problemen bij het activeren van uw software. De kans is enorm groot dat uw 2e hands licentie achteraf geblokkeerd wordt. Dit gebeurt namelijk per direct op het moment dat uw licentie op een andere computer geïnstalleerd wordt.

Overige vragen? Bel of mail ons gerust en we leggen u alles uit.


Legale Windows-licentie kopen?

Bekijk alle aanbiedingen voor Legale Windows 10-licenties op de pagina: Windows 10 kopen. Mocht u vragen hebben over de legitimiteit of u wilt Windows kopen voor uw bedrijf, neem gerust contact met ons op. We leggen u graag alles uit of sturen u foto's van de licentiecertificaten die beveiligd en geseald op ons kantoor aanwezig zijn.


N.B. van een aantal verkopers van Windows licenties is bekend dat ze 2e hands software verkopen. Ook zijn er partijen die bekend staan om het meerdere malen verkopen van 1 licentie. Absoluut onverstandig om daar uw Windows aan te kopen dus. Bekijkt u vooral eens de volgende links over de verkoop van tweedehands licenties, Activatieproblemen door meerdere malen uitgegeven licenties, licenties die geblockt zijn door Microsoft of de verkoop van 2e hands licenties die als nieuw worden aangeboden

Ons advies: kijk uit met Windows licenties die ver onder de 100 EUR aangeboden worden: dit zijn geen nieuwe licenties! Koop in geval van twijfel een een Windows 10 Retail-licentie.